Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 18:51
  • Bekerwedstrijd: Coppa Italia
  • Stadion: Aculeo Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3100
Barracuda FC Real 11 United
Normal Tactiek 352DL
37% Balbezit 63%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 47
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 50.8
weak Schieten formidable
unsatisfactory Passen excellent
poor Verdedigen good


2e minuut.
Balanchivadze met een sublieme pass. Topka rent richting de bal. Topka passt de bal zonder na te denken. Dajao rent richting de bal. Dajao schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Barracuda FC - Real 11 United 0:1

5e minuut.
Calvi is nu in balbezit. Fila verovert de bal door een tackle van achteren. Fila speelt de bal door. Topka is nu in balbezit. Topka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Calvi speelt de bal door. Fila is nu in balbezit. Fila passt de bal met de wreef. Dajao is nu in balbezit. Dajao haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barracuda FC - Real 11 United 0:2

9e minuut.
Colavolpe heeft problemen om de bal te vangen. Fila onderschept slim de pass. Fila geeft een hoge lob. Dajao heeft problemen om de bal te vangen. Dajao passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
Barracuda FC - Real 11 United 0:3

13e minuut.
Tzimet rent richting de bal. Tzimet geeft een lange en hoge pass. Dajao bereikt de bal nog maar net als eerste. Dajao haalt uit met een fantastische trap. Di Legge probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barracuda FC - Real 11 United 0:4

14e minuut.
Topka geeft een lange en hoge pass. Dajao heeft problemen om de bal te vangen. Wat een zware overtreding van Figliuolo ... Strafschop! Dajao raakt geblesseerd tijdens het duel. Fila legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Barracuda FC - Real 11 United 0:5

15e minuut.
Fila is nu in balbezit. Topka rent richting de bal. Fila met een sublieme pass. Balanchivadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Balanchivadze geeft de bal voor. Di Legge probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Borghini geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balanchivadze met een snelle inworp. Dajao is nu in balbezit. Dajao geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Kraś geeft de bal voor. Dajao rent richting de bal. Dajao speelt de bal door. Topka is nu in balbezit. Topka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barracuda FC - Real 11 United 0:6

21e minuut.
Fila passt de bal met de wreef. Topka rent richting de bal. Calvi rent richting de bal. Topka verovert de bal door een tackle van achteren. Topka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barracuda FC - Real 11 United 0:7

23e minuut.
Szpejna geeft een lange en hoge pass. Dajao heeft problemen om de bal te vangen. Borghini rent richting de bal. Dajao verovert de bal door een tackle van achteren. Dajao draait met de bal, schiet en ... Di Legge kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Topka is nu in balbezit. Topka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barracuda FC - Real 11 United 0:8

25e minuut.
Dajao is nu in balbezit. Dajao geeft een hoge lob. Fila kopt de bal weg. Topka is nu in balbezit. Topka haalt uit met een fantastische trap. Di Legge kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

26e minuut.
Szpejna kopt de bal weg. Topka bereikt de bal nog maar net als eerste. Topka passt de bal met de wreef. Dajao is nu in balbezit. Dajao haalt uit met een fantastische trap. Di Legge verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Fila passt de bal in één keer door. Topka met een sublieme pass. Dajao rent richting de bal. Dajao haalt uit met een fantastische trap. Di Legge probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barracuda FC - Real 11 United 0:9

29e minuut.
Topka rent richting de bal. Topka geeft de bal voor. Eusepi kan de bal niet met de borst controleren. Dajao is nu in balbezit. Dajao draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Devastato geeft een lange en hoge pass. Balanchivadze kopt de bal weg. Dajao is nu in balbezit. Dajao schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barracuda FC - Real 11 United 0:10

32e minuut.
Topka rent richting de bal. Topka passt de bal zonder na te denken. Dajao is nu in balbezit. Dajao draait met de bal, schiet en ... Di Legge probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barracuda FC - Real 11 United 0:11

33e minuut.
Fila passt de bal in één keer door. Szpejna speelt de bal door. Dajao bereikt de bal nog maar net als eerste. Topka bereikt de bal nog maar net als eerste. Topka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barracuda FC - Real 11 United 0:12

35e minuut.
Dajao passt de bal in één keer door. Topka bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Topka verovert de bal door een tackle van achteren. Topka haalt uit met een fantastische trap. Di Legge probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! Topka is nu in balbezit. Topka haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Figliuolo trapt de bal weg. Balanchivadze kopt de bal weg. Dajao rent richting de bal. Dajao schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barracuda FC - Real 11 United 0:13

38e minuut.
Fila speelt de bal door. Daar is Szpejna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpejna verovert de bal door een tackle van achteren. Szpejna geeft de bal voor. Di Legge probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dajao rent richting de bal. Dajao draait met de bal, schiet en ... Di Legge probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barracuda FC - Real 11 United 0:14

40e minuut.
Dajao heeft problemen om de bal te vangen. Di Legge probeert naar een medespeler te passen. Tzimet kopt de bal weg. Topka bereikt de bal nog maar net als eerste. Topka schiet op doel. Di Legge verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Szpejna geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Topka kopt de bal weg. Daar is Castagner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dajao rent richting de bal. Dajao draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barracuda FC 86%, Real 11 United 14%.
Barracuda FC - Real 11 United 0:14

48e minuut.
Tzimet bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzimet passt de bal in één keer door. Sagna met een sublieme pass. Fila bereikt de bal nog maar net als eerste. Fila haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barracuda FC - Real 11 United 0:15

51e minuut.
Topka heeft problemen om de bal te vangen. Fila met een sublieme pass. Dajao bereikt de bal nog maar net als eerste. Dajao schiet op doel. Di Legge werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barracuda FC - Real 11 United 0:16

51e minuut.
Colavolpe met een sublieme pass. Della Vecchia rent richting de bal. Della Vecchia passt de bal in één keer door. Dajao bereikt de bal nog maar net als eerste. Dajao geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Di Legge met een harde bal richting middenveld. Balanchivadze kopt de bal weg. Dajao bereikt de bal nog maar net als eerste. Dajao haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Barracuda FC - Real 11 United 0:17

59e minuut.
Dajao controleert de bal met de borst. Devastato rent richting de bal. Dajao onderschept slim de pass. Fila is nu in balbezit. Fila haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Topka verovert de bal door een tackle van achteren. Topka probeert naar een medespeler te passen. Fila speelt de bal door. Dajao is nu in balbezit. Dajao schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Dajao is nu in balbezit. Dajao speelt de bal door. Klungelig pakt Topka de bal. Topka schiet op doel. Di Legge werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barracuda FC - Real 11 United 0:18

65e minuut.
Borghini kopt de bal weg. Eusepi probeert de bal aan de voet te houden. Dajao is nu in balbezit. Dajao haalt uit met een fantastische trap. Di Legge maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barracuda FC - Real 11 United 0:19

66e minuut.
Della Vecchia probeert naar een medespeler te passen. Calvi is nu in balbezit. Calvi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dajao de bal. Dajao draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barracuda FC - Real 11 United 0:20

69e minuut.
Daar is Castagner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fila is nu in balbezit. Fila passt de bal met de wreef. Dajao rent richting de bal. Dajao draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Barracuda FC - Real 11 United 0:21

73e minuut.
Dajao rent richting de bal. Dajao passt de bal zonder na te denken. Borghini is nu in balbezit. Topka verovert de bal door een tackle van achteren. Topka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Sagna probeert naar een medespeler te passen. Topka heeft problemen om de bal te vangen. Dajao is nu in balbezit. Dajao haalt uit met een fantastische trap. Di Legge probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barracuda FC - Real 11 United 0:22

77e minuut.
Tzimet probeert naar een medespeler te passen. Szpejna is nu in balbezit. Szpejna speelt de bal door. Topka bereikt de bal nog maar net als eerste. Topka geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dajao rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barracuda FC - Real 11 United 0:23

80e minuut.
Castagner bereikt de bal nog maar net als eerste. Dajao onderschept slim de pass. Dajao speelt de bal door. Topka is nu in balbezit. Topka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barracuda FC - Real 11 United 0:24

81e minuut.
Szpejna probeert naar een medespeler te passen. Topka is nu in balbezit. Fila met een sublieme pass. Dajao bereikt de bal nog maar net als eerste. Dajao schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barracuda FC - Real 11 United 0:25

82e minuut.
Tzimet raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cangemi komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Colavolpe met een sublieme pass. Devastato rent richting de bal. Devastato met een sublieme pass. Klungelig pakt Dajao de bal. Dajao haalt uit met een fantastische trap. Di Legge verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Fila kopt de bal weg. Balanchivadze speelt de bal door. Sagna met een sublieme pass. Topka is nu in balbezit. Topka draait met de bal, schiet en ... Di Legge kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barracuda FC - Real 11 United 0:26

87e minuut.
Figliuolo onderschept slim de pass. Fila verovert de bal door een tackle van achteren. Fila speelt de bal door. Topka bereikt de bal nog maar net als eerste. Topka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Balanchivadze probeert naar een medespeler te passen. Fila is nu in balbezit. Fila passt de bal in één keer door. Topka heeft problemen om de bal te vangen. Topka draait met de bal, schiet en ... Di Legge probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barracuda FC 84%, Real 11 United 16%.
Barracuda FC - Real 11 United 0:26