Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lampadari Imbattibili il ballerino
Normal Tactiek 442 ballerino
38% Balbezit 62%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 40
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 51.2
unsatisfactory Schieten formidable
weak Passen very good
weak Verdedigen adequate


3e minuut.
Vašák is nu in balbezit. Klungelig pakt Mroziak de bal. Mroziak passt de bal zonder na te denken. Château geeft een hoge lob. van Basten springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Oszenda rent richting de bal. Oszenda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lampadari Imbattibili - il ballerino 0:1

5e minuut.
Château passt de bal met de wreef. Oszenda rent richting de bal. Oszenda passt de bal zonder na te denken. van Basten rent richting de bal. van Basten draait met de bal, schiet en ... Rastello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lampadari Imbattibili - il ballerino 0:2

7e minuut.
Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz passt de bal met de wreef. Merzagora is nu in balbezit. Oszenda verovert de bal door een tackle van achteren. Oszenda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Château met een snelle inworp. Hải Ðăng rent richting de bal. Hải Ðăng passt de bal in één keer door. van Basten is nu in balbezit. van Basten schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lampadari Imbattibili - il ballerino 0:3

10e minuut.
Vašák passt de bal met de wreef. Daar is Château, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Château met een sublieme pass. van Basten is nu in balbezit. van Basten schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lampadari Imbattibili - il ballerino 0:4

12e minuut.
Vašák passt de bal met de wreef. Mroziak is nu in balbezit. Mroziak passt de bal in één keer door. Oszenda is nu in balbezit. Oszenda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Petrozzo rent richting de bal. Oszenda onderschept slim de pass. Oszenda passt de bal zonder na te denken. van Basten rent richting de bal. van Basten schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lampadari Imbattibili - il ballerino 0:5

16e minuut.
Petrozzo speelt de bal door. Vašák rent richting de bal. Bellesi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bellesi krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Mroziak onderschept slim de pass. Klungelig pakt Mroziak de bal. Mroziak speelt de bal door. van Basten is nu in balbezit. van Basten draait met de bal, schiet en ... Rastello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Petrozzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Basten rent richting de bal. van Basten schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lampadari Imbattibili - il ballerino 0:6

23e minuut.
Landolf geeft de bal voor. Epifani kan de bal niet met de borst controleren. Oszenda rent richting de bal. Oszenda schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lampadari Imbattibili - il ballerino 0:7

24e minuut.
Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz geeft een lange en hoge pass. Oszenda rent richting de bal. van Basten bereikt de bal nog maar net als eerste. van Basten draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lampadari Imbattibili - il ballerino 0:8

29e minuut.
Mroziak passt de bal in één keer door. Oszenda heeft problemen om de bal te vangen. Oszenda schiet op doel. Epifani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rastello probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lampadari Imbattibili - il ballerino 0:9

34e minuut.
Klungelig pakt Vašák de bal. Vašák passt de bal in één keer door. Mroziak speelt de bal door. van Basten rent richting de bal. van Basten schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Petrozzo probeert naar een medespeler te passen. Quiroz is nu in balbezit. Quiroz passt de bal in één keer door. Oszenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Oszenda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lampadari Imbattibili - il ballerino 0:10

38e minuut.
Rastello met een sublieme pass. Vašák kopt de bal weg. Château probeert naar een medespeler te passen. van Basten is nu in balbezit. van Basten schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
van Basten rent richting de bal. Mroziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mroziak passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Oszenda de bal. Oszenda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lampadari Imbattibili - il ballerino 0:11

44e minuut.
Quiroz passt de bal in één keer door. Mroziak rent richting de bal. Mroziak passt de bal zonder na te denken. van Basten rent richting de bal. van Basten haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lampadari Imbattibili 80%, il ballerino 20%.
Lampadari Imbattibili - il ballerino 0:11

50e minuut.
Doeltrap. Rastello trapt de bal weg van het doel. Château kopt de bal weg. Oszenda is nu in balbezit. Oszenda schiet op doel. Rastello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. van Basten rent richting de bal. van Basten haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lampadari Imbattibili - il ballerino 0:12

54e minuut.
Daar is Bruscoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Château neemt de hoekschop. Klungelig pakt Oszenda de bal. Oszenda schiet op doel. Rastello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lampadari Imbattibili - il ballerino 0:13

55e minuut.
Mroziak passt de bal met de wreef. Quiroz rent richting de bal. Quiroz met een sublieme pass. Bruscoli speelt de bal door. Quiroz geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Hải Ðăng kopt de bal weg. Oszenda heeft problemen om de bal te vangen. Oszenda speelt de bal door. van Basten rent richting de bal. van Basten schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lampadari Imbattibili - il ballerino 0:14

59e minuut.
Bruscoli geeft een lange en hoge pass. Bellesi kopt de bal weg. Gidaris geeft een lange en hoge pass. Oszenda is nu in balbezit. Oszenda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lampadari Imbattibili - il ballerino 0:15

60e minuut.
Bellesi speelt de bal door. Klungelig pakt Monghi de bal. Oszenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Oszenda draait met de bal, schiet en ... Rastello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. van Basten is nu in balbezit. van Basten schiet op doel. Rastello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lampadari Imbattibili - il ballerino 0:16

65e minuut.
Landolf speelt de bal door. Daar is Quiroz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quiroz geeft een lange en hoge pass. Oszenda rent richting de bal. Oszenda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lampadari Imbattibili - il ballerino 0:17

71e minuut.
Mroziak verovert de bal door een tackle van achteren. Mroziak probeert naar een medespeler te passen. Oszenda rent richting de bal. Oszenda haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. van Basten bereikt de bal nog maar net als eerste. van Basten geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Lampadari Imbattibili - il ballerino 0:18

73e minuut.
Bellesi bereikt de bal nog maar net als eerste. van Basten verovert de bal door een tackle van achteren. van Basten passt de bal zonder na te denken. Oszenda is nu in balbezit. Oszenda draait met de bal, schiet en ... Rastello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Bruscoli heeft problemen om de bal te vangen. van Basten rent richting de bal. Mroziak geeft een hoge lob. Oszenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Oszenda schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lampadari Imbattibili - il ballerino 0:19

79e minuut.
Mroziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mroziak met een sublieme pass. Oszenda is nu in balbezit. Oszenda haalt uit met een fantastische trap. Rastello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lampadari Imbattibili - il ballerino 0:20

81e minuut.
Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Comerlati zijn tegenspeler op de grond. Quiroz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Château zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. van Basten kopt de bal weg. Mroziak probeert de bal aan de voet te houden. Oszenda is nu in balbezit. Oszenda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Château verovert de bal door een tackle van achteren. Château geeft een lange en hoge pass. Epifani heeft problemen om de bal te vangen. Oszenda rent richting de bal. Oszenda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Château is nu in balbezit. Château passt de bal met de wreef. van Basten rent richting de bal. van Basten draait met de bal, schiet en ... Rastello maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Château bereikt de bal nog maar net als eerste. Château passt de bal in één keer door. Epifani rent richting de bal. Oszenda onderschept slim de pass. Oszenda schiet op doel. Rastello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bruscoli onderschept slim de pass. van Basten is nu in balbezit. van Basten schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lampadari Imbattibili - il ballerino 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lampadari Imbattibili 84%, il ballerino 16%.
Lampadari Imbattibili - il ballerino 0:21