Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
as- ponte Degrelle`s Warriors
Normal Tactiek RAIDER IV EVO
36% Balbezit 64%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 53
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 51.5
poor Schieten solid
weak Passen excellent
poor Verdedigen adequate


6e minuut.
Calderé rent richting de bal. Roncolato met een sublieme pass. Calderé rent richting de bal. Calderé haalt uit met een fantastische trap. Balli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
as- ponte - Degrelle`s Warriors 0:1

8e minuut.
Lanusse passt de bal met de wreef. Pescaru rent richting de bal. Tessaroli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pescaru raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Pescaru kan niet meer verder spelen. Hauri komt het veld opgelopen. Calderé legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
as- ponte - Degrelle`s Warriors 0:2

10e minuut.
Oferma kopt de bal weg. Antonelli kan de bal niet met de borst controleren. Lanusse met een sublieme pass. Hauri is nu in balbezit. Hauri schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
as- ponte - Degrelle`s Warriors 0:3

20e minuut.
Zamana is nu in balbezit. Carrillo onderschept slim de pass. Carrillo geeft een hoge lob. Hauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
as- ponte - Degrelle`s Warriors 0:4

21e minuut.
Calderé bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauri rent richting de bal. Hauri passt de bal zonder na te denken. Calderé is nu in balbezit. Calderé haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Hauri passt de bal met de wreef. Treviño bereikt de bal nog maar net als eerste. Treviño probeert naar een medespeler te passen. Daar is Calderé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calderé draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Treviño kopt de bal weg. Roncolato probeert de bal met de borst te controleren. Calderé rent richting de bal. Calderé draait met de bal, schiet en ... Balli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
as- ponte - Degrelle`s Warriors 0:5

29e minuut.
Treviño kopt de bal weg. Klungelig pakt Calderé de bal. Hauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderé bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderé schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Calderé heeft problemen om de bal te vangen. Lanusse is nu in balbezit. Calderé is nu in balbezit. Calderé schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
as- ponte - Degrelle`s Warriors 0:6

33e minuut.
Carrillo is nu in balbezit. Carrillo passt de bal met de wreef. Hauri rent richting de bal. Hauri draait met de bal, schiet en ... Balli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
as- ponte - Degrelle`s Warriors 0:7

37e minuut.
Carrillo verovert de bal door een tackle van achteren. Carrillo geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Hauri de bal onder controle te krijgen. Calderé bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderé haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Treviño kopt de bal weg. Hauri is nu in balbezit. Hauri passt de bal met de wreef. Calderé rent richting de bal. Calderé draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
as- ponte - Degrelle`s Warriors 0:8

40e minuut.
Hauri draait met de bal, schiet en ... Tessaroli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Carrillo neemt de hoekschop. Calderé maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Lanusse probeert naar een medespeler te passen. Daar is Carrillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carrillo speelt de bal door. Klungelig pakt Hauri de bal. Hauri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: as- ponte 83%, Degrelle`s Warriors 17%.
as- ponte - Degrelle`s Warriors 0:8

48e minuut.
Carrillo met de inworp. Estel probeert naar een medespeler te passen. Treviño controleert de bal met de borst. Treviño geeft de bal voor. Hauri springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Balli trapt de bal weg. Zamana kopt de bal weg. Calderé bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderé schiet op doel. Tessaroli probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
as- ponte - Degrelle`s Warriors 0:9

52e minuut.
Carrillo met een sublieme pass. Klungelig pakt Calderé de bal. Lanusse met een sublieme pass. Hauri is nu in balbezit. Hauri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Carrillo met een snelle inworp. Klungelig pakt Lanusse de bal. Lanusse speelt de bal door. Calderé rent richting de bal. Calderé haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Calderé bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauri is nu in balbezit. Calderé is nu in balbezit. Hauri rent richting de bal. Hauri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
as- ponte - Degrelle`s Warriors 0:10

58e minuut.
Treviño probeert naar een medespeler te passen. Hauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauri passt de bal met de wreef. Calderé rent richting de bal. Calderé haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Balli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Treviño kopt de bal weg. Klungelig pakt Muggiolu de bal. Calderé met een sublieme pass. Daar is Hauri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hauri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
as- ponte - Degrelle`s Warriors 0:11

63e minuut.
Hauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauri passt de bal zonder na te denken. Calderé bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderé schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
as- ponte - Degrelle`s Warriors 0:12

68e minuut.
Oferma onderschept slim de pass. Oferma geeft een lange en hoge pass. Calderé bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderé draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Treviño met een sublieme pass. Klungelig pakt Hauri de bal. Hauri geeft een lange en hoge pass. Calderé heeft problemen om de bal te vangen. Calderé haalt uit met een fantastische trap. Balli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Treviño neemt de hoekschop.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Carrillo probeert naar een medespeler te passen. Lanusse probeert naar een medespeler te passen. Calderé bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauri is nu in balbezit. Hauri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Klungelig pakt Estel de bal. Lanusse is nu in balbezit. Lanusse probeert naar een medespeler te passen. Hauri rent richting de bal. Hauri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Balli trapt de bal weg van het doel. Carrillo kopt de bal weg. Daar is Hauri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calderé is nu in balbezit. Calderé draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
as- ponte - Degrelle`s Warriors 0:13

76e minuut.
Treviño bereikt de bal nog maar net als eerste. Treviño speelt de bal door. Calderé is nu in balbezit. Calderé schiet op doel. Balli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
as- ponte - Degrelle`s Warriors 0:14

79e minuut.
Calderé bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo is nu in balbezit. Carrillo probeert naar een medespeler te passen. Hauri rent richting de bal. Hauri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Carrillo is nu in balbezit. Carrillo speelt de bal door. Treviño speelt de bal door. Calderé rent richting de bal. Calderé draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
as- ponte - Degrelle`s Warriors 0:15

87e minuut.
Treviño passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Carrillo de bal. Carrillo passt de bal met de wreef. Hauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauri haalt uit met een fantastische trap. Balli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Tessaroli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hauri is nu in balbezit. Hauri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Carrillo rent richting de bal. Carrillo passt de bal zonder na te denken. Daar is Hauri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calderé bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderé haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Hauri rent richting de bal. Hauri met een sublieme pass. Calderé bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderé schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Balli trapt de bal weg van het doel. Lanusse speelt de bal door. Hauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: as- ponte 84%, Degrelle`s Warriors 16%.
as- ponte - Degrelle`s Warriors 0:15