Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC cirt Svariuni
Normal Tactiek Primero
44% Balbezit 56%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 32
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 38.1
average Schieten solid
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Amadii probeert naar een medespeler te passen. Falini met een sublieme pass. Allegria probeert de bal aan de voet te houden. Ajeti rent richting de bal. Ajeti haalt uit met een fantastische trap. Catrame bokst de bal weg.

7e minuut.
Raspollini rent richting de bal. Ajeti verovert de bal door een tackle van achteren. Ajeti met een sublieme pass. Cavadlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavadlı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Cimbru probeert naar een medespeler te passen. Žižak rent richting de bal. Žižak passt de bal zonder na te denken. Cavadlı is nu in balbezit. Cavadlı draait met de bal, schiet en ... Catrame bokst de bal weg.

12e minuut.
Doeltrap. Catrame met een harde bal richting middenveld. Cimbru kopt de bal weg. Ajeti rent richting de bal. Ajeti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Cavadlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajeti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavadlı rent richting de bal. Ajeti is nu in balbezit. Ajeti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Žižak met een sublieme pass. Cavadlı is nu in balbezit. Cavadlı passt de bal met de wreef. Ajeti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajeti draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Catrame probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Ajeti is nu in balbezit. Cavadlı rent richting de bal. Colì bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajeti onderschept slim de pass. Ajeti draait met de bal, schiet en ... Catrame bokst de bal weg.

24e minuut.
Raspollini rent richting de bal. Cimbru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimbru passt de bal in één keer door. Ajeti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajeti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Tozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cargnel begaat een overtreding. Tozzi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cimbru zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Falini kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Tozzi de bal onder controle te krijgen. Ajeti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajeti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC cirt - Svariuni 0:1

32e minuut.
Žižak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ajeti rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Allegria ... Strafschop! Directe rode kaart, Allegria moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Allegria schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Ajeti raakt geblesseerd tijdens het duel. Ajeti legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
AC cirt - Svariuni 0:2

36e minuut.
Cavadlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavadlı speelt de bal door. Ajeti is nu in balbezit. Ajeti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC cirt - Svariuni 0:3

39e minuut.
Fedele met een sublieme pass. Tozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tozzi passt de bal in één keer door. Ajeti is nu in balbezit. Ajeti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Cavadlı rent richting de bal. Cimbru rent richting de bal. Raspollini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Raspollini krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC cirt 79%, Svariuni 21%.
AC cirt - Svariuni 0:3

46e minuut.
Tokel komt het veld opgelopen. Vlad komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Goi probeert naar een medespeler te passen. Cargnel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cargnel speelt de bal door. Ajeti is nu in balbezit. Ajeti schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AC cirt - Svariuni 0:4

54e minuut.
Falini geeft de bal voor. Inworp. Vlad zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ajeti is nu in balbezit. Ajeti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Colì geeft de bal voor. Bavaro kopt de bal weg. Amadii is nu in balbezit. Amadii schiet op doel. Dalbon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Tokel bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokel geeft de bal voor. Cavadlı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ajeti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajeti haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fulga komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Cargnel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlad onderschept slim de pass. Vlad probeert naar een medespeler te passen. Cavadlı is nu in balbezit. Cavadlı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC cirt - Svariuni 0:5

83e minuut.
Cimbru speelt de bal door. Cavadlı rent richting de bal. Ajeti rent richting de bal. Ajeti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC cirt - Svariuni 0:6

86e minuut.
Vlad is nu in balbezit. Vlad geeft een lange en hoge pass. Cavadlı kopt de bal weg. Ajeti is nu in balbezit. Ajeti schiet op doel. Catrame kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Falini geeft de bal voor. Fulga is nu in balbezit. Fulga schiet op doel. Catrame verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Colì rent richting de bal. Ajeti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavadlı is nu in balbezit. Klungelig pakt Ajeti de bal. Ajeti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC cirt 76%, Svariuni 24%.
AC cirt - Svariuni 0:6