Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc scampia Real AngelicaBella
Normal Tactiek splecially
43% Balbezit 57%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 34.6
unsatisfactory Schieten adequate
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Guglielmetti is nu in balbezit. Zanatta verovert de bal door een tackle van achteren. Zanatta geeft een hoge lob. Bertaina is nu in balbezit. Bertaina schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mina maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Ingrami heeft problemen om de bal te vangen. Guglielmetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanatta verovert de bal door een tackle van achteren. Zanatta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc scampia - Real AngelicaBella 0:1

10e minuut.
Ingrami bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorzi onderschept slim de pass. Zorzi passt de bal met de wreef. Zanatta is nu in balbezit. Zanatta geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bertaina is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
fc scampia - Real AngelicaBella 0:2

14e minuut.
Duţă probeert naar een medespeler te passen. Bonforti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertaina rent richting de bal. Bertaina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Attolino geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Banelli met een snelle inworp. Bertaina is nu in balbezit. Bertaina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Centenari verovert de bal door een tackle van achteren. Centenari speelt de bal door. Daar is Zanatta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zanatta geeft een hoge lob. Zorzi krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Banelli geeft een lange en hoge pass. Bertaina kopt de bal weg. Daar is Zanatta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zorzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorzi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Ritorto geeft een hoge lob. Daar is Calandrini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sbaraglia is nu in balbezit. Sbaraglia schiet op doel. Siviglia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rettori verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc scampia 68%, Real AngelicaBella 32%.
fc scampia - Real AngelicaBella 0:2

47e minuut.
Duţă passt de bal met de wreef. Zorzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorzi passt de bal in één keer door. Bertaina rent richting de bal. Bertaina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc scampia - Real AngelicaBella 0:3

51e minuut.
Guglielmetti is nu in balbezit. Zanatta verovert de bal door een tackle van achteren. Zanatta probeert naar een medespeler te passen. Zorzi rent richting de bal. Zorzi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Duţă raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Canova komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Zanatta onderschept slim de pass. Zanatta geeft de bal voor. Zorzi rent richting de bal. Zorzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc scampia - Real AngelicaBella 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc scampia 65%, Real AngelicaBella 35%.
fc scampia - Real AngelicaBella 0:4