Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.S Pozzo S.S.C.CONDOR
442 Tactiek Chiara Serie C
68% Balbezit 32%
26% Spel op eigen helft 74%
8 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
37.8 gemiddelde waardering 20.2
redelijk Schieten slecht
redelijk Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Ptačovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellin verovert de bal door een tackle van achteren. Teodorovici is nu in balbezit. Castellin bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Fryges rent richting de bal. Beckman speelt de bal door. Płaza is nu in balbezit. Teodorovici onderschept slim de pass. Teodorovici schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Beckman bereikt de bal nog maar net als eerste. Panek begaat een overtreding. Panek krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Timev rent richting de bal. Fryges verovert de bal door een tackle van achteren. Fryges speelt de bal door. Naerica rent richting de bal. Naerica schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Castellin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bojin is nu in balbezit. Magdziarz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Magdziarz krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Pelé speelt de bal door. Klungelig pakt Fryges de bal. Fryges geeft een lange en hoge pass. Teodorovici rent richting de bal. Teodorovici draait met de bal, schiet en ... Paal!

39e minuut.
Castellin is nu in balbezit. Avelino is nu in balbezit. Met opzet legt Castellin zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Castellin naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S Pozzo 31%, S.S.C.CONDOR 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A.S Pozzo - S.S.C.CONDOR 0:0

46e minuut.
Liska komt het veld opgelopen. Schiavoi komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Zəfəroğlu heeft problemen om de bal te vangen. Liska is nu in balbezit. Liska probeert naar een medespeler te passen. Pisont is nu in balbezit. Pisont geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Pelé met een sublieme pass. Liska rent richting de bal. Liska passt de bal in één keer door. Daar is Pelé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pelé geeft een lange en hoge pass. Dudás verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Liska verovert de bal door een tackle van achteren. Liska passt de bal in één keer door. Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.S Pozzo - S.S.C.CONDOR 1:0

76e minuut.
Ptačovský kopt de bal weg. Avelino heeft problemen om de bal te vangen. Borbás is nu in balbezit. Pisont onderschept slim de pass. Pisont haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pisont zal de hoekschop nemen. Dudás verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Timev verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Beckman. Timev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Timev zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kaldmaa heeft problemen om de bal te vangen. Bojin is nu in balbezit. Randa is nu in balbezit. Randa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
de la Rosa met een harde bal richting middenveld. Daar is Liska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zəfəroğlu rent richting de bal. Liska is nu in balbezit. Liska schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Liska passt de bal met de wreef. Panek is nu in balbezit. Panek geeft de bal voor. Beckman probeert de bal aan de voet te houden. Beckman draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S Pozzo 22%, S.S.C.CONDOR 78%.
A.S Pozzo - S.S.C.CONDOR 1:0