Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sabotino Città dei Candelieri
Normal Tactiek FOZZATORRESE
40% Balbezit 60%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 44
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 52.9
waardeloos Schieten uitstekend
waardeloos Passen zeer goed
slecht Verdedigen solide


2e minuut.
Dzieciuch raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Drechsler komt het veld opgelopen. Idino met een snel genomen vrije trap. Pastva is nu in balbezit. Pastva geeft een hoge lob. Ovesson rent richting de bal. Ovesson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sabotino - Città dei Candelieri 0:1

3e minuut.
Defilippo heeft problemen om de bal te vangen. Drechsler bereikt de bal nog maar net als eerste. Drechsler passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ovesson de bal. Ovesson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sabotino - Città dei Candelieri 0:2

8e minuut.
Drechsler passt de bal in één keer door. Ovesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Marras rent richting de bal. Ovesson onderschept slim de pass. Ovesson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sabotino - Città dei Candelieri 0:3

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amore met een snelle inworp. Klungelig pakt Russi de bal. Russi geeft een hoge lob. Drechsler maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Drechsler rent richting de bal. Prignani rent richting de bal. Drechsler onderschept slim de pass. Drechsler haalt uit met een fantastische trap. Masu probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Amore met een snelle inworp. Russi is nu in balbezit. Russi passt de bal in één keer door. Drechsler rent richting de bal. Drechsler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Masu trapt de bal weg. Russi kopt de bal weg. Klungelig pakt Prignani de bal. Drechsler is nu in balbezit. Drechsler geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Russi probeert naar een medespeler te passen. Pastva rent richting de bal. Pastva passt de bal in één keer door. Ovesson rent richting de bal. Ovesson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Pastva passt de bal in één keer door. Amore is nu in balbezit. Amore met een sublieme pass. Ovesson rent richting de bal. Ovesson schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Amore rent richting de bal. Amore geeft een hoge lob. Marras rent richting de bal. Ovesson onderschept slim de pass. Ovesson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Drechsler heeft problemen om de bal te vangen. Drechsler geeft de bal voor. Daar is Galeone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ovesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovesson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sabotino - Città dei Candelieri 0:4

35e minuut.
Amore is nu in balbezit. Russi met een sublieme pass. Drechsler is nu in balbezit. Ovesson rent richting de bal. Ovesson haalt uit met een fantastische trap. Masu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Molino heeft problemen om de bal te vangen. Drechsler bereikt de bal nog maar net als eerste. Drechsler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Pastva met een sublieme pass. Drechsler is nu in balbezit. Drechsler passt de bal in één keer door. Ovesson is nu in balbezit. Ovesson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sabotino - Città dei Candelieri 0:5

39e minuut.
Daar is Amore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drechsler rent richting de bal. Ovesson rent richting de bal. Drechsler bereikt de bal nog maar net als eerste. Drechsler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Amore geeft een lange en hoge pass. Pastva kopt de bal weg. Drechsler is nu in balbezit. Drechsler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sabotino - Città dei Candelieri 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sabotino 87%, Città dei Candelieri 13%.
Sabotino - Città dei Candelieri 0:6

48e minuut.
Matúz met een sublieme pass. Ovesson is nu in balbezit. Ovesson probeert naar een medespeler te passen. Daar is Drechsler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drechsler schiet op doel. Masu bokst de bal weg.

50e minuut.
Russi bereikt de bal nog maar net als eerste. Russi passt de bal zonder na te denken. Drechsler is nu in balbezit. Ovesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovesson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Doeltrap. Masu trapt de bal weg. Vitturini kopt de bal weg. Ovesson rent richting de bal. Ovesson schiet op doel. Masu bokst de bal weg.

59e minuut.
Pastva verovert de bal door een tackle van achteren. Pastva passt de bal met de wreef. Daar is Drechsler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ovesson rent richting de bal. Ovesson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sabotino - Città dei Candelieri 0:7

64e minuut.
Pastva passt de bal zonder na te denken. Molino is nu in balbezit. Drechsler verovert de bal door een tackle van achteren. Drechsler haalt uit met een fantastische trap. Masu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sabotino - Città dei Candelieri 0:8

64e minuut.
Marras probeert de bal aan de voet te houden. Marras geeft een lange en hoge pass. Matúz kopt de bal weg. Drechsler is nu in balbezit. Drechsler schiet op doel. Masu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Pastva onderschept slim de pass. Drechsler rent richting de bal. Drechsler passt de bal zonder na te denken. Ovesson rent richting de bal. Ovesson haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Masu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Pastva bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastva probeert naar een medespeler te passen. Bruzzo is nu in balbezit. Drechsler onderschept slim de pass. Drechsler draait met de bal, schiet en ... Masu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ovesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovesson draait met de bal, schiet en ... Masu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Pastva haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Prignani de bal onder controle te krijgen. Russi geeft een lange en hoge pass. Ovesson kan de bal niet met de borst controleren. Ovesson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sabotino - Città dei Candelieri 0:9

79e minuut.
Vitturini speelt de bal door. Defilippo is nu in balbezit. Drechsler onderschept slim de pass. Ovesson rent richting de bal. Ovesson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Drechsler met een sublieme pass. Klungelig pakt Ovesson de bal. Ovesson passt de bal in één keer door. Drechsler rent richting de bal. Drechsler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sabotino - Città dei Candelieri 0:10

86e minuut.
Amore kopt de bal weg. Drechsler rent richting de bal. Molino speelt de bal door. Amore rent richting de bal. Amore haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Masu met een harde bal richting middenveld. Pastva rent richting de bal. Pastva passt de bal zonder na te denken. Daar is Ovesson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ovesson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Russi verovert de bal door een tackle van achteren. Pastva heeft problemen om de bal te vangen. Russi rent richting de bal. Russi geeft de bal voor. Drechsler springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sabotino - Città dei Candelieri 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sabotino 83%, Città dei Candelieri 17%.
Sabotino - Città dei Candelieri 0:11