Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Napuleer A. S. COMEVAVA
Normal Tactiek 523indarat
45% Balbezit 55%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 40
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 41.4
weak Schieten excellent
weak Passen adequate
weak Verdedigen adequate


2e minuut.
Mucca kopt de bal weg. Poborny is nu in balbezit. Poborny passt de bal met de wreef. Burke is nu in balbezit. Burke draait met de bal, schiet en ... Pizzardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Domowicz met een sublieme pass. Poborny geeft een lange en hoge pass. Mucca bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Napuleer - A. S. COMEVAVA 0:1

4e minuut.
Klungelig pakt Riccardo de bal. Burke bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Riccardo. Riccardo krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Geraci kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Poborny met de inworp. Atachi is nu in balbezit. Atachi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Domowicz kopt de bal weg. Bouga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouga passt de bal zonder na te denken. Burke is nu in balbezit. Burke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Napuleer - A. S. COMEVAVA 0:2

9e minuut.
Bouga rent richting de bal. Riccardo begaat een overtreding. Bouga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gucwiński met een snel genomen vrije trap. Atachi maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Mokin rent richting de bal. Mokin probeert naar een medespeler te passen. Mucca rent richting de bal. Burke verovert de bal door een tackle van achteren. Burke schiet op doel. Pizzardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pizzardo probeert naar een medespeler te passen. Poborny kopt de bal weg. Atachi is nu in balbezit. Atachi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Pizzardo probeert naar een medespeler te passen. Sardini probeert de bal met de borst te controleren. Mokin geeft een hoge lob. Bouga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouga draait met de bal, schiet en ... Pizzardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Gucwiński passt de bal in één keer door. Mokin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokin passt de bal met de wreef. Atachi rent richting de bal. Atachi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Burke kopt de bal weg. Mucca is nu in balbezit. Bouga onderschept slim de pass. Bouga haalt uit met een fantastische trap. Pizzardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Poborny verovert de bal door een tackle van achteren. Mokin speelt de bal door. Burke is nu in balbezit. Bouga rent richting de bal. Bouga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Mokin probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Atachi de bal. Poborny probeert naar een medespeler te passen. Atachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Atachi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Daar is Ferrara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bouga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouga speelt de bal door. Burke heeft problemen om de bal te vangen. Burke draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Mokin passt de bal met de wreef. Pezzini rent richting de bal. Burke verovert de bal door een tackle van achteren. Atachi rent richting de bal. Atachi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Napuleer 81%, A. S. COMEVAVA 19%.
Napuleer - A. S. COMEVAVA 0:2

47e minuut.
Atachi is nu in balbezit. Atachi passt de bal zonder na te denken. Burke is nu in balbezit. Bouga is nu in balbezit. Bouga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Napuleer - A. S. COMEVAVA 0:3

49e minuut.
Gibala passt de bal zonder na te denken. Atachi rent richting de bal. Atachi passt de bal in één keer door. Burke rent richting de bal. Burke schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Ferrara bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouga verovert de bal door een tackle van achteren. Bouga speelt de bal door. Burke bereikt de bal nog maar net als eerste. Burke schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Attadio kopt de bal weg. Daar is Torrealba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torrealba geeft een hoge lob. Bouga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouga draait met de bal, schiet en ... Pizzardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Geraci heeft problemen om de bal te vangen. Bouga rent richting de bal. Bouga draait met de bal, schiet en ... Pizzardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Napuleer - A. S. COMEVAVA 0:4

56e minuut.
Riccardo heeft problemen om de bal te vangen. Mokin is nu in balbezit. Mokin passt de bal zonder na te denken. Atachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Atachi schiet op doel. Pizzardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Torrealba geeft een lange en hoge pass. Atachi is nu in balbezit. Pezzini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pezzini krijgt een gele kaart. Atachi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Poborny wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Burke bereikt de bal nog maar net als eerste. Burke passt de bal met de wreef. Geraci onderschept slim de pass. Bouga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouga haalt uit met een fantastische trap. Pizzardo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Napuleer - A. S. COMEVAVA 0:5

77e minuut.
Torrealba met een sublieme pass. Burke probeert de bal aan de voet te houden. Batignani rent richting de bal. Mokin rent richting de bal. Mokin geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Klungelig pakt Viventi de bal. Poborny verovert de bal door een tackle van achteren. Poborny geeft de bal voor. Daar is Bouga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bouga schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Doeltrap. Batignani met een harde bal richting middenveld. Mokin kopt de bal weg. Burke bereikt de bal nog maar net als eerste. Burke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Napuleer - A. S. COMEVAVA 0:6

83e minuut.
Poborny rent richting de bal. Poborny passt de bal met de wreef. Burke is nu in balbezit. Burke draait met de bal, schiet en ... Pizzardo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Napuleer - A. S. COMEVAVA 0:7

87e minuut.
Atachi rent richting de bal. Atachi geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Mucca de bal onder controle te krijgen. Bouga is nu in balbezit. Bouga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Mucca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Poborny rent richting de bal. Poborny met een sublieme pass. Bouga rent richting de bal. Bouga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Napuleer - A. S. COMEVAVA 0:8

90e minuut.
Attadio rent richting de bal. Mokin verovert de bal door een tackle van achteren. Mokin passt de bal zonder na te denken. Bouga is nu in balbezit. Bouga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Napuleer 84%, A. S. COMEVAVA 16%.
Napuleer - A. S. COMEVAVA 0:8