Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mesagne A.C. Cobra
Normal Tactiek 523
40% Balbezit 60%
93% Spel op eigen helft 7%
0 Doelpogingen 64
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 55.8
slecht Schieten formidabel
waardeloos Passen uitstekend
slecht Verdedigen solide


1e minuut.
Cilenti passt de bal zonder na te denken. Bellanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Câţanu verovert de bal door een tackle van achteren. Pitran is nu in balbezit. Pitran draait met de bal, schiet en ... Sanzeni bokst de bal weg. Câţanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câţanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mesagne - A.C. Cobra 0:1

2e minuut.
Scarfo rent richting de bal. Scarfo geeft de bal voor. Contu kopt de bal weg. Câţanu is nu in balbezit. Câţanu schiet op doel. Sanzeni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Daar is Bellanova, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voltolini is nu in balbezit. Voltolini probeert naar een medespeler te passen. Câţanu is nu in balbezit. Câţanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mesagne - A.C. Cobra 0:2

4e minuut.
Castelnuovo geeft een hoge lob. Inworp. Scarfo met een snelle inworp. Pitran bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitran schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mesagne - A.C. Cobra 0:3

5e minuut.
Scarfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarfo passt de bal zonder na te denken. Câţanu rent richting de bal. Pitran rent richting de bal. Pitran schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Scarfo passt de bal zonder na te denken. Câţanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câţanu passt de bal met de wreef. Daar is Pitran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pitran haalt uit met een fantastische trap. Sanzeni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mesagne - A.C. Cobra 0:4

9e minuut.
Cilenti probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bolognini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolognini passt de bal in één keer door. Pitran rent richting de bal. Pitran haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Voltolini passt de bal met de wreef. Scarfo speelt de bal door. Pitran is nu in balbezit. Pitran haalt uit met een fantastische trap. Sanzeni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mesagne - A.C. Cobra 0:5

14e minuut.
Voltolini is nu in balbezit. Voltolini geeft een hoge lob. Pitran is nu in balbezit. Pitran haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Scarfo geeft de bal voor. Castelnuovo kopt de bal weg. Cefarelli probeert de bal aan de voet te houden. Contu is nu in balbezit. Contu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mesagne - A.C. Cobra 0:6

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fanton met een harde bal richting middenveld. Tīklenieks speelt de bal door. Câţanu is nu in balbezit. Câţanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Bellanova probeert de bal met de borst te controleren. Voltolini rent richting de bal. Voltolini passt de bal zonder na te denken. Câţanu rent richting de bal. Câţanu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mesagne - A.C. Cobra 0:7

21e minuut.
Pettinati bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitran onderschept slim de pass. Pitran speelt de bal door. Klungelig pakt Câţanu de bal. Câţanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Voltolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Voltolini geeft de bal voor. Contu kopt de bal weg. Câţanu rent richting de bal. Câţanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Pettinati onderschept slim de pass. Scarfo onderschept slim de pass. Scarfo speelt de bal door. Câţanu rent richting de bal. Câţanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mesagne - A.C. Cobra 0:8

25e minuut.
Scarfo passt de bal zonder na te denken. Daar is Pitran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Câţanu is nu in balbezit. Câţanu draait met de bal, schiet en ... Sanzeni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mesagne - A.C. Cobra 0:9

26e minuut.
Fanton geeft een hoge lob. Cali is nu in balbezit. Beaufils verovert de bal door een tackle van achteren. Beaufils geeft de bal voor. Pitran maakt een snoekduik en kopt de bal. Sanzeni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Seguin rent richting de bal. Seguin geeft de bal voor. Bolognini is nu in balbezit. Scarfo verovert de bal door een tackle van achteren. Scarfo geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Câţanu is nu in balbezit. Câţanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mesagne - A.C. Cobra 0:10

29e minuut.
Cilenti is nu in balbezit. Câţanu onderschept slim de pass. Voltolini speelt de bal door. Pitran rent richting de bal. Pitran draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mesagne - A.C. Cobra 0:11

31e minuut.
Cefarelli geeft een hoge lob. Beaufils rent richting de bal. Voltolini probeert naar een medespeler te passen. Câţanu is nu in balbezit. Câţanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mesagne - A.C. Cobra 0:12

32e minuut.
Contu onderschept slim de pass. Voltolini probeert naar een medespeler te passen. Câţanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câţanu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Fanton de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sanzeni met een sublieme pass. Voltolini is nu in balbezit. Voltolini passt de bal met de wreef. Contu rent richting de bal. Contu schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Daar is Scarfo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scarfo met een sublieme pass. Câţanu rent richting de bal. Câţanu schiet op doel. Sanzeni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mesagne - A.C. Cobra 0:13

37e minuut.
Sanzeni probeert naar een medespeler te passen. Scarfo kopt de bal weg. Klungelig pakt Castelnuovo de bal. Câţanu rent richting de bal. Câţanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Bellanova rent richting de bal. Voltolini onderschept slim de pass. Voltolini passt de bal zonder na te denken. Contu rent richting de bal. Contu schiet op doel. Sanzeni bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sanzeni met een sublieme pass. Voltolini kopt de bal weg. Contu is nu in balbezit. Contu geeft een hoge lob. Câţanu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mesagne - A.C. Cobra 0:14

42e minuut.
Arcangioli heeft problemen om de bal te vangen. Arcangioli geeft de bal voor. Pitran bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitran haalt uit met een fantastische trap. Sanzeni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mesagne - A.C. Cobra 0:15

44e minuut.
Contu rent richting de bal. Câţanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Contu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câţanu is nu in balbezit. Câţanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mesagne - A.C. Cobra 0:16

45e minuut.
Scarfo rent richting de bal. Scarfo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fanton de bal. Contu rent richting de bal. Contu draait met de bal, schiet en ... Sanzeni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mesagne 92%, A.C. Cobra 8%.
Mesagne - A.C. Cobra 0:16

47e minuut.
Castelnuovo bereikt de bal nog maar net als eerste. Câţanu onderschept slim de pass. Câţanu speelt de bal door. Contu rent richting de bal. Contu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Beaufils zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Voltolini probeert naar een medespeler te passen. Pitran met een sublieme pass. Câţanu rent richting de bal. Câţanu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sanzeni probeert naar een medespeler te passen. Voltolini kopt de bal weg. Contu is nu in balbezit. Contu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Pettinati rent richting de bal. Câţanu onderschept slim de pass. Câţanu passt de bal zonder na te denken. Contu is nu in balbezit. Contu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Voltolini probeert de bal met de borst te controleren. Bolognini is nu in balbezit. Voltolini onderschept slim de pass. Voltolini geeft een hoge lob. Câţanu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Beaufils met een sublieme pass. Contu rent richting de bal. Contu geeft een lange en hoge pass. Fanton probeert de bal aan de voet te houden. Câţanu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Pitran rent richting de bal. Pitran speelt de bal door. Bellanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Câţanu verovert de bal door een tackle van achteren. Câţanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Contu bereikt de bal nog maar net als eerste. Contu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Câţanu de bal. Contu is nu in balbezit. Contu haalt uit met een fantastische trap. Paal! Sanzeni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Klungelig pakt Scarfo de bal. Scarfo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Fanton de bal. Contu rent richting de bal. Contu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Beaufils rent richting de bal. Beaufils geeft een lange en hoge pass. Fanton heeft problemen om de bal te vangen. Contu bereikt de bal nog maar net als eerste. Contu schiet op doel. Sanzeni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Voltolini geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pitran springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Sanzeni speelt de bal door. Voltolini kopt de bal weg. Scarfo met een sublieme pass. Klungelig pakt Câţanu de bal. Câţanu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Sanzeni met een sublieme pass. Tīklenieks kopt de bal weg. Voltolini geeft een lange en hoge pass. Pitran rent richting de bal. Pitran schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cefarelli heeft problemen om de bal te vangen. Contu bereikt de bal nog maar net als eerste. Contu haalt uit met een fantastische trap. Sanzeni bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Voltolini kopt de bal weg. Scarfo heeft problemen om de bal te vangen. Scarfo met een sublieme pass. Klungelig pakt Câţanu de bal. Câţanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Voltolini geeft een hoge lob. Klungelig pakt Scarfo de bal. Scarfo passt de bal met de wreef. Pitran rent richting de bal. Pitran draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Scarfo is nu in balbezit. Scarfo passt de bal in één keer door. Daar is Câţanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pitran is nu in balbezit. Pitran schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mesagne - A.C. Cobra 0:17

81e minuut.
Daar is Scarfo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scarfo met een sublieme pass. Voltolini speelt de bal door. Contu bereikt de bal nog maar net als eerste. Contu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Pettinati kopt de bal weg. Tīklenieks heeft problemen om de bal te vangen. Tīklenieks probeert naar een medespeler te passen. Scarfo geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Contu verovert de bal door een tackle van achteren. Contu passt de bal met de wreef. Scarfo probeert naar een medespeler te passen. Câţanu is nu in balbezit. Câţanu haalt uit met een fantastische trap. Sanzeni bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Scarfo zal de hoekschop nemen. Pitran krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mesagne 94%, A.C. Cobra 6%.
Mesagne - A.C. Cobra 0:17