Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Athletic Club Paliemmu atletico San Miguel
Normal Tactiek 4321 bum b
33% Balbezit 67%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 40
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 49.8
weak Schieten very good
poor Passen very good
poor Verdedigen very good


2e minuut.
Jones passt de bal zonder na te denken. Josifović bereikt de bal nog maar net als eerste. Josifović passt de bal in één keer door. Gładki rent richting de bal. Gładki draait met de bal, schiet en ... Coldani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vojvodić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojvodić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Gładki bereikt de bal nog maar net als eerste. Batistuta is nu in balbezit. Gładki onderschept slim de pass. Gładki schiet op doel. Coldani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Club Paliemmu - atletico San Miguel 0:1

9e minuut.
Gładki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vojvodić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jurubeba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jurubeba schiet op doel. Masier probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Club Paliemmu - atletico San Miguel 0:2

11e minuut.
Inworp. Jones met een snelle inworp. Daar is Josifović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Josifović geeft de bal voor. Gładki maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Garde kopt de bal weg. Klungelig pakt Josifović de bal. De Witt rent richting de bal. Josifović verovert de bal door een tackle van achteren. Josifović haalt uit met een fantastische trap. Coldani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Collauto de bal. Gładki is nu in balbezit. Gładki schiet op doel. Coldani probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Hampejs passt de bal met de wreef. Jones is nu in balbezit. Jones passt de bal met de wreef. Gładki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gładki schiet op doel. Coldani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Jones bereikt de bal nog maar net als eerste. Jones passt de bal met de wreef. Vojvodić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gładki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gładki draait met de bal, schiet en ... Coldani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Gładki onderschept slim de pass. Gładki passt de bal zonder na te denken. Daar is Josifović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gładki is nu in balbezit. Gładki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Jones bereikt de bal nog maar net als eerste. Jones passt de bal in één keer door. Gładki bereikt de bal nog maar net als eerste. Josifović is nu in balbezit. Josifović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Gładki schiet op doel. Doeltrap. Coldani trapt de bal weg van het doel. Gładki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gładki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Jones is nu in balbezit. Jones geeft de bal voor. Josifović kopt de bal weg. Gładki is nu in balbezit. Gładki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Jones met een snelle inworp. Josifović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurubeba met een sublieme pass. Gładki is nu in balbezit. Gładki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Club Paliemmu - atletico San Miguel 0:3

36e minuut.
Talone met een sublieme pass. Jurubeba bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurubeba passt de bal zonder na te denken. Gładki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gładki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Jones is nu in balbezit. Jones passt de bal met de wreef. Gładki rent richting de bal. Gładki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Vojvodić passt de bal met de wreef. Jones is nu in balbezit. Jones passt de bal in één keer door. Josifović rent richting de bal. Josifović haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Club Paliemmu 79%, atletico San Miguel 21%.
Athletic Club Paliemmu - atletico San Miguel 0:3

49e minuut.
Jurubeba rent richting de bal. Goldblum bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldblum passt de bal zonder na te denken. Gładki is nu in balbezit. Gładki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Coldani speelt de bal door. Jurubeba kopt de bal weg. Gładki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojvodić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojvodić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Coldani trapt de bal weg van het doel. Jurubeba kopt de bal weg. Daar is Monti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gładki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gładki schiet op doel. Coldani bokst de bal weg.

57e minuut.
Batistuta geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vojvodić met een snelle inworp. Gładki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gładki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lascaro komt het veld opgelopen. Vojvodić met de inworp. Gładki geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Batistuta is nu in balbezit. Josifović onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Gładki verovert de bal door een tackle van achteren. Vojvodić met een sublieme pass. Goldblum met een sublieme pass. Klungelig pakt Josifović de bal. Josifović haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Doeltrap. Karlson komt het veld opgelopen. van der Lem komt het veld opgelopen. Plaznić komt het veld opgelopen. Trapé komt het veld opgelopen. Coldani trapt de bal weg van het doel. Jurubeba kopt de bal weg. Daar is Plaznić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plaznić schiet op doel. Coldani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Club Paliemmu - atletico San Miguel 0:4

69e minuut.
Cordella rent richting de bal. Jurubeba bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Lem bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Lem geeft een lange en hoge pass. Trapé krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Plaznić onderschept slim de pass. Collauto bereikt de bal nog maar net als eerste. Plaznić verovert de bal door een tackle van achteren. Plaznić schiet op doel. Coldani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Club Paliemmu - atletico San Miguel 0:5

76e minuut.
Rizzuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizzuti geeft een hoge lob. van der Lem met een sublieme pass. Plaznić bereikt de bal nog maar net als eerste. Plaznić haalt uit met een fantastische trap. Coldani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Plaznić bereikt de bal nog maar net als eerste. Plaznić draait met de bal, schiet en ... Coldani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Club Paliemmu - atletico San Miguel 0:6

82e minuut.
van der Lem passt de bal zonder na te denken. Coldani met een sublieme pass. Goldblum kopt de bal weg. Plaznić is nu in balbezit. Plaznić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Club Paliemmu - atletico San Miguel 0:7

83e minuut.
Jurubeba passt de bal met de wreef. van der Lem heeft problemen om de bal te vangen. van der Lem met een sublieme pass. Plaznić bereikt de bal nog maar net als eerste. Plaznić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Goldblum met een sublieme pass. van der Lem rent richting de bal. van der Lem passt de bal zonder na te denken. Plaznić is nu in balbezit. Plaznić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Club Paliemmu - atletico San Miguel 0:8

88e minuut.
Camarda probeert naar een medespeler te passen. Di Corcia bereikt de bal nog maar net als eerste. Plaznić onderschept slim de pass. Plaznić heeft problemen om de bal te vangen. Plaznić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Club Paliemmu - atletico San Miguel 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Club Paliemmu 85%, atletico San Miguel 15%.
Athletic Club Paliemmu - atletico San Miguel 0:9