Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
desiderio nonmollemo
Normal Tactiek 442class
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 28
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 36.7
slecht Schieten uitstekend
waardeloos Passen goed
slecht Verdedigen slecht


12e minuut.
Salafia passt de bal met de wreef. Amelia is nu in balbezit. Amelia speelt de bal door. Peveri bereikt de bal nog maar net als eerste. Peveri schiet op doel. Massasogni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Securi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

13e minuut.
Fabiano is nu in balbezit. Laurino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fabiano raakt geblesseerd tijdens het duel. Salafia met een snel genomen vrije trap. Amelia bereikt de bal nog maar net als eerste. Amelia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Amelia passt de bal met de wreef. Peveri rent richting de bal. Imbriani legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Peveri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Amelia neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Zorzenone rent richting de bal. Sionis rent richting de bal. Pedrazzini begaat een overtreding. Pedrazzini krijgt een gele kaart. Sionis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Salafia zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Masala is nu in balbezit. Racchetti verovert de bal door een tackle van achteren. Racchetti probeert naar een medespeler te passen. Peveri rent richting de bal. Peveri draait met de bal, schiet en ... Massasogni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: desiderio 58%, nonmollemo 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
desiderio - nonmollemo 0:0

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Alasaari komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Laurino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Salafia bereikt de bal nog maar net als eerste. Salafia passt de bal met de wreef. Amelia is nu in balbezit. Amelia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Massasogni trapt de bal weg. Mattiucci kopt de bal weg. Amelia is nu in balbezit. Amelia haalt uit met een fantastische trap. Massasogni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Salafia onderschept slim de pass. Salafia probeert naar een medespeler te passen. Amelia is nu in balbezit. Alasaari rent richting de bal. Alasaari haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Doeltrap. Savgun komt het veld opgelopen. D’Alessandria komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Inworp. Knysak komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Amelia haalt uit met een fantastische trap. Massasogni met een sublieme pass. Mastronardo kopt de bal weg. Alasaari is nu in balbezit. Alasaari haalt uit met een fantastische trap. Massasogni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Salafia speelt de bal door. Knysak is nu in balbezit. Knysak passt de bal zonder na te denken. Amelia is nu in balbezit. Amelia draait met de bal, schiet en ... Massasogni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Corti kopt de bal weg. Salafia is nu in balbezit. Savgun bereikt de bal nog maar net als eerste. Savgun geeft een lange en hoge pass. Amelia springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Daar is Alasaari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alasaari passt de bal met de wreef. Amelia rent richting de bal. Amelia haalt uit met een fantastische trap. Massasogni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
desiderio - nonmollemo 0:1

77e minuut.
Mastronardo met een sublieme pass. Masala probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pedrazzini de bal. Alasaari verovert de bal door een tackle van achteren. Alasaari schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Amelia bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbriani rent richting de bal. Alasaari verovert de bal door een tackle van achteren. Alasaari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
desiderio - nonmollemo 0:2

83e minuut.
Racchetti is nu in balbezit. Racchetti geeft de bal voor. Knysak bereikt de bal nog maar net als eerste. Knysak geeft de bal voor. Alasaari maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Savgun geeft een hoge lob. Knysak is nu in balbezit. Knysak met een sublieme pass. Amelia is nu in balbezit. Amelia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
desiderio - nonmollemo 0:3

86e minuut.
Pedrazzini rent richting de bal. Amelia onderschept slim de pass. Amelia speelt de bal door. Alasaari rent richting de bal. Alasaari schiet op doel. Massasogni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Alasaari heeft problemen om de bal te vangen. Alasaari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
desiderio - nonmollemo 0:4

88e minuut.
Knysak is nu in balbezit. Knysak geeft een lange en hoge pass. Alasaari is nu in balbezit. Alasaari draait met de bal, schiet en ... Massasogni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
desiderio - nonmollemo 0:5

90e minuut.
Massasogni met een sublieme pass. Salafia kopt de bal weg. Alasaari is nu in balbezit. Amelia rent richting de bal. Amelia schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
desiderio - nonmollemo 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: desiderio 68%, nonmollemo 32%.
desiderio - nonmollemo 0:6