Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TerroniaFC fc cotolengo
Normal Tactiek linea 4-3-3
45% Balbezit 55%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 50
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 55.3
weak Schieten incredible
unsatisfactory Passen good
weak Verdedigen good


3e minuut.
Daar is Agostinacchio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beraldin is nu in balbezit. Beraldin passt de bal zonder na te denken. Karácsonyi rent richting de bal. Karácsonyi schiet op doel. Paielli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Iacopino is nu in balbezit. Iacopino geeft een hoge lob. Pontrelli geeft een lange en hoge pass. Karácsonyi is nu in balbezit. Karácsonyi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Corleone rent richting de bal. Karácsonyi rent richting de bal. Corleone is nu in balbezit. Corleone haalt uit met een fantastische trap. Paielli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TerroniaFC - fc cotolengo 0:1

10e minuut.
Inworp. Pontrelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pancaldi is nu in balbezit. Pancaldi geeft een hoge lob. Karácsonyi krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Pontrelli rent richting de bal. Pontrelli geeft de bal voor. Klungelig pakt Mattioli de bal. Corleone rent richting de bal. Corleone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TerroniaFC - fc cotolengo 0:2

13e minuut.
Inworp. Krapáč met een snelle inworp. Pontrelli geeft een hoge lob. Karácsonyi rent richting de bal. Karácsonyi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Pontrelli met een sublieme pass. Corleone bereikt de bal nog maar net als eerste. Corleone probeert naar een medespeler te passen. Daar is Karácsonyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karácsonyi draait met de bal, schiet en ... Paielli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TerroniaFC - fc cotolengo 0:3

15e minuut.
Melotti is nu in balbezit. Corleone verovert de bal door een tackle van achteren. Corleone speelt de bal door. Karácsonyi rent richting de bal. Karácsonyi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Corleone geeft een hoge lob. Klungelig pakt Carbone de bal. Karácsonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Karácsonyi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Klungelig pakt Pancaldi de bal. Pontrelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pontrelli speelt de bal door. Corleone bereikt de bal nog maar net als eerste. Corleone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TerroniaFC - fc cotolengo 0:4

21e minuut.
Beraldin is nu in balbezit. Beraldin probeert naar een medespeler te passen. Corleone bereikt de bal nog maar net als eerste. Corleone schiet op doel. Paielli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Benarrivo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Karácsonyi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pancaldi kan de bal niet met de borst controleren. Pancaldi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TerroniaFC - fc cotolengo 0:5

26e minuut.
Pontrelli met de inworp. Genovissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Genovissi speelt de bal door. Corleone bereikt de bal nog maar net als eerste. Corleone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TerroniaFC - fc cotolengo 0:6

29e minuut.
Novac speelt de bal door. Karácsonyi kopt de bal weg. Corleone rent richting de bal. Corleone haalt uit met een fantastische trap. Paielli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TerroniaFC - fc cotolengo 0:7

31e minuut.
Mattioli geeft de bal voor. Karácsonyi probeert de bal aan de voet te houden. Corleone is nu in balbezit. Karácsonyi rent richting de bal. Karácsonyi draait met de bal, schiet en ... Paielli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
TerroniaFC - fc cotolengo 0:8

33e minuut.
Corleone verovert de bal door een tackle van achteren. Corleone probeert naar een medespeler te passen. Karácsonyi rent richting de bal. Karácsonyi haalt uit met een fantastische trap. Mattioli probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
TerroniaFC - fc cotolengo 0:9

36e minuut.
Pancaldi heeft problemen om de bal te vangen. Pancaldi passt de bal in één keer door. Karácsonyi is nu in balbezit. Karácsonyi draait met de bal, schiet en ... Mattioli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TerroniaFC - fc cotolengo 0:10

38e minuut.
Corleone rent richting de bal. Bon bereikt de bal nog maar net als eerste. Corleone onderschept slim de pass. Corleone geeft een hoge lob. Karácsonyi krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Pancaldi probeert naar een medespeler te passen. Karácsonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Karácsonyi passt de bal met de wreef. Corleone rent richting de bal. Corleone schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Karácsonyi kopt de bal weg. Corleone rent richting de bal. Carbone bereikt de bal nog maar net als eerste. Karácsonyi onderschept slim de pass. Karácsonyi draait met de bal, schiet en ... Paielli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Corleone is nu in balbezit. Corleone geeft een lange en hoge pass. Daar is Pancaldi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pancaldi haalt uit met een fantastische trap. Paielli probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TerroniaFC - fc cotolengo 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TerroniaFC 79%, fc cotolengo 21%.
TerroniaFC - fc cotolengo 0:11

47e minuut.
Pancaldi rent richting de bal. Pancaldi haalt uit met een fantastische trap. Carbone probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Karácsonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Karácsonyi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Pontrelli rent richting de bal. Pontrelli geeft een hoge lob. Karácsonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Karácsonyi draait met de bal, schiet en ... Paielli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TerroniaFC - fc cotolengo 0:12

50e minuut.
Melotti raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Colognese komt het veld opgelopen. Paielli met een harde bal richting middenveld. Benarrivo kopt de bal weg. Pancaldi speelt de bal door. Karácsonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Karácsonyi schiet op doel. Paielli bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
TerroniaFC - fc cotolengo 0:13

55e minuut.
Karácsonyi passt de bal in één keer door. Carbone heeft problemen om de bal te vangen. Pancaldi rent richting de bal. Pancaldi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TerroniaFC - fc cotolengo 0:14

58e minuut.
Pancaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pancaldi met een sublieme pass. Carbone onderschept slim de pass. Corleone rent richting de bal. Corleone haalt uit met een fantastische trap. Paielli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Corleone passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Karácsonyi de bal. Mattioli is nu in balbezit. Karácsonyi verovert de bal door een tackle van achteren. Karácsonyi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pancaldi rent richting de bal. Pancaldi geeft een lange en hoge pass. Corleone rent richting de bal. Corleone haalt uit met een fantastische trap. Paielli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Carbone heeft problemen om de bal te vangen. Pontrelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pontrelli passt de bal in één keer door. Karácsonyi is nu in balbezit. Karácsonyi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TerroniaFC - fc cotolengo 0:15

66e minuut.
Pontrelli is nu in balbezit. Pontrelli speelt de bal door. Karácsonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Corleone rent richting de bal. Corleone schiet op doel. Paielli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pancaldi rent richting de bal. Pancaldi schiet op doel. Paielli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TerroniaFC - fc cotolengo 0:16

67e minuut.
Benarrivo rent richting de bal. Pancaldi verovert de bal door een tackle van achteren. Pancaldi speelt de bal door. Karácsonyi rent richting de bal. Karácsonyi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Pontrelli met de inworp. Pancaldi is nu in balbezit. Pancaldi passt de bal in één keer door. Karácsonyi is nu in balbezit. Karácsonyi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Carbone de bal. Karácsonyi is nu in balbezit. Karácsonyi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Carbone is nu in balbezit. Pancaldi verovert de bal door een tackle van achteren. Pancaldi met een sublieme pass. Karácsonyi rent richting de bal. Karácsonyi draait met de bal, schiet en ... Paielli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Pancaldi geeft een hoge lob. Agostinacchio heeft problemen om de bal te vangen. Karácsonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Karácsonyi draait met de bal, schiet en ... Paielli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Beraldin geeft de bal voor. Klungelig pakt Mattioli de bal. Karácsonyi is nu in balbezit. Karácsonyi draait met de bal, schiet en ... Paielli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TerroniaFC - fc cotolengo 0:17

80e minuut.
Beraldin verovert de bal door een tackle van achteren. Beraldin geeft een hoge lob. Karácsonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Karácsonyi schiet op doel. Paielli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TerroniaFC - fc cotolengo 0:18

82e minuut.
Pancaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Agostinacchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pancaldi onderschept slim de pass. Karácsonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Karácsonyi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TerroniaFC - fc cotolengo 0:19

84e minuut.
Beraldin rent richting de bal. Beraldin geeft een lange en hoge pass. Karácsonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Karácsonyi haalt uit met een fantastische trap. Paielli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TerroniaFC - fc cotolengo 0:20

87e minuut.
Karácsonyi met een sublieme pass. Corleone heeft problemen om de bal te vangen. Corleone passt de bal zonder na te denken. Pancaldi is nu in balbezit. Pancaldi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TerroniaFC - fc cotolengo 0:21

88e minuut.
Colognese met een sublieme pass. Zangara heeft problemen om de bal te vangen. Pancaldi rent richting de bal. Pancaldi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Paielli trapt de bal weg. Pontrelli rent richting de bal. Pontrelli geeft de bal voor. Karácsonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Karácsonyi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Carbone met een harde bal richting middenveld. Beraldin kopt de bal weg. Corleone probeert de bal aan de voet te houden. Corleone draait met de bal, schiet en ... Paielli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TerroniaFC 82%, fc cotolengo 18%.
TerroniaFC - fc cotolengo 0:21