Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Frecce Sbalorditivi kemi
Normal Tactiek xyw
34% Balbezit 66%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 51
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 54.2
poor Schieten formidable
poor Passen good
weak Verdedigen adequate


7e minuut.
Śliwka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kadrievski rent richting de bal. Kadrievski passt de bal in één keer door. Severinsen rent richting de bal. Severinsen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Velák bereikt de bal nog maar net als eerste. Velák speelt de bal door. Śliwka speelt de bal door. Severinsen rent richting de bal. Severinsen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Velák onderschept slim de pass. Velák speelt de bal door. Ascosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Maleszewski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Frecce Sbalorditivi - kemi 0:1

14e minuut.
Daar is Velák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velák speelt de bal door. Daar is Cuccureddu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maleszewski is nu in balbezit. Maleszewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Cosini met een sublieme pass. Kadrievski kopt de bal weg. Klungelig pakt Ascosi de bal. Severinsen is nu in balbezit. Severinsen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Frecce Sbalorditivi - kemi 0:2

20e minuut.
Śliwka bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwka geeft de bal voor. Severinsen kopt de bal weg. Maleszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleszewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Gasti geeft een lange en hoge pass. Inworp. Śliwka met de inworp. Kadrievski is nu in balbezit. Kadrievski geeft de bal voor. Cosini bokst de bal weg. Severinsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Severinsen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Frecce Sbalorditivi - kemi 0:3

26e minuut.
Daar is Cuccureddu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maleszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleszewski passt de bal in één keer door. Severinsen is nu in balbezit. Severinsen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Frecce Sbalorditivi - kemi 0:4

27e minuut.
Maleszewski passt de bal zonder na te denken. Starović bereikt de bal nog maar net als eerste. Starović probeert naar een medespeler te passen. Maleszewski rent richting de bal. Maleszewski haalt uit met een fantastische trap. Cosini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Canestrari bereikt de bal nog maar net als eerste. Velák onderschept slim de pass. Velák met een sublieme pass. Daar is Severinsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Severinsen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Frecce Sbalorditivi - kemi 0:5

30e minuut.
Severinsen verovert de bal door een tackle van achteren. Severinsen geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cenesa de bal. Severinsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Severinsen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

34e minuut.
Velák heeft problemen om de bal te vangen. Velák passt de bal met de wreef. Maleszewski rent richting de bal. Maleszewski haalt uit met een fantastische trap. Cosini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Frecce Sbalorditivi - kemi 0:6

36e minuut.
Canestrari bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadrievski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ascosi. Kadrievski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kadrievski kan niet meer verder spelen. Carme komt het veld opgelopen. Velák met een snel genomen vrije trap. Maleszewski rent richting de bal. Maleszewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Frecce Sbalorditivi - kemi 0:7

39e minuut.
Gasti is nu in balbezit. Śliwka verovert de bal door een tackle van achteren. Śliwka geeft de bal voor. Klungelig pakt Maleszewski de bal. Maleszewski draait met de bal, schiet en ... Cosini bokst de bal weg. Severinsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Severinsen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Frecce Sbalorditivi - kemi 0:8

40e minuut.
Cenesa is nu in balbezit. Cenesa geeft een hoge lob. Sabbatelli met een sublieme pass. Severinsen rent richting de bal. Severinsen schiet op doel. Cosini bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Frecce Sbalorditivi - kemi 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Frecce Sbalorditivi 81%, kemi 19%.
Frecce Sbalorditivi - kemi 0:9

46e minuut.
Carme speelt de bal door. Śliwka is nu in balbezit. Śliwka probeert naar een medespeler te passen. Severinsen is nu in balbezit. Severinsen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Cosini trapt de bal weg van het doel. Carme kopt de bal weg. Severinsen is nu in balbezit. Severinsen draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Foresti de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cosini met een sublieme pass. Carme kopt de bal weg. Severinsen is nu in balbezit. Severinsen haalt uit met een fantastische trap. Cosini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Frecce Sbalorditivi - kemi 0:10

55e minuut.
Velák bereikt de bal nog maar net als eerste. Velák geeft een lange en hoge pass. Severinsen controleert de bal met de borst. Maleszewski is nu in balbezit. Maleszewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cosini met een harde bal richting middenveld. Starović kopt de bal weg. Maleszewski is nu in balbezit. Maleszewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cosini trapt de bal weg. Velák kopt de bal weg. Maleszewski probeert de bal met de borst te controleren. Maleszewski haalt uit met een fantastische trap. Paal!

60e minuut.
Velák passt de bal met de wreef. Starović bereikt de bal nog maar net als eerste. Starović speelt de bal door. Maleszewski rent richting de bal. Maleszewski draait met de bal, schiet en ... Cosini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ascosi heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Carme geeft een hoge lob. Mughini heeft problemen om de bal te vangen. Maleszewski rent richting de bal. Maleszewski schiet op doel. Cosini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Frecce Sbalorditivi - kemi 0:11

66e minuut.
Velák bereikt de bal nog maar net als eerste. Velák geeft een hoge lob. Severinsen kopt de bal weg. Maleszewski rent richting de bal. Maleszewski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Severinsen is nu in balbezit. Severinsen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Frecce Sbalorditivi - kemi 0:12

68e minuut.
Gozzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Starović onderschept slim de pass. Starović speelt de bal door. Maleszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleszewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Severinsen haalt uit met een fantastische trap. Foresti probeert naar een medespeler te passen. Cenesa heeft problemen om de bal te vangen. Maleszewski is nu in balbezit. Maleszewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Klungelig pakt Ascosi de bal. Velák is nu in balbezit. Velák passt de bal zonder na te denken. Maleszewski rent richting de bal. Maleszewski draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Velák met een sublieme pass. Śliwka is nu in balbezit. Śliwka passt de bal met de wreef. Severinsen rent richting de bal. Severinsen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Frecce Sbalorditivi - kemi 0:13

82e minuut.
Carme geeft een lange en hoge pass. Severinsen kopt de bal weg. Foresti heeft problemen om de bal te vangen. Maleszewski is nu in balbezit. Maleszewski draait met de bal, schiet en ... Cosini bokst de bal weg.

83e minuut.
Starović rent richting de bal. Starović passt de bal met de wreef. Velák probeert naar een medespeler te passen. Śliwka bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwka geeft een hoge lob. Cosini bokst de bal weg. Maleszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Frecce Sbalorditivi - kemi 0:14

87e minuut.
Śliwka heeft problemen om de bal te vangen. Śliwka geeft de bal voor. Severinsen is nu in balbezit. Maleszewski rent richting de bal. Maleszewski schiet op doel. Cosini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Severinsen is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Frecce Sbalorditivi - kemi 0:15

90e minuut.
Carme rent richting de bal. Carme passt de bal in één keer door. Śliwka heeft problemen om de bal te vangen. Śliwka geeft een hoge lob. Severinsen krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Frecce Sbalorditivi - kemi 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Frecce Sbalorditivi 87%, kemi 13%.
Frecce Sbalorditivi - kemi 0:16