Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Test BellaMbriama
343 Tactiek 433 variante
36% Balbezit 64%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 49
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 52.4
slecht Schieten zeer goed
zwak Passen zeer goed
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Anusiak passt de bal met de wreef. Próchniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Anusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Anusiak schiet op doel. Amelia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Test - BellaMbriama 0:1

5e minuut.
Próchniak passt de bal in één keer door. Daar is Eastwood, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Eastwood is nu in balbezit. Eastwood schiet op doel. Amelia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Test - BellaMbriama 0:2

6e minuut.
Belluzzo rent richting de bal. Belluzzo geeft een hoge lob. Ulivieri speelt de bal door. Próchniak rent richting de bal. Próchniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Test - BellaMbriama 0:3

10e minuut.
Próchniak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vulović komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Klungelig pakt Belluzzo de bal. Belluzzo passt de bal in één keer door. Cervilla speelt de bal door. Eastwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Eastwood schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Cervilla probeert naar een medespeler te passen. Vulović is nu in balbezit. Vulović passt de bal in één keer door. Eastwood is nu in balbezit. Eastwood schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Test - BellaMbriama 0:4

18e minuut.
Weilbächer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulović rent richting de bal. Vulović draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Giovannelli de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Test - BellaMbriama 0:5

20e minuut.
Anusiak rent richting de bal. Anusiak passt de bal in één keer door. Cervilla is nu in balbezit. Cervilla speelt de bal door. Vulović bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Doeltrap. Amelia trapt de bal weg van het doel. Cervilla kopt de bal weg. Eastwood is nu in balbezit. Eastwood schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Mascino kopt de bal weg. Weilbächer rent richting de bal. Weilbächer passt de bal met de wreef. Vulović heeft problemen om de bal te vangen. Vulović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Test - BellaMbriama 0:6

29e minuut.
Amelia met een harde bal richting middenveld. Belluzzo kopt de bal weg. Eastwood is nu in balbezit. Eastwood haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Test - BellaMbriama 0:7

31e minuut.
Eastwood passt de bal in één keer door. Belluzzo is nu in balbezit. Belluzzo met een sublieme pass. Vulović rent richting de bal. Vulović draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Ulivieri passt de bal met de wreef. Eastwood is nu in balbezit. Eastwood geeft een hoge lob. Vulović rent richting de bal. Vulović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Test - BellaMbriama 0:8

35e minuut.
Eastwood geeft een hoge lob. Cervilla rent richting de bal. Nardini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nardini krijgt een gele kaart. Cervilla is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cervilla zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Eastwood heeft problemen om de bal te vangen. Eastwood schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Test - BellaMbriama 0:9

38e minuut.
Belluzzo is nu in balbezit. Anusiak rent richting de bal. Anusiak passt de bal zonder na te denken. Vulović is nu in balbezit. Vulović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Vulović rent richting de bal. Anusiak probeert naar een medespeler te passen. Eastwood is nu in balbezit. Eastwood haalt uit met een fantastische trap. Amelia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Test - BellaMbriama 0:10

41e minuut.
Vanoni geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ehrmann met de inworp. Belluzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Belluzzo schiet op doel. De bal raakt de paal. Amelia bokst de bal weg.

44e minuut.
Cervilla onderschept slim de pass. Cervilla passt de bal met de wreef. Vulović is nu in balbezit. Vulović draait met de bal, schiet en ... Amelia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Test - BellaMbriama 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Test 85%, BellaMbriama 15%.
FC Test - BellaMbriama 0:11

46e minuut.
Ehrmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehrmann met een sublieme pass. Cervilla met een sublieme pass. Vulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulović schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Test - BellaMbriama 0:12

48e minuut.
Belluzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Belluzzo passt de bal zonder na te denken. Vulović rent richting de bal. Vulović haalt uit met een fantastische trap. Amelia probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Test - BellaMbriama 0:13

49e minuut.
Eastwood passt de bal in één keer door. Vulović is nu in balbezit. Cervilla met een sublieme pass. Eastwood is nu in balbezit. Eastwood schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Amelia met een harde bal richting middenveld. Belluzzo kopt de bal weg. Daar is Anusiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anusiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Test - BellaMbriama 0:14

54e minuut.
Vulović is nu in balbezit. Vulović passt de bal in één keer door. Daar is Eastwood, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eastwood haalt uit met een fantastische trap. Giovannelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Amelia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Vulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulović passt de bal in één keer door. Eastwood rent richting de bal. Belluzzo rent richting de bal. Belluzzo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Eastwood met een sublieme pass. Anusiak rent richting de bal. Anusiak passt de bal zonder na te denken. Vulović rent richting de bal. Vulović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Test - BellaMbriama 0:15

60e minuut.
Belluzzo onderschept slim de pass. Anusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Eastwood rent richting de bal. Eastwood haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Vanoni de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Mascino heeft problemen om de bal te vangen. Cervilla is nu in balbezit. Cervilla passt de bal zonder na te denken. Vulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Belluzzo met een sublieme pass. Eastwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanoni rent richting de bal. Anusiak onderschept slim de pass. Anusiak draait met de bal, schiet en ... Paal! Amelia werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Vulović de bal onder controle te krijgen. Cervilla geeft een lange en hoge pass. Vulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Mascino probeert de bal aan de voet te houden. Cervilla is nu in balbezit. Vulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulović haalt uit met een fantastische trap. Amelia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Test - BellaMbriama 0:16

72e minuut.
Coppotelli is nu in balbezit. Anusiak onderschept slim de pass. Anusiak probeert naar een medespeler te passen. Vulović rent richting de bal. Vulović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Test - BellaMbriama 0:17

74e minuut.
Ehrmann met een sublieme pass. Anusiak rent richting de bal. Eastwood is nu in balbezit. Anusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Anusiak draait met de bal, schiet en ... Amelia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vulović is nu in balbezit. Vulović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Test - BellaMbriama 0:18

76e minuut.
Anusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Anusiak passt de bal zonder na te denken. Belluzzo is nu in balbezit. Eastwood rent richting de bal. Eastwood schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Vulović rent richting de bal. Eastwood rent richting de bal. Vulović is nu in balbezit. Vulović haalt uit met een fantastische trap. Amelia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Test - BellaMbriama 0:19

79e minuut.
Anusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulović speelt de bal door. Eastwood rent richting de bal. Eastwood haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cervilla rent richting de bal. Cervilla schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Prinelli passt de bal met de wreef. Ehrmann met een sublieme pass. Weilbächer rent richting de bal. Klungelig pakt Anusiak de bal. Anusiak haalt uit met een fantastische trap. Amelia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Eastwood rent richting de bal. Eastwood schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Test - BellaMbriama 0:20

83e minuut.
Belluzzo is nu in balbezit. Anusiak is nu in balbezit. Eastwood met een sublieme pass. Vulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Anusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Anusiak met een sublieme pass. Eastwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Eastwood haalt uit met een fantastische trap. Amelia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Test - BellaMbriama 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Test 82%, BellaMbriama 18%.
FC Test - BellaMbriama 0:21