Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Teaproerculofc Ambrosiana 1929
Normal Tactiek 1965-66
37% Balbezit 63%
79% Spel op eigen helft 21%
2 Doelpogingen 45
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 39.5
average Schieten very good
unsatisfactory Passen good
weak Verdedigen adequate


3e minuut.
Stefanini geeft een lange en hoge pass. Daar is Zanna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Bonito met een sublieme pass. Michel heeft problemen om de bal te vangen. Michel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Teaproerculofc - Ambrosiana 1929 0:1

5e minuut.
Michel is nu in balbezit. Michel passt de bal in één keer door. Di Bonito rent richting de bal. Di Bonito schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Teaproerculofc - Ambrosiana 1929 0:2

6e minuut.
Lello verovert de bal door een tackle van achteren. Scornaienchi onderschept slim de pass. Scornaienchi passt de bal in één keer door. Michel is nu in balbezit. Michel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Doeltrap. Libero trapt de bal weg. Scornaienchi kopt de bal weg. Di Bonito is nu in balbezit. Di Bonito schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Michel rent richting de bal. Di Bonito rent richting de bal. Michel rent richting de bal. Di Bonito bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Bonito schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Maghini kopt de bal weg. Corrado is nu in balbezit. Di Bonito onderschept slim de pass. Di Bonito draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Teaproerculofc - Ambrosiana 1929 0:3

13e minuut.
Serrenti geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Menunni met de inworp. Caglio heeft problemen om de bal te vangen. Caglio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Scornaienchi passt de bal met de wreef. Costa is nu in balbezit. Costa passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Michel de bal. Michel probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Di Bonito is nu in balbezit. Di Bonito schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Teaproerculofc - Ambrosiana 1929 0:4

17e minuut.
Menunni verovert de bal door een tackle van achteren. Menunni probeert naar een medespeler te passen. Scornaienchi met een sublieme pass. Di Bonito bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Bonito schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Di Bonito draait met de bal, schiet en ... Daar is Di Bonito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michel is nu in balbezit. Michel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Teaproerculofc - Ambrosiana 1929 0:5

28e minuut.
Menunni passt de bal in één keer door. Sandon onderschept slim de pass. Ponzio is nu in balbezit. Ponzio schiet op doel. Na een snelle pass probeert Metallo de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Cavacciuti is nu in balbezit. Michel verovert de bal door een tackle van achteren. Michel met een sublieme pass. Di Bonito is nu in balbezit. Di Bonito draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Teaproerculofc - Ambrosiana 1929 0:6

32e minuut.
Costa is nu in balbezit. Costa geeft een lange en hoge pass. Di Bonito heeft problemen om de bal te vangen. Michel bereikt de bal nog maar net als eerste. Michel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Klungelig pakt Di Bonito de bal. Michel bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gabrieli. Gabrieli krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Costa rent richting de bal. Lello tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Costa raakt geblesseerd tijdens het duel. Scornaienchi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Di Bonito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Bonito draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Teaproerculofc - Ambrosiana 1929 0:7

44e minuut.
Michel probeert naar een medespeler te passen. Corrado is nu in balbezit. Di Bonito verovert de bal door een tackle van achteren. Di Bonito haalt uit met een fantastische trap. Libero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Teaproerculofc - Ambrosiana 1929 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Teaproerculofc 75%, Ambrosiana 1929 25%.
Teaproerculofc - Ambrosiana 1929 0:8

46e minuut.
Costa heeft problemen om de bal te vangen. Costa geeft een lange en hoge pass. Daar is Maneri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michel rent richting de bal. Michel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Teaproerculofc - Ambrosiana 1929 0:9

47e minuut.
Caglio passt de bal zonder na te denken. Cavacciuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Bonito onderschept slim de pass. Michel rent richting de bal. Michel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Cavacciuti is nu in balbezit. Maghini onderschept slim de pass. Maghini passt de bal zonder na te denken. Di Bonito is nu in balbezit. Di Bonito schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Michel bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Bonito is nu in balbezit. Michel rent richting de bal. Di Bonito bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Bonito haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Lello bereikt de bal nog maar net als eerste. Michel onderschept slim de pass. Michel geeft een lange en hoge pass. Di Bonito krijgt zijn hoofd ertegen. Libero maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Costa is nu in balbezit. Costa passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Di Bonito de bal. Di Bonito haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Teaproerculofc - Ambrosiana 1929 0:10

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cargiolli komt het veld opgelopen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nuha komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Murtas rent richting de bal. Nuha verovert de bal door een tackle van achteren. Nuha geeft de bal voor. Michel kopt de bal weg. Di Bonito bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Teaproerculofc - Ambrosiana 1929 0:11

63e minuut.
Michel rent richting de bal. Maneri rent richting de bal. Di Bonito bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Bonito haalt uit met een fantastische trap. Libero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Teaproerculofc - Ambrosiana 1929 0:12

67e minuut.
Cargiolli probeert naar een medespeler te passen. Michel heeft problemen om de bal te vangen. Michel passt de bal zonder na te denken. Di Bonito is nu in balbezit. Di Bonito draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Maneri is nu in balbezit. Di Bonito onderschept slim de pass. Di Bonito haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Di Bonito met een sublieme pass. Klungelig pakt Nuha de bal. Nuha geeft een lange en hoge pass. Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Cargiolli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cargiolli speelt de bal door. Corrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Bonito verovert de bal door een tackle van achteren. Di Bonito draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Teaproerculofc - Ambrosiana 1929 0:13

73e minuut.
Di Bonito onderschept slim de pass. Costa rent richting de bal. Costa passt de bal met de wreef. Michel is nu in balbezit. Michel schiet op doel. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Di Bonito bereikt de bal nog maar net als eerste. Maneri onderschept slim de pass. Maneri probeert naar een medespeler te passen. Michel rent richting de bal. Michel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Cargiolli passt de bal in één keer door. Maghini is nu in balbezit. Maghini passt de bal met de wreef. Michel bereikt de bal nog maar net als eerste. Michel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Michel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Forese komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Cargiolli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cargiolli met een sublieme pass. Di Bonito rent richting de bal. Di Bonito schiet op doel. Libero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Teaproerculofc - Ambrosiana 1929 0:14

79e minuut.
Daar is Berzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berzi passt de bal in één keer door. Murtas met een sublieme pass. Di Bonito is nu in balbezit. Di Bonito draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Maghini met een sublieme pass. Nuha is nu in balbezit. Nuha speelt de bal door. Di Bonito bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Bonito draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Forese heeft problemen om de bal te vangen. Cavacciuti rent richting de bal. Forese verovert de bal door een tackle van achteren. Forese draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Costa kopt de bal weg. Klungelig pakt Maneri de bal. Di Bonito bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Bonito haalt uit met een fantastische trap. Libero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Teaproerculofc - Ambrosiana 1929 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Teaproerculofc 84%, Ambrosiana 1929 16%.
Teaproerculofc - Ambrosiana 1929 0:15