Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 18:50
  • Bekerwedstrijd: Coppa Italia
  • Stadion: Fogg Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2980
US Pistoiese 1921 Dragon Fly
Normal Tactiek 2DefMid
39% Balbezit 61%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 29
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 41.6
waardeloos Schieten goed
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen matig


6e minuut.
Daar is Vessia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jeziorkowski is nu in balbezit. Jeziorkowski passt de bal met de wreef. Hyżorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyżorek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Lamers passt de bal met de wreef. Ehm is nu in balbezit. Ehm probeert naar een medespeler te passen. Hyżorek is nu in balbezit. Hyżorek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Pitry is nu in balbezit. Pitry geeft een lange en hoge pass. Gerola rent richting de bal. Hyżorek onderschept slim de pass. Hyżorek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
US Pistoiese 1921 - Dragon Fly 0:1

30e minuut.
Entani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyżorek onderschept slim de pass. Hyżorek schiet op doel. Na een snelle pass probeert Placido de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
US Pistoiese 1921 - Dragon Fly 0:2

33e minuut.
Tylek speelt de bal door. Ehm bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehm passt de bal in één keer door. Hyżorek rent richting de bal. Hyżorek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
US Pistoiese 1921 - Dragon Fly 0:3

40e minuut.
Jeziorkowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vessia. Jeziorkowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zhaozhi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Hyżorek de bal. Hyżorek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
US Pistoiese 1921 - Dragon Fly 0:4

45e minuut.
Ehm passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tylek de bal. Entani is nu in balbezit. Tylek onderschept slim de pass. Tylek geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hyżorek is nu in balbezit. Hyżorek schiet op doel. Rustichelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
US Pistoiese 1921 - Dragon Fly 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: US Pistoiese 1921 78%, Dragon Fly 22%.
US Pistoiese 1921 - Dragon Fly 0:5

46e minuut.
Carino rent richting de bal. Jeziorkowski onderschept slim de pass. Jeziorkowski met een sublieme pass. Hyżorek heeft problemen om de bal te vangen. Hyżorek draait met de bal, schiet en ... Rustichelli bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
US Pistoiese 1921 - Dragon Fly 0:6

49e minuut.
Pitry onderschept slim de pass. Jeziorkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Carino begaat een overtreding. Carino krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Jeziorkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jeziorkowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hyżorek probeert de bal met de borst te controleren. Alberizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyżorek verovert de bal door een tackle van achteren. Hyżorek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Belotti passt de bal in één keer door. Daar is Ehm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ehm speelt de bal door. Hyżorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyżorek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Vázquez met een sublieme pass. Ehm rent richting de bal. Ehm passt de bal zonder na te denken. Hyżorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyżorek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
US Pistoiese 1921 - Dragon Fly 0:7

58e minuut.
Lamers heeft problemen om de bal te vangen. Tylek is nu in balbezit. Tylek geeft een hoge lob. Hyżorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyżorek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Ehm bereikt de bal nog maar net als eerste. Entani rent richting de bal. Entani passt de bal zonder na te denken. Hyżorek heeft problemen om de bal te vangen. Hyżorek haalt uit met een fantastische trap. Rustichelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Jeziorkowski rent richting de bal. Jeziorkowski speelt de bal door. Hyżorek rent richting de bal. Hyżorek schiet op doel. Placido probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Ehm passt de bal zonder na te denken. Tylek rent richting de bal. Tylek passt de bal met de wreef. Hyżorek rent richting de bal. Hyżorek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Alberizzi geeft een lange en hoge pass. Pitry is nu in balbezit. Vaccarini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pitry raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

72e minuut.
Tylek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylek passt de bal zonder na te denken. Jeziorkowski speelt de bal door. Hyżorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyżorek schiet op doel. Rustichelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Tylek probeert naar een medespeler te passen. Ehm is nu in balbezit. Ehm probeert naar een medespeler te passen. Hyżorek is nu in balbezit. Hyżorek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
US Pistoiese 1921 - Dragon Fly 0:8

81e minuut.
Carino rent richting de bal. Carino geeft de bal voor. Hyżorek rent richting de bal. Hyżorek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
US Pistoiese 1921 - Dragon Fly 0:9

84e minuut.
Pitry geeft de bal voor. Inworp. Carino met een snelle inworp. Magistrelli rent richting de bal. Magistrelli schiet op doel. Vatle bokst de bal weg.

85e minuut.
Entani is nu in balbezit. Tylek onderschept slim de pass. Tylek passt de bal zonder na te denken. Hyżorek is nu in balbezit. Hyżorek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Daar is Vessia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jeziorkowski is nu in balbezit. Gerola tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jeziorkowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zhaozhi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: US Pistoiese 1921 68%, Dragon Fly 32%.
US Pistoiese 1921 - Dragon Fly 0:9