Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bambolotti Dolci KFC Libiola 1893
Normal Tactiek Edo3
43% Balbezit 57%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 30.5
weak Schieten adequate
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Bergamasco is nu in balbezit. Bergamasco passt de bal in één keer door. Lollobriggida rent richting de bal. Lollobriggida heeft problemen om de bal te vangen. Lollobriggida haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Daar is De Pasquale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Dovera ... Strafschop! Directe rode kaart, Dovera moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Dovera schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Melzi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lollobriggida kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Bambolotti Dolci - KFC Libiola 1893 0:1

9e minuut.
Zelmo is nu in balbezit. Žikić verovert de bal door een tackle van achteren. Žikić passt de bal in één keer door. Lollobriggida is nu in balbezit. Lollobriggida draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Bergamasco onderschept slim de pass. Bergamasco passt de bal met de wreef. Lollobriggida is nu in balbezit. Melzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Melzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bambolotti Dolci - KFC Libiola 1893 0:2

14e minuut.
Lollobriggida onderschept slim de pass. Žikić rent richting de bal. Žikić probeert naar een medespeler te passen. Melzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Melzi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Žikić probeert naar een medespeler te passen. Melzi rent richting de bal. Parolo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Melzi moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Melzi kan niet meer verder spelen. Calandriello komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Žikić passt de bal in één keer door. Lollobriggida rent richting de bal. Lollobriggida passt de bal zonder na te denken. Calandriello bereikt de bal nog maar net als eerste. Calandriello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bambolotti Dolci - KFC Libiola 1893 0:3

32e minuut.
Žikić is nu in balbezit. Žikić passt de bal met de wreef. Lollobriggida bereikt de bal nog maar net als eerste. Calandriello rent richting de bal. Calandriello draait met de bal, schiet en ... Cimarrusti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bambolotti Dolci - KFC Libiola 1893 0:4

36e minuut.
Bergamasco geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sivori de bal. Lollobriggida rent richting de bal. Lollobriggida draait met de bal, schiet en ... Cimarrusti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bambolotti Dolci - KFC Libiola 1893 0:5

45e minuut.
Lollobriggida speelt de bal door. Bergamasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergamasco speelt de bal door. Žikić is nu in balbezit. Žikić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dallara komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bambolotti Dolci 72%, KFC Libiola 1893 28%.
Bambolotti Dolci - KFC Libiola 1893 0:5

48e minuut.
Nagi passt de bal met de wreef. Daar is De Pasquale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calandriello rent richting de bal. Calandriello haalt uit met een fantastische trap. Cimarrusti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bambolotti Dolci - KFC Libiola 1893 0:6

68e minuut.
Nagi probeert naar een medespeler te passen. Calandriello is nu in balbezit. Parolo rent richting de bal. Calandriello onderschept slim de pass. Calandriello schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Lattenzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraro rent richting de bal. Lattenzio is nu in balbezit. Ferraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Bergamasco passt de bal zonder na te denken. Nagi probeert naar een medespeler te passen. De Pasquale rent richting de bal. Lollobriggida onderschept slim de pass. Lollobriggida haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Cimarrusti trapt de bal weg van het doel. Nagi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagi passt de bal zonder na te denken. Lollobriggida is nu in balbezit. Lollobriggida geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Žikić is nu in balbezit. Žikić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bambolotti Dolci - KFC Libiola 1893 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bambolotti Dolci 68%, KFC Libiola 1893 32%.
Bambolotti Dolci - KFC Libiola 1893 0:7