Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sick FC Livorno
Normal Tactiek ACSDALTRIV2
40% Balbezit 60%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 43.9
waardeloos Schieten goed
slecht Passen solide
slecht Verdedigen redelijk


3e minuut.
Ortega rent richting de bal. Ortega met een sublieme pass. Bohorquez is nu in balbezit. Broś is nu in balbezit. Broś draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Czechowski verovert de bal door een tackle van achteren. Czechowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Broś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Broś draait met de bal, schiet en ... Frangipane probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Broś is nu in balbezit. Broś draait met de bal, schiet en ... Bastoni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sick FC - Livorno 0:1

16e minuut.
Ortega met de inworp. Broś rent richting de bal. Broś passt de bal zonder na te denken. Bohorquez is nu in balbezit. Bohorquez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Grechi rent richting de bal. Bazarbaev verovert de bal door een tackle van achteren. Bazarbaev passt de bal met de wreef. Bohorquez rent richting de bal. Bohorquez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Starosta passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Czechowski de bal. Czechowski passt de bal met de wreef. Bohorquez is nu in balbezit. Bohorquez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sick FC - Livorno 0:2

34e minuut.
Bolognini probeert naar een medespeler te passen. Frangipane is nu in balbezit. Broś verovert de bal door een tackle van achteren. Broś haalt uit met een fantastische trap. Bastoni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Baglioni rent richting de bal. Bazarbaev speelt de bal door. Ortega geeft de bal voor. Czechowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Frangipane de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sick FC - Livorno 0:3

44e minuut.
Baratti bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamakh verovert de bal door een tackle van achteren. Chamakh passt de bal in één keer door. Bohorquez rent richting de bal. Bohorquez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sick FC 83%, Livorno 17%.
Sick FC - Livorno 0:3

46e minuut.
Czechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Starosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Starosta geeft een hoge lob. Broś is nu in balbezit. Broś schiet op doel. Bastoni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Broś is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Menolascina rent richting de bal. Bohorquez onderschept slim de pass. Czechowski rent richting de bal. Bohorquez is nu in balbezit. Bohorquez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Broś geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cornero heeft problemen om de bal te vangen. Bohorquez is nu in balbezit. Bohorquez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sick FC - Livorno 0:4

56e minuut.
Starosta passt de bal met de wreef. Czechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornero probeert naar een medespeler te passen. Czechowski is nu in balbezit. Czechowski haalt uit met een fantastische trap. Bastoni bokst de bal weg.

59e minuut.
Cornero geeft een hoge lob. Bazarbaev kopt de bal weg. Klungelig pakt Massei de bal. Bohorquez is nu in balbezit. Bohorquez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sick FC - Livorno 0:5

65e minuut.
Novielli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega verovert de bal door een tackle van achteren. Ortega passt de bal zonder na te denken. Broś rent richting de bal. Broś haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Valjević rent richting de bal. Valjević geeft een hoge lob. Menolascina heeft problemen om de bal te vangen. Bohorquez rent richting de bal. Bohorquez draait met de bal, schiet en ... Bastoni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Menolascina geeft een hoge lob. Starosta rent richting de bal. Starosta probeert naar een medespeler te passen. Czechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czechowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Czechowski passt de bal in één keer door. Broś rent richting de bal. Frangipane legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Broś is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bohorquez legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Bastoni bokst de bal weg.

86e minuut.
Starosta rent richting de bal. Bazarbaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazarbaev passt de bal met de wreef. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega geeft een hoge lob. Bastoni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sick FC 87%, Livorno 13%.
Sick FC - Livorno 0:5