Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gentedimare eagle65
Normal Tactiek NMM
40% Balbezit 60%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
24.9 gemiddelde waardering 50
average Schieten formidable
weak Passen good
poor Verdedigen good


3e minuut.
Kuler raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rogaliński komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Rogaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Viotto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rogaliński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Emiliano zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Romão maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gentedimare - eagle65 0:1

6e minuut.
Vujadin met een sublieme pass. Daar is Rado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romão verovert de bal door een tackle van achteren. Romão schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
gentedimare - eagle65 0:2

8e minuut.
Na een snelle pass probeert Larussa de bal onder controle te krijgen. Rogaliński is nu in balbezit. Rogaliński passt de bal met de wreef. Romão is nu in balbezit. Romão draait met de bal, schiet en ... Zito kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Emiliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiliano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gentedimare - eagle65 0:3

11e minuut.
Vujadin rent richting de bal. Kırıntılı rent richting de bal. Kırıntılı probeert naar een medespeler te passen. Drozdenko is nu in balbezit. Drozdenko geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Emiliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiliano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gentedimare - eagle65 0:4

14e minuut.
Zito trapt de bal weg van het doel. Miriuţă kopt de bal weg. Passarini kan de bal niet met de borst controleren. Emiliano is nu in balbezit. Emiliano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gentedimare - eagle65 0:5

20e minuut.
Faedda is nu in balbezit. Simini verovert de bal door een tackle van achteren. Simini probeert naar een medespeler te passen. Vujadin is nu in balbezit. Vujadin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Simini probeert naar een medespeler te passen. Rogaliński is nu in balbezit. Rogaliński passt de bal in één keer door. Romão bereikt de bal nog maar net als eerste. Romão haalt uit met een fantastische trap. Zito kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Larussa geeft de bal voor. Drozdenko is nu in balbezit. Drozdenko geeft de bal voor. Emiliano heeft problemen om de bal te vangen. Emiliano haalt uit met een fantastische trap. Zito probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Drozdenko neemt de hoekschop. Klungelig pakt Emiliano de bal. Emiliano passt de bal in één keer door. Rogaliński rent richting de bal. Rogaliński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Emiliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogaliński is nu in balbezit. Emiliano rent richting de bal. Rogaliński rent richting de bal. Rogaliński draait met de bal, schiet en ... Zito verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Romão rent richting de bal. Romão schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gentedimare - eagle65 0:6

39e minuut.
Rado passt de bal in één keer door. Viotto met een sublieme pass. Riggione bereikt de bal nog maar net als eerste. Romão verovert de bal door een tackle van achteren. Romão haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Rogaliński speelt de bal door. Acosta met een sublieme pass. Romão bereikt de bal nog maar net als eerste. Romão speelt de bal door. Emiliano bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
gentedimare - eagle65 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gentedimare 76%, eagle65 24%.
gentedimare - eagle65 0:7

48e minuut.
Passarini speelt de bal door. Riggione kan de bal niet met de borst controleren. Acosta is nu in balbezit. Acosta geeft de bal voor. Romão krijgt zijn hoofd ertegen. Zito bokst de bal weg. Emiliano controleert de bal met de borst. Zito probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Emiliano is nu in balbezit. Emiliano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gentedimare - eagle65 0:8

50e minuut.
Acosta passt de bal met de wreef. Emiliano heeft problemen om de bal te vangen. Larussa bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiliano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Acosta verovert de bal door een tackle van achteren. Acosta passt de bal in één keer door. Romão rent richting de bal. Romão haalt uit met een fantastische trap. Zito probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Romão bereikt de bal nog maar net als eerste. Viotto verovert de bal door een tackle van achteren. Viotto speelt de bal door. Emiliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiliano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Rogaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Riggione onderschept slim de pass. Acosta probeert naar een medespeler te passen. Emiliano rent richting de bal. Emiliano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Doeltrap. Nărăvaş komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Romão met een sublieme pass. Rogaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogaliński geeft een lange en hoge pass. Emiliano rent richting de bal. Emiliano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
gentedimare - eagle65 0:9

65e minuut.
Vidal dos Reis komt het veld opgelopen. Benke komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Riggione geeft de bal voor. Acosta is nu in balbezit. Acosta passt de bal in één keer door. Rogaliński is nu in balbezit. Acosta geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
gentedimare - eagle65 0:10

67e minuut.
Benke is nu in balbezit. Benke schiet op doel. Passarini probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Drozdenko zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
gentedimare - eagle65 0:11

69e minuut.
Romão is nu in balbezit. Romão met een sublieme pass. Benke bereikt de bal nog maar net als eerste. Benke schiet op doel. Zito probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gentedimare - eagle65 0:12

69e minuut.
Reverte komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Vidal dos Reis speelt de bal door. Acosta is nu in balbezit. Acosta speelt de bal door. Benke rent richting de bal. Benke haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Benke is nu in balbezit. Benke passt de bal met de wreef. Romão is nu in balbezit. Romão schiet op doel. Zito werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gentedimare - eagle65 0:13

81e minuut.
Reverte passt de bal zonder na te denken. Romão bereikt de bal nog maar net als eerste. Romão probeert naar een medespeler te passen. Daar is Benke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benke draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Drozdenko heeft problemen om de bal te vangen. Drozdenko geeft de bal voor. Riggione kopt de bal weg. Benke probeert de bal aan de voet te houden. Benke draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Doeltrap. Passarini met een harde bal richting middenveld. Faedda kopt de bal weg. Reverte bereikt de bal nog maar net als eerste. Reverte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gentedimare - eagle65 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gentedimare 93%, eagle65 7%.
gentedimare - eagle65 0:14