Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Ampi Mignagola
Normal Tactiek popi
45% Balbezit 55%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 36.9
weak Schieten good
weak Passen average
poor Verdedigen weak


7e minuut.
Karageorgopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Karageorgopoulos met een sublieme pass. Minoccheri rent richting de bal. Minoccheri haalt uit met een fantastische trap. Marsili maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Ampi - Mignagola 0:1

12e minuut.
Oldofredi geeft een hoge lob. Inworp. Eterović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Duma kan de bal niet met de borst controleren. Duma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Ampi - Mignagola 0:2

18e minuut.
Minoccheri probeert de bal aan de voet te houden. Eule rent richting de bal. Minoccheri is nu in balbezit. Eule bereikt de bal nog maar net als eerste. Eule schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Ampi - Mignagola 0:3

23e minuut.
Guidotto geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Staples zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eule rent richting de bal. Eule schiet op doel. Paal! Duma rent richting de bal. Duma schiet op doel. Marsili bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Ampi - Mignagola 0:4

24e minuut.
Macchiavello bereikt de bal nog maar net als eerste. Macchiavello probeert naar een medespeler te passen. Donatini rent richting de bal. Eule onderschept slim de pass. Eule haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Eule is nu in balbezit. Eule passt de bal zonder na te denken. Minoccheri is nu in balbezit. Duma bereikt de bal nog maar net als eerste. Duma haalt uit met een fantastische trap. Marsili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Ampi 76%, Mignagola 24%.
AC Ampi - Mignagola 0:4

52e minuut.
Estefanía Gil is nu in balbezit. Estefanía Gil geeft de bal voor. Minoccheri kopt de bal weg. Duma bereikt de bal nog maar net als eerste. Duma haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Karageorgopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Karageorgopoulos speelt de bal door. Oldofredi rent richting de bal. Duma is nu in balbezit. Duma schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Devole komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Gorodeckas geeft een lange en hoge pass. Devole rent richting de bal. Devole met een sublieme pass. Duma rent richting de bal. Duma haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Cama bereikt de bal nog maar net als eerste. Cama geeft de bal voor. Vaznys kopt de bal weg. Eule is nu in balbezit. Eule schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Ampi - Mignagola 0:5

61e minuut.
Luccini komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Gorodeckas geeft een hoge lob. Luccini kopt de bal weg. Duma bereikt de bal nog maar net als eerste. Duma schiet op doel. Marsili werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Ampi - Mignagola 0:6

72e minuut.
Duma raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hapov komt het veld opgelopen. Zeppa komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Donatini passt de bal in één keer door. Karageorgopoulos speelt de bal door. Cama is nu in balbezit. Hapov verovert de bal door een tackle van achteren. Hapov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Karageorgopoulos onderschept slim de pass. Karageorgopoulos met een sublieme pass. Hapov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hapov haalt uit met een fantastische trap. Marsili maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Hapov rent richting de bal. Hapov geeft de bal voor. Karageorgopoulos is nu in balbezit. Eule rent richting de bal. Eule haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Ampi - Mignagola 0:7

82e minuut.
Cama geeft een hoge lob. Inworp. Luccini met een snelle inworp. Hapov is nu in balbezit. Hapov haalt uit met een fantastische trap. Paal! Daar is Cama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hapov is nu in balbezit. Hapov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Oldofredi heeft problemen om de bal te vangen. Cama met een sublieme pass. Zeppa rent richting de bal. Zeppa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Ampi - Mignagola 0:8

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Luccini met een snelle inworp. Hapov rent richting de bal. Hapov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Ampi - Mignagola 0:9

86e minuut.
Inworp. Devole met de inworp. Eule heeft problemen om de bal te vangen. Eule draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Ampi - Mignagola 0:10

89e minuut.
Donatini is nu in balbezit. Eule onderschept slim de pass. Oldofredi rent richting de bal. Eule onderschept slim de pass. Eule draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Ampi - Mignagola 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Ampi 76%, Mignagola 24%.
AC Ampi - Mignagola 0:11