Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dozateam footballclub
Normal Tactiek 4132?
35% Balbezit 65%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 39.3
poor Schieten very good
weak Passen solid
poor Verdedigen solid


2e minuut.
Trelecki passt de bal zonder na te denken. Funez bereikt de bal nog maar net als eerste. Funez geeft een hoge lob. Sodomlak heeft problemen om de bal te vangen. Sodomlak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Gatel heeft problemen om de bal te vangen. Sodomlak speelt de bal door. Bertulli rent richting de bal. Bertulli draait met de bal, schiet en ... Antonaci maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dozateam - footballclub 0:1

9e minuut.
Funez verovert de bal door een tackle van achteren. Funez met een sublieme pass. Sodomlak is nu in balbezit. Sodomlak draait met de bal, schiet en ... Antonaci maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dozateam - footballclub 0:2

11e minuut.
Vale passt de bal met de wreef. Gaudino heeft problemen om de bal te vangen. Gaudino passt de bal met de wreef. Bertulli heeft problemen om de bal te vangen. Bertulli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Montellanico rent richting de bal. Natoli onderschept slim de pass. Natoli passt de bal zonder na te denken. Sodomlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sodomlak draait met de bal, schiet en ... Antonaci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
dozateam - footballclub 0:3

16e minuut.
Gaudino geeft de bal voor. Gatel heeft problemen om de bal te vangen. Bertulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertulli schiet op doel. Antonaci werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dozateam - footballclub 0:4

18e minuut.
Fante bereikt de bal nog maar net als eerste. Natoli onderschept slim de pass. Natoli passt de bal met de wreef. Gaudino geeft de bal voor. Bertulli springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Natoli verovert de bal door een tackle van achteren. Natoli probeert naar een medespeler te passen. Sodomlak rent richting de bal. Sodomlak schiet op doel. Antonaci maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dozateam - footballclub 0:5

23e minuut.
Stuer onderschept slim de pass. Natoli probeert naar een medespeler te passen. Bertulli rent richting de bal. Sodomlak rent richting de bal. Sodomlak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Funez met een sublieme pass. Trelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Trelecki passt de bal zonder na te denken. Sodomlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sodomlak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dozateam - footballclub 0:6

30e minuut.
Daar is Natoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Natoli passt de bal in één keer door. Bertulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertulli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dozateam - footballclub 0:7

39e minuut.
Montellanico rent richting de bal. Sodomlak verovert de bal door een tackle van achteren. Sodomlak passt de bal met de wreef. Bertulli heeft problemen om de bal te vangen. Bertulli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dozateam - footballclub 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dozateam 76%, footballclub 24%.
dozateam - footballclub 0:8

51e minuut.
Natoli rent richting de bal. Natoli speelt de bal door. Bertulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertulli draait met de bal, schiet en ... Antonaci maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Antonaci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sodomlak rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dozateam - footballclub 0:9

59e minuut.
Antonaci met een sublieme pass. Gaudino kopt de bal weg. Klungelig pakt Laureanti de bal. Sodomlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sodomlak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Natoli speelt de bal door. Funez rent richting de bal. Funez speelt de bal door. Sodomlak heeft problemen om de bal te vangen. Sodomlak haalt uit met een fantastische trap. Antonaci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Antonaci probeert naar een medespeler te passen. Natoli probeert naar een medespeler te passen. Bertulli rent richting de bal. Bertulli schiet op doel. Antonaci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Masino controleert de bal met de borst. Stuer bereikt de bal nog maar net als eerste. Natoli speelt de bal door. Sodomlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sodomlak haalt uit met een fantastische trap. Paal!

66e minuut.
Bertulli geeft een lange en hoge pass. Daar is Fante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Funez neemt de hoekschop. Bertulli springt en kopt de bal. Antonaci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Castellari bereikt de bal nog maar net als eerste. Funez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Castellari raakt geblesseerd tijdens het duel. Pedron komt het veld opgelopen. Lazzarotto komt het veld opgelopen. Oyler komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Funez geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bertulli de bal. Castellari bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedron verovert de bal door een tackle van achteren. Pedron schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bertulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertulli schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Natoli passt de bal met de wreef. Oyler is nu in balbezit. Oyler probeert naar een medespeler te passen. Bertulli rent richting de bal. Bertulli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pedron is nu in balbezit. Pedron draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Di Somma bereikt de bal nog maar net als eerste. Funez onderschept slim de pass. Funez met een sublieme pass. Bertulli is nu in balbezit. Bertulli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Doeltrap. Pagliuca komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Oyler passt de bal in één keer door. Gatel rent richting de bal. Bertulli onderschept slim de pass. Bertulli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dozateam 76%, footballclub 24%.
dozateam - footballclub 0:9