Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SSC Battipaglia Roomba F.C.
Normal Tactiek 442
46% Balbezit 54%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.8 gemiddelde waardering 35.5
slecht Schieten goed
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Klungelig pakt Chiereghini de bal. Sarritzu is nu in balbezit. Chiereghini legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sarritzu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fanteria kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Mirabilio bokst de bal weg. Neri rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Neri zal de hoekschop nemen. Fanteria springt en kopt de bal. Mirabilio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SSC Battipaglia - Roomba F.C. 0:1

5e minuut.
Arixi probeert naar een medespeler te passen. Rebizzo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nicoli. Nicoli krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Vendramini met een sublieme pass. Rebizzo probeert naar een medespeler te passen. Fanteria rent richting de bal. Fanteria schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SSC Battipaglia - Roomba F.C. 0:2

14e minuut.
Roscio geeft een hoge lob. Neri met een sublieme pass. Ferrario is nu in balbezit. Rebizzo verovert de bal door een tackle van achteren. Rebizzo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Neri passt de bal zonder na te denken. Montà is nu in balbezit. Vendramini begaat een overtreding. Vendramini krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Daar is Rebizzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vendramini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vendramini passt de bal met de wreef. Fanteria rent richting de bal. Fanteria draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SSC Battipaglia - Roomba F.C. 0:3

22e minuut.
Fanteria passt de bal in één keer door. Sarritzu rent richting de bal. Sarritzu passt de bal in één keer door. Neri bereikt de bal nog maar net als eerste. Neri passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Rebizzo onderschept slim de pass. Klungelig pakt Fanteria de bal. Rebizzo rent richting de bal. Fanteria bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanteria draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SSC Battipaglia - Roomba F.C. 0:4

25e minuut.
Montà bereikt de bal nog maar net als eerste. Vendramini onderschept slim de pass. Vendramini passt de bal met de wreef. Rebizzo rent richting de bal. Rebizzo draait met de bal, schiet en ... Mirabilio bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
SSC Battipaglia - Roomba F.C. 0:5

27e minuut.
Vendramini met een sublieme pass. Fanteria rent richting de bal. Fanteria passt de bal met de wreef. Rebizzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebizzo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Mariano geeft de bal voor. Montà geeft de bal voor. Klungelig pakt Giromini de bal. Molinari rent richting de bal. Molinari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Sarritzu geeft de bal voor. Daar is Ferrario, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fanteria is nu in balbezit. Fanteria schiet op doel. Mirabilio werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Rebizzo rent richting de bal. Rebizzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SSC Battipaglia - Roomba F.C. 0:6

38e minuut.
Mariano passt de bal zonder na te denken. Daar is Vendramini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vendramini speelt de bal door. Fanteria rent richting de bal. Fanteria draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SSC Battipaglia - Roomba F.C. 0:7

42e minuut.
Arixi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sarritzu met een snelle inworp. Fanteria heeft problemen om de bal te vangen. Fanteria geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
SSC Battipaglia - Roomba F.C. 0:8

45e minuut.
Neri passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Fanteria de bal. Rebizzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebizzo draait met de bal, schiet en ... Mirabilio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SSC Battipaglia - Roomba F.C. 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSC Battipaglia 65%, Roomba F.C. 35%.
SSC Battipaglia - Roomba F.C. 0:9

50e minuut.
Neri met een sublieme pass. Rebizzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vendramini is nu in balbezit. Rebizzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebizzo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Aurelio geeft een lange en hoge pass. Fanteria is nu in balbezit. Fanteria passt de bal zonder na te denken. Rebizzo rent richting de bal. Rebizzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SSC Battipaglia - Roomba F.C. 0:10

61e minuut.
Klungelig pakt Ferrario de bal. Montà bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebizzo onderschept slim de pass. Rebizzo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ferrario de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sarritzu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fanteria rent richting de bal. Fanteria draait met de bal, schiet en ... Mirabilio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Giromini met de inworp. Aurelio geeft de bal voor. Fanteria kopt de bal weg. Rebizzo probeert de bal aan de voet te houden. Rebizzo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Gambuti passt de bal zonder na te denken. Neri probeert naar een medespeler te passen. Rebizzo rent richting de bal. Rebizzo draait met de bal, schiet en ... Mirabilio werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SSC Battipaglia - Roomba F.C. 0:11

73e minuut.
Roscio probeert naar een medespeler te passen. Neri rent richting de bal. Vendramini met een sublieme pass. Fanteria rent richting de bal. Fanteria schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Albana geeft de bal voor. Mariano kopt de bal weg. Aurelio met een sublieme pass. Fanteria rent richting de bal. Fanteria haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Vendramini probeert naar een medespeler te passen. Neri probeert naar een medespeler te passen. Rebizzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebizzo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ferrario de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Sarritzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarritzu geeft een lange en hoge pass. Chiereghini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fanteria is nu in balbezit. Fanteria schiet op doel. De bal raakt de paal. Mirabilio bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSC Battipaglia 70%, Roomba F.C. 30%.
SSC Battipaglia - Roomba F.C. 0:11