Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 18:51
  • Bekerwedstrijd: Coppa Italia
  • Stadion: hejdbxbd Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 3090
LA Ficaa Atletico Bideiro
343 Tactiek JB2026_1
35% Balbezit 65%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 49
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 51.5
slecht Schieten uitstekend
zwak Passen zeer goed
hopeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Fuentes de la Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Balogh speelt de bal door. Peranchiguay bereikt de bal nog maar net als eerste. Peranchiguay haalt uit met een fantastische trap. Crema werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LA Ficaa - Atletico Bideiro 0:1

5e minuut.
Fuentes de la Roca passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Taravelli de bal. Balogh is nu in balbezit. Balogh haalt uit met een fantastische trap. Taravelli probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
LA Ficaa - Atletico Bideiro 0:2

9e minuut.
Fuentes de la Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes de la Roca probeert naar een medespeler te passen. Balogh bereikt de bal nog maar net als eerste. Balogh haalt uit met een fantastische trap. Crema probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LA Ficaa - Atletico Bideiro 0:3

11e minuut.
Peranchiguay rent richting de bal. Taravelli onderschept slim de pass. Balogh bereikt de bal nog maar net als eerste. Balogh schiet op doel. Crema werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LA Ficaa - Atletico Bideiro 0:4

14e minuut.
Buzzolino bereikt de bal nog maar net als eerste. Balogh bereikt de bal nog maar net als eerste. Balogh passt de bal zonder na te denken. Peranchiguay bereikt de bal nog maar net als eerste. Peranchiguay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LA Ficaa - Atletico Bideiro 0:5

16e minuut.
Favret probeert naar een medespeler te passen. Tarallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Balogh onderschept slim de pass. Balogh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Doeltrap. Crema met een harde bal richting middenveld. Supico kopt de bal weg. Balogh is nu in balbezit. Balogh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Crema met een harde bal richting middenveld. Supico kopt de bal weg. Balogh heeft problemen om de bal te vangen. Fuentes de la Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes de la Roca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Azcona probeert naar een medespeler te passen. Peranchiguay bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes de la Roca rent richting de bal. Fuentes de la Roca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LA Ficaa - Atletico Bideiro 0:6

22e minuut.
Fuentes de la Roca rent richting de bal. Taravelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes de la Roca verovert de bal door een tackle van achteren. Fuentes de la Roca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LA Ficaa - Atletico Bideiro 0:7

26e minuut.
Taravelli is nu in balbezit. Balogh onderschept slim de pass. Fuentes de la Roca is nu in balbezit. Peranchiguay bereikt de bal nog maar net als eerste. Peranchiguay draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Balogh speelt de bal door. Fuentes de la Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Peranchiguay is nu in balbezit. Fuentes de la Roca rent richting de bal. Fuentes de la Roca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Barnabé raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kins komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Fuentes de la Roca is nu in balbezit. Fuentes de la Roca speelt de bal door. Klungelig pakt Balogh de bal. Peranchiguay bereikt de bal nog maar net als eerste. Peranchiguay draait met de bal, schiet en ... Crema bokst de bal weg. Peranchiguay bereikt de bal nog maar net als eerste. Peranchiguay schiet op doel. Crema probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Supico rent richting de bal. Supico passt de bal met de wreef. Aversano is nu in balbezit. Balogh onderschept slim de pass. Balogh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LA Ficaa - Atletico Bideiro 0:8

32e minuut.
Quarenghi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Buzzolino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balogh verovert de bal door een tackle van achteren. Balogh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LA Ficaa - Atletico Bideiro 0:9

37e minuut.
Fuentes de la Roca kan de bal niet met de borst controleren. Fuentes de la Roca speelt de bal door. Klungelig pakt Taravelli de bal. Peranchiguay bereikt de bal nog maar net als eerste. Peranchiguay draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
LA Ficaa - Atletico Bideiro 0:10

39e minuut.
Favret is nu in balbezit. Azcona onderschept slim de pass. Azcona probeert naar een medespeler te passen. Daar is Peranchiguay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peranchiguay schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Crema trapt de bal weg. Azcona kopt de bal weg. Aversano heeft problemen om de bal te vangen. Balogh is nu in balbezit. Balogh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LA Ficaa - Atletico Bideiro 0:11

43e minuut.
Daar is Fuentes de la Roca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fuentes de la Roca geeft een lange en hoge pass. Balogh rent richting de bal. Balogh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LA Ficaa - Atletico Bideiro 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LA Ficaa 92%, Atletico Bideiro 8%.
LA Ficaa - Atletico Bideiro 0:12

46e minuut.
Horváth komt het veld opgelopen. Burlacu komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Fuentes de la Roca heeft problemen om de bal te vangen. Fuentes de la Roca met een sublieme pass. Peranchiguay is nu in balbezit. Balogh is nu in balbezit. Balogh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Fuentes de la Roca geeft een hoge lob. Peranchiguay rent richting de bal. Peranchiguay passt de bal met de wreef. Balogh bereikt de bal nog maar net als eerste. Balogh haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Supico is nu in balbezit. Supico probeert naar een medespeler te passen. Daar is Balogh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balogh haalt uit met een fantastische trap. Crema maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Balogh is nu in balbezit. Fuentes de la Roca rent richting de bal. Fuentes de la Roca geeft een hoge lob. Peranchiguay bereikt de bal nog maar net als eerste. Peranchiguay geeft een hoge lob. Crema verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Balogh rent richting de bal. Balogh schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LA Ficaa - Atletico Bideiro 0:13

62e minuut.
Fuentes de la Roca probeert naar een medespeler te passen. Burlacu met een sublieme pass. Balogh is nu in balbezit. Fuentes de la Roca rent richting de bal. Fuentes de la Roca haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Supico zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Taravelli de bal. Crema maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Peranchiguay bereikt de bal nog maar net als eerste. Peranchiguay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LA Ficaa - Atletico Bideiro 0:14

64e minuut.
Peranchiguay bereikt de bal nog maar net als eerste. Aversano bereikt de bal nog maar net als eerste. Peranchiguay bereikt de bal nog maar net als eerste. Balogh is nu in balbezit. Balogh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Burlacu passt de bal in één keer door. Peranchiguay heeft problemen om de bal te vangen. Fuentes de la Roca rent richting de bal. Peranchiguay rent richting de bal. Peranchiguay schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Peranchiguay rent richting de bal. Fuentes de la Roca is nu in balbezit. Fuentes de la Roca met een sublieme pass. Balogh is nu in balbezit. Balogh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Supico rent richting de bal. Supico probeert naar een medespeler te passen. Balogh bereikt de bal nog maar net als eerste. Balogh schiet op doel. Crema werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LA Ficaa - Atletico Bideiro 0:15

75e minuut.
Fuentes de la Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes de la Roca passt de bal in één keer door. Balogh bereikt de bal nog maar net als eerste. Peranchiguay is nu in balbezit. Peranchiguay schiet op doel. Crema kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Taravelli de bal. Peranchiguay rent richting de bal. Peranchiguay haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Buzzolino bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes de la Roca verovert de bal door een tackle van achteren. Fuentes de la Roca speelt de bal door. Peranchiguay is nu in balbezit. Peranchiguay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LA Ficaa - Atletico Bideiro 0:16

77e minuut.
Quarenghi rent richting de bal. Buzzolino probeert naar een medespeler te passen. Balogh is nu in balbezit. Balogh haalt uit met een fantastische trap. Crema probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Buzzolino rent richting de bal. Fuentes de la Roca verovert de bal door een tackle van achteren. Fuentes de la Roca passt de bal met de wreef. Balogh bereikt de bal nog maar net als eerste. Balogh passt de bal zonder na te denken. Crema bokst de bal weg. Peranchiguay bereikt de bal nog maar net als eerste. Peranchiguay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LA Ficaa - Atletico Bideiro 0:17

82e minuut.
Fuentes de la Roca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ángel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ángel geeft de bal voor. Balogh rent richting de bal. Balogh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Balogh heeft problemen om de bal te vangen. Fuentes de la Roca rent richting de bal. Fuentes de la Roca schiet op doel. Balogh probeert de bal aan de voet te houden. Crema maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Daar is Caporali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balogh is nu in balbezit. Balogh draait met de bal, schiet en ... Crema werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Aversano de bal. Balogh bereikt de bal nog maar net als eerste. Balogh haalt uit met een fantastische trap. Crema bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
LA Ficaa - Atletico Bideiro 0:18

88e minuut.
Klungelig pakt Buzzolino de bal. Supico rent richting de bal. Supico passt de bal zonder na te denken. Balogh is nu in balbezit. Balogh draait met de bal, schiet en ... Crema verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LA Ficaa - Atletico Bideiro 0:19

90e minuut.
Supico kopt de bal weg. Daar is Balogh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taravelli begaat een overtreding. Balogh is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fuentes de la Roca komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LA Ficaa 86%, Atletico Bideiro 14%.
LA Ficaa - Atletico Bideiro 0:19