Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC YBTigers Orange Town
343 Tactiek My 442 up
41% Balbezit 59%
73% Spel op eigen helft 27%
4 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22.3 gemiddelde waardering 38.4
slecht Schieten solide
slecht Passen goed
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Nater met een snelle inworp. Larraín bereikt de bal nog maar net als eerste. Larraín passt de bal zonder na te denken. Wilim bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilim draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Wilim kopt de bal weg. Loda met een sublieme pass. Larraín kopt de bal weg. Klungelig pakt Wilim de bal. Wilim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Villalba rent richting de bal. Villalba probeert naar een medespeler te passen. Laraignee is nu in balbezit. Laraignee schiet op doel. Loda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC YBTigers - Orange Town 0:1

11e minuut.
Daar is Arpino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arpino probeert naar een medespeler te passen. Tomeo is nu in balbezit. Laraignee onderschept slim de pass. Laraignee schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Domokos met de inworp. Villalba rent richting de bal. Villalba met een sublieme pass. Wilim is nu in balbezit. Wilim schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Indyk probeert naar een medespeler te passen. Villalba kopt de bal weg. Daar is Caraccioli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laraignee rent richting de bal. Laraignee schiet op doel. Loda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Nater met de inworp. Villalba probeert naar een medespeler te passen. Domokos speelt de bal door. Laraignee rent richting de bal. Laraignee draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Loda met een harde bal richting middenveld. Dri kopt de bal weg. Tomeo geeft een hoge lob. Arpino bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpino haalt uit met een fantastische trap. Indyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Fontanazza is nu in balbezit. Domokos verovert de bal door een tackle van achteren. Domokos passt de bal in één keer door. Laraignee rent richting de bal. Laraignee haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Caraccioli probeert de bal aan de voet te houden. Laraignee is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC YBTigers - Orange Town 0:2

34e minuut.
Tomeo probeert naar een medespeler te passen. Villalba kan de bal niet met de borst controleren. Villalba speelt de bal door. Laraignee is nu in balbezit. Laraignee draait met de bal, schiet en ... Loda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Larraín speelt de bal door. Nater met een sublieme pass. Wilim bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilim haalt uit met een fantastische trap. Loda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC YBTigers - Orange Town 0:3

42e minuut.
Domokos rent richting de bal. Moschino verovert de bal door een tackle van achteren. Villalba begaat een overtreding. Villalba krijgt een gele kaart. Tufano raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Amoretto komt het veld opgelopen. Fontanazza zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Aguirre de bal. Bacconi is nu in balbezit. Bacconi draait met de bal, schiet en ... Indyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC YBTigers - Orange Town 1:3

45e minuut.
Villalba geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ciaralli de bal. Wilim rent richting de bal. Wilim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC YBTigers - Orange Town 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC YBTigers 71%, Orange Town 29%.
FC YBTigers - Orange Town 1:4

50e minuut.
Tomeo is nu in balbezit. Larraín rent richting de bal. Larraín passt de bal zonder na te denken. Laraignee bereikt de bal nog maar net als eerste. Laraignee schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Arpino kopt de bal weg. Villalba is nu in balbezit. Villalba speelt de bal door. Laraignee is nu in balbezit. Laraignee draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC YBTigers - Orange Town 1:5

61e minuut.
Villalba onderschept slim de pass. Villalba passt de bal in één keer door. Wilim is nu in balbezit. Laraignee bereikt de bal nog maar net als eerste. Laraignee schiet op doel. Loda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wilim heeft problemen om de bal te vangen. Wilim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC YBTigers - Orange Town 1:6

65e minuut.
Dri is nu in balbezit. Larraín onderschept slim de pass. Larraín passt de bal in één keer door. Daar is Wilim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wilim draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Doeltrap. Loda met een harde bal richting middenveld. Larraín speelt de bal door. Laraignee bereikt de bal nog maar net als eerste. Laraignee draait met de bal, schiet en ... Loda bokst de bal weg.

75e minuut.
Laraignee is nu in balbezit. Moschino verovert de bal door een tackle van achteren. Moschino speelt de bal door. Wilim bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilim haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC YBTigers - Orange Town 1:7

77e minuut.
Tomeo heeft problemen om de bal te vangen. Nater bereikt de bal nog maar net als eerste. Nater met een sublieme pass. Wilim bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilim schiet op doel. Loda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Moschino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Domokos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wilim is nu in balbezit. Wilim schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Laraignee is nu in balbezit. Laraignee draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Villalba passt de bal in één keer door. Moschino rent richting de bal. Laraignee verovert de bal door een tackle van achteren. Laraignee draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC YBTigers 74%, Orange Town 26%.
FC YBTigers - Orange Town 1:7