Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vitalba Team River Trento
Normal Tactiek 4_3_3_move
41% Balbezit 59%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 46
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 43.1
unsatisfactory Schieten very good
unsatisfactory Passen solid
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Poncetti is nu in balbezit. Campolunghi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Poncetti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Topçubaşov legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Cester probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vitalba Team - River Trento 0:1

3e minuut.
Scanzani rent richting de bal. Topçubaşov verovert de bal door een tackle van achteren. Topçubaşov passt de bal in één keer door. Kiziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiziałek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Vitalba Team - River Trento 0:2

5e minuut.
Matto kopt de bal weg. Fabiański is nu in balbezit. Fabiański met een sublieme pass. Poncetti rent richting de bal. Poncetti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vitalba Team - River Trento 0:3

9e minuut.
Kiziałek passt de bal in één keer door. Poncetti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Topçubaşov is nu in balbezit. Topçubaşov draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Campolunghi de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Petrosino heeft problemen om de bal te vangen. Petrosino met een sublieme pass. Poncetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Poncetti haalt uit met een fantastische trap. Cester probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vitalba Team - River Trento 0:4

24e minuut.
Popara is nu in balbezit. Popara geeft een hoge lob. Poncetti is nu in balbezit. Poncetti haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Matto de bal onder controle te krijgen. Cester bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Vitalba Team - River Trento 0:5

26e minuut.
Scanzani bereikt de bal nog maar net als eerste. De Looze onderschept slim de pass. Fabiański geeft een hoge lob. Kiziałek is nu in balbezit. Kiziałek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Popara bereikt de bal nog maar net als eerste. Popara passt de bal in één keer door. Petrosino bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrosino geeft de bal voor. Poncetti springt en kopt de bal. Cester probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Na een snelle pass probeert Rodolatti de bal onder controle te krijgen. Fabiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Poncetti rent richting de bal. Kiziałek is nu in balbezit. Kiziałek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Petrosino speelt de bal door. Kiziałek rent richting de bal. Kiziałek passt de bal zonder na te denken. Poncetti is nu in balbezit. Poncetti draait met de bal, schiet en ... Cester probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Kiziałek krijgt zijn hoofd ertegen. Doeltrap. Cester met een harde bal richting middenveld. Poncetti kan de bal niet met de borst controleren. Poncetti draait met de bal, schiet en ... Cester probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kiziałek is nu in balbezit. Kiziałek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fabiański geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cester bokst de bal weg. Poncetti rent richting de bal. Poncetti haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Vitalba Team - River Trento 0:6

41e minuut.
Popara is nu in balbezit. Popara met een sublieme pass. Poncetti rent richting de bal. Daar is Kiziałek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiziałek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Topçubaşov rent richting de bal. Scanzani verovert de bal door een tackle van achteren. Fabiański verovert de bal door een tackle van achteren. Fabiański geeft de bal voor. Poncetti krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Topçubaşov passt de bal met de wreef. Petrosino speelt de bal door. Poncetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Poncetti schiet op doel. Campolunghi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cester bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Vitalba Team - River Trento 0:7

44e minuut.
Bariloni met een sublieme pass. Petrosino probeert naar een medespeler te passen. Poncetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiziałek is nu in balbezit. Kiziałek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vitalba Team 87%, River Trento 13%.
Vitalba Team - River Trento 0:7

47e minuut.
Poncetti kopt de bal weg. Daar is Topçubaşov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiziałek rent richting de bal. Kiziałek draait met de bal, schiet en ... Cester probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vitalba Team - River Trento 0:8

48e minuut.
Tuấn is nu in balbezit. Tuấn passt de bal in één keer door. Kiziałek rent richting de bal. Kiziałek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Petrosino passt de bal zonder na te denken. Daar is Popara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Popara geeft de bal voor. Poncetti is nu in balbezit. Poncetti draait met de bal, schiet en ... Cester verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Matto heeft problemen om de bal te vangen. Poncetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Poncetti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vitalba Team - River Trento 0:9

58e minuut.
Poncetti geeft de bal voor. Matto heeft problemen om de bal te vangen. Poncetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Poncetti haalt uit met een fantastische trap. Cester werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Bariloni geeft een hoge lob. Tuấn rent richting de bal. Petrosino geeft de bal voor. Poncetti rent richting de bal. Poncetti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kiziałek is nu in balbezit. Kiziałek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vitalba Team - River Trento 0:10

62e minuut.
Campolunghi geeft een hoge lob. Tibúrcio kopt de bal weg. Petrosino geeft een hoge lob. Poncetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Poncetti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Sannella kan de bal niet met de borst controleren. Petrosino speelt de bal door. Poncetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiziałek is nu in balbezit. Kiziałek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vitalba Team - River Trento 0:11

68e minuut.
Campolunghi probeert naar een medespeler te passen. Kiziałek rent richting de bal. Kiziałek speelt de bal door. Poncetti rent richting de bal. Poncetti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Petrosino is nu in balbezit. Popara is nu in balbezit. Popara probeert naar een medespeler te passen. Daar is Poncetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poncetti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Popara geeft een lange en hoge pass. Cester met een sublieme pass. Fabiański kopt de bal weg. Poncetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Poncetti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Tuấn passt de bal met de wreef. Popara bereikt de bal nog maar net als eerste. Popara passt de bal in één keer door. Kiziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiziałek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Popara onderschept slim de pass. Popara passt de bal met de wreef. Petrosino met een sublieme pass. Kiziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiziałek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Petrosino met een snelle inworp. Popara controleert de bal met de borst. Popara geeft de bal voor. Kiziałek maakt een snoekduik en kopt de bal. Cester werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vitalba Team - River Trento 0:12

90e minuut.
Campolunghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Campolunghi geeft een hoge lob. Inworp. Petrosino met een snelle inworp. Popara geeft de bal voor. Cester probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vitalba Team 87%, River Trento 13%.
Vitalba Team - River Trento 0:12