Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
la trattoria! Torpedo Mocchie
Normal Tactiek Spirt
46% Balbezit 54%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 34.6
slecht Schieten goed
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Marie passt de bal met de wreef. Várnai is nu in balbezit. Conticchio is nu in balbezit. Várnai verovert de bal door een tackle van achteren. Várnai haalt uit met een fantastische trap. Ganzi bokst de bal weg.

3e minuut.
Pangaré met een sublieme pass. Várnai bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekwa is nu in balbezit. Marie is nu in balbezit. Marie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Inworp. Pangaré zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marie bereikt de bal nog maar net als eerste. Marie geeft een hoge lob. Sekwa springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Nicastro speelt de bal door. Coutandin rent richting de bal. Căruţaşu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Căruţaşu krijgt een gele kaart. Coutandin moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Coutandin kan niet meer verder spelen. Perez komt het veld opgelopen.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Silingardi met een snelle inworp. Nicastro bereikt de bal nog maar net als eerste. Marie verovert de bal door een tackle van achteren. Marie geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Marie rent richting de bal. Marie probeert naar een medespeler te passen. Sekwa rent richting de bal. Sekwa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
la trattoria! - Torpedo Mocchie 0:1

24e minuut.
Turchi rent richting de bal. Marie rent richting de bal. Marie passt de bal zonder na te denken. Sekwa rent richting de bal. Sekwa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Vitale onderschept slim de pass. Marie rent richting de bal. Marie passt de bal in één keer door. Sekwa is nu in balbezit. Sekwa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Conticchio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Savastano geeft de bal voor. Bimba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bimba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
la trattoria! - Torpedo Mocchie 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la trattoria! 71%, Torpedo Mocchie 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
la trattoria! - Torpedo Mocchie 1:1

46e minuut.
Ryf komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Nicastro probeert naar een medespeler te passen. Pangaré bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangaré passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Várnai de bal. Várnai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
la trattoria! - Torpedo Mocchie 1:2

66e minuut.
Ryf bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryf passt de bal in één keer door. Daar is Pangaré, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pangaré geeft de bal voor. Sekwa rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Conticchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryf onderschept slim de pass. Ryf passt de bal in één keer door. Sekwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekwa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Ryf probeert naar een medespeler te passen. Sekwa rent richting de bal. Sekwa passt de bal met de wreef. Căruţaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Căruţaşu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Várnai is nu in balbezit. Várnai haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
la trattoria! - Torpedo Mocchie 1:3

84e minuut.
Pangaré met een snelle inworp. Ryf is nu in balbezit. Ryf geeft een hoge lob. Sekwa rent richting de bal. Sekwa draait met de bal, schiet en ... Ganzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Marchetti de bal. Căruţaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Căruţaşu schiet op doel. Ganzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
la trattoria! - Torpedo Mocchie 1:4

87e minuut.
Pangaré zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ryf rent richting de bal. Ryf speelt de bal door. Căruţaşu rent richting de bal. Căruţaşu schiet op doel. Ganzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
la trattoria! - Torpedo Mocchie 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la trattoria! 76%, Torpedo Mocchie 24%.
la trattoria! - Torpedo Mocchie 1:5