Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zorbignano B. Rebels
433 Tactiek petisso
43% Balbezit 57%
75% Spel op eigen helft 25%
4 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 1
24.4 gemiddelde waardering 40.5
matig Schieten solide
waardeloos Passen redelijk
zwak Verdedigen redelijk


2e minuut.
Schlatter heeft problemen om de bal te vangen. Carciofoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlatter verovert de bal door een tackle van achteren. Schlatter geeft de bal voor. Bozduganov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorbignano - B. Rebels 0:1

3e minuut.
Bozduganov verovert de bal door een tackle van achteren. Bozduganov passt de bal zonder na te denken. Fiacco probeert naar een medespeler te passen. Mašina bereikt de bal nog maar net als eerste. Mašina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorbignano - B. Rebels 0:2

6e minuut.
Alcántara passt de bal met de wreef. Mašina is nu in balbezit. Mašina met een sublieme pass. Bozduganov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozduganov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorbignano - B. Rebels 0:3

13e minuut.
Fanzini onderschept slim de pass. Schlatter rent richting de bal. Fanzini schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fanzini krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Schlatter verovert de bal door een tackle van achteren. Schlatter met een sublieme pass. Bozduganov heeft problemen om de bal te vangen. Bozduganov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorbignano - B. Rebels 0:4

16e minuut.
Carciofoli is nu in balbezit. Carciofoli speelt de bal door. Siverchuk met een sublieme pass. Bozduganov rent richting de bal. Bozduganov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Carciofoli met een sublieme pass. Schlatter probeert naar een medespeler te passen. Mašina is nu in balbezit. Mašina schiet op doel. Candia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorbignano - B. Rebels 0:5

20e minuut.
Fanzini rent richting de bal. Slavín verovert de bal door een tackle van achteren. Bozduganov rent richting de bal. Bozduganov draait met de bal, schiet en ... Candia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorbignano - B. Rebels 0:6

21e minuut.
Daar is Masoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bozduganov rent richting de bal. Masoni begaat een overtreding. Masoni krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Lillo geeft de bal voor. Alcántara bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavín speelt de bal door. Bozduganov is nu in balbezit. Bozduganov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Alcántara passt de bal zonder na te denken. Daar is Ciniselli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siverchuk met een sublieme pass. Mašina rent richting de bal. Mašina schiet op doel. Candia bokst de bal weg.

30e minuut.
Siverchuk met een sublieme pass. Bozduganov is nu in balbezit. Zampella bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozduganov onderschept slim de pass. Bozduganov schiet op doel. Candia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Alcántara met een sublieme pass. Klungelig pakt Slavín de bal. Slavín passt de bal met de wreef. Bozduganov is nu in balbezit. Bozduganov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Candia met een harde bal richting middenveld. Schlatter speelt de bal door. Candia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Utkinas geeft een hoge lob. Daar is Muzio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schlatter geeft de bal voor. Bozduganov springt en kopt de bal. Candia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorbignano - B. Rebels 0:7

36e minuut.
Slavín bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavín passt de bal zonder na te denken. Daar is Bozduganov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bozduganov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorbignano - B. Rebels 0:8

38e minuut.
Siverchuk is nu in balbezit. Siverchuk passt de bal zonder na te denken. Bozduganov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mašina rent richting de bal. Mašina draait met de bal, schiet en ... Candia bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Ciniselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavín onderschept slim de pass. Slavín probeert naar een medespeler te passen. Mašina rent richting de bal. Mašina draait met de bal, schiet en ... Candia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zampella heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorbignano - B. Rebels 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zorbignano 76%, B. Rebels 24%.
Zorbignano - B. Rebels 0:9

46e minuut.
Iancu onderschept slim de pass. Samakis is nu in balbezit. Iancu speelt de bal door. Slavín rent richting de bal. Slavín schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Inworp. Slavín met een snelle inworp. Siverchuk speelt de bal door. Klungelig pakt Bozduganov de bal. Bozduganov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Ciniselli rent richting de bal. Slavín onderschept slim de pass. Slavín probeert naar een medespeler te passen. Bozduganov is nu in balbezit. Bozduganov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Klungelig pakt Slavín de bal. Slavín passt de bal in één keer door. Bozduganov rent richting de bal. Bozduganov haalt uit met een fantastische trap. Candia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorbignano - B. Rebels 0:10

74e minuut.
Masoni rent richting de bal. Iancu is nu in balbezit. Muzio verovert de bal door een tackle van achteren. Muzio draait met de bal, schiet en ... Bjelić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorbignano - B. Rebels 1:10

76e minuut.
Candia met een harde bal richting middenveld. Navarro kopt de bal weg. Schlatter met een sublieme pass. Mašina heeft problemen om de bal te vangen. Mašina geeft de bal voor. Candia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Ciniselli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cuccus rent richting de bal. Navarro schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Navarro naar de kleedkamers voor een vroege douche.

81e minuut.
Utkinas onderschept slim de pass. Utkinas geeft een hoge lob. Schlatter speelt de bal door. Daar is Slavín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Slavín draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Utkinas geeft een hoge lob. Muzio heeft problemen om de bal te vangen. Alcántara probeert naar een medespeler te passen. Slavín rent richting de bal. Slavín draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Daar is Mašina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fiacco bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlatter verovert de bal door een tackle van achteren. Mašina rent richting de bal. Mašina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zorbignano 73%, B. Rebels 27%.
Zorbignano - B. Rebels 1:10