Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Malmö_FF Fuori Salerno
Normal Tactiek 433B
43% Balbezit 57%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 41.2
hopeless Schieten solid
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Buhănescu geeft een lange en hoge pass. Nemehlo rent richting de bal. Avesti bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemehlo onderschept slim de pass. Nemehlo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Daar is Bocciarelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bimbó speelt de bal door. Oswald speelt de bal door. Nemehlo rent richting de bal. Nemehlo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Malmö_FF - Fuori Salerno 0:1

8e minuut.
Seghieri is nu in balbezit. Kutsar onderschept slim de pass. Kutsar geeft een hoge lob. Oswald bereikt de bal nog maar net als eerste. Oswald haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Siciliani speelt de bal door. Oswald rent richting de bal. Oswald passt de bal zonder na te denken. Nemehlo is nu in balbezit. Nemehlo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Malmö_FF - Fuori Salerno 0:2

12e minuut.
Oswald onderschept slim de pass. Oswald probeert naar een medespeler te passen. Nemehlo rent richting de bal. Nemehlo haalt uit met een fantastische trap. Avesti probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Daar is Oswald, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buhănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhănescu passt de bal in één keer door. Oswald is nu in balbezit. Oswald schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ponzetta trapt de bal weg van het doel. Buhănescu kopt de bal weg. Daar is Nemehlo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nemehlo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Oswald bereikt de bal nog maar net als eerste. Oswald passt de bal zonder na te denken. Nemehlo rent richting de bal. Nemehlo schiet op doel. Na een snelle pass probeert Avesti de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Siciliani rent richting de bal. Caraffa verovert de bal door een tackle van achteren. Caraffa met een sublieme pass. Nemehlo is nu in balbezit. Nemehlo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Buhănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhănescu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Avesti de bal. Nemehlo is nu in balbezit. Nemehlo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Buoscio bereikt de bal nog maar net als eerste. Buoscio geeft een lange en hoge pass. Oswald kopt de bal weg. Nemehlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemehlo draait met de bal, schiet en ... Ponzetta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nemehlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemehlo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Schiavelli is nu in balbezit. Bimbó probeert naar een medespeler te passen. D`Angelo rent richting de bal. Nemehlo verovert de bal door een tackle van achteren. Nemehlo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Ponzetta trapt de bal weg. Inworp. Bimbó met de inworp. Oswald rent richting de bal. Oswald draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Bimbó probeert de bal met de borst te controleren. Buhănescu rent richting de bal. Buhănescu passt de bal zonder na te denken. Nemehlo is nu in balbezit. Oswald bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bimbó neemt de hoekschop. Nemehlo springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Bimbó bereikt de bal nog maar net als eerste. Bimbó met een sublieme pass. Buhănescu probeert naar een medespeler te passen. Nemehlo is nu in balbezit. Nemehlo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Malmö_FF - Fuori Salerno 0:3

44e minuut.
Buhănescu geeft een hoge lob. Daar is Avesti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oswald is nu in balbezit. Oswald haalt uit met een fantastische trap. Avesti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ponzetta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Malmö_FF - Fuori Salerno 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malmö_FF 84%, Fuori Salerno 16%.
Malmö_FF - Fuori Salerno 0:4

47e minuut.
Nemehlo probeert de bal met de borst te controleren. Oswald rent richting de bal. Nemehlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemehlo draait met de bal, schiet en ... Ponzetta werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Oswald krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Malmö_FF - Fuori Salerno 0:5

49e minuut.
Pilota rent richting de bal. Buhănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Nemehlo rent richting de bal. Oswald rent richting de bal. Oswald schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Inworp. Bimbó zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pilota is nu in balbezit. Oswald onderschept slim de pass. Oswald draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Oswald bereikt de bal nog maar net als eerste. Oswald passt de bal met de wreef. Avesti rent richting de bal. Nemehlo onderschept slim de pass. Nemehlo schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Caraffa rent richting de bal. Barberis rent richting de bal. Barberis speelt de bal door. Seghieri rent richting de bal. Seghieri geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Bertaina onderschept slim de pass. Nemehlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemehlo haalt uit met een fantastische trap. Oswald bereikt de bal nog maar net als eerste. Oswald schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Bimbó bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocciarelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bimbó is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bimbó zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. D`Angelo heeft problemen om de bal te vangen. Nemehlo rent richting de bal. Nemehlo schiet op doel. Ponzetta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Serio is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buhănescu. Serio raakt geblesseerd tijdens het duel. Siciliani met een snel genomen vrije trap. Bocciarelli is nu in balbezit. Bimbó geeft een hoge lob. Nemehlo rent richting de bal. Nemehlo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nemehlo is nu in balbezit. Nemehlo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Malmö_FF - Fuori Salerno 0:6

79e minuut.
Nemehlo schiet op doel. Ponzetta probeert naar een medespeler te passen. Buhănescu kopt de bal weg. Nemehlo rent richting de bal. Nemehlo haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malmö_FF 77%, Fuori Salerno 23%.
Malmö_FF - Fuori Salerno 0:6