Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bambolotti Impotenti gabrin
Normal Tactiek 442 albero
42% Balbezit 58%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 44
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 38.9
zwak Schieten goed
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen matig


1e minuut.
Ménard probeert naar een medespeler te passen. Aposti bereikt de bal nog maar net als eerste. Aposti geeft een hoge lob. Rogozneanu is nu in balbezit. Rogozneanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bambolotti Impotenti - gabrin 0:1

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bonadio met de inworp. Pierorazio is nu in balbezit. Pierorazio schiet op doel. Lamparski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Labbé trapt de bal weg van het doel. Aposti kopt de bal weg. Daar is Berveglieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ménard bereikt de bal nog maar net als eerste. Ménard draait met de bal, schiet en ... Mancusi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Lamparski speelt de bal door. Ménard bereikt de bal nog maar net als eerste. Ménard passt de bal zonder na te denken. Rogozneanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogozneanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Okoński verovert de bal door een tackle van achteren. Okoński passt de bal in één keer door. Daar is Ménard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ménard schiet op doel. Laghezza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Okoński kopt de bal weg. Ménard bereikt de bal nog maar net als eerste. Ménard passt de bal in één keer door. Rogozneanu is nu in balbezit. Rogozneanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Mancusi met een harde bal richting middenveld. Leguleo kan de bal niet met de borst controleren. Aposti met een sublieme pass. Ménard bereikt de bal nog maar net als eerste. Ménard draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mancusi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Rogozneanu is nu in balbezit. Rezzoagli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogozneanu verovert de bal door een tackle van achteren. Rogozneanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bambolotti Impotenti - gabrin 0:2

23e minuut.
Okoński rent richting de bal. Okoński passt de bal zonder na te denken. Aposti speelt de bal door. Ménard rent richting de bal. Ménard haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Laghezza rent richting de bal. Ménard verovert de bal door een tackle van achteren. Ménard speelt de bal door. Rogozneanu heeft problemen om de bal te vangen. Rogozneanu haalt uit met een fantastische trap. Mancusi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Ménard is nu in balbezit. Ménard passt de bal in één keer door. Rogozneanu is nu in balbezit. Rogozneanu schiet op doel. Mancusi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bambolotti Impotenti - gabrin 0:3

28e minuut.
Daar is Pierorazio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogozneanu is nu in balbezit. Rogozneanu geeft de bal voor. Ménard rent richting de bal. Ménard schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Berveglieri geeft een hoge lob. Inworp. Aposti met een snelle inworp. Okoński geeft de bal voor. Rogozneanu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Lamparski passt de bal met de wreef. Ménard rent richting de bal. Ménard met een sublieme pass. Rogozneanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogozneanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bambolotti Impotenti - gabrin 0:4

37e minuut.
Ménard verovert de bal door een tackle van achteren. Rogozneanu rent richting de bal. Rogozneanu passt de bal in één keer door. Ménard bereikt de bal nog maar net als eerste. Ménard schiet op doel. Mancusi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Colomé heeft problemen om de bal te vangen. Okoński speelt de bal door. Ménard bereikt de bal nog maar net als eerste. Ménard draait met de bal, schiet en ... Mancusi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bambolotti Impotenti - gabrin 0:5

43e minuut.
Bolatti geeft de bal voor. Leguleo kopt de bal weg. Morea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ménard onderschept slim de pass. Ménard draait met de bal, schiet en ... Mancusi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bambolotti Impotenti 80%, gabrin 20%.
Bambolotti Impotenti - gabrin 0:5

46e minuut.
Okoński speelt de bal door. Daar is Aposti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aposti met een sublieme pass. Ménard bereikt de bal nog maar net als eerste. Ménard draait met de bal, schiet en ... Mancusi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ménard rent richting de bal. Ménard draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bambolotti Impotenti - gabrin 0:6

51e minuut.
Bonadio met een snelle inworp. Tainha rent richting de bal. Pierorazio begaat een overtreding. Pierorazio krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Aposti met een snelle inworp. Okoński speelt de bal door. Ménard probeert naar een medespeler te passen. Rogozneanu is nu in balbezit. Rogozneanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Rezzoagli met een harde bal richting middenveld. Okoński kopt de bal weg. Ménard is nu in balbezit. Rogozneanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogozneanu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ménard rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bambolotti Impotenti - gabrin 0:7

66e minuut.
Aposti passt de bal zonder na te denken. Ménard is nu in balbezit. Ménard passt de bal zonder na te denken. Rogozneanu is nu in balbezit. Rogozneanu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Mancusi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Habelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Habelt geeft de bal voor. Rogozneanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogozneanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bambolotti Impotenti - gabrin 0:8

73e minuut.
Mancusi trapt de bal weg van het doel. Habelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Habelt geeft de bal voor. Ménard probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ménard draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Dall`Agnol speelt de bal door. Tainha geeft de bal voor. Aposti speelt de bal door. Ménard rent richting de bal. Ménard draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Habelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Habelt passt de bal in één keer door. Rogozneanu is nu in balbezit. Rogozneanu draait met de bal, schiet en ... Mancusi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bambolotti Impotenti - gabrin 0:9

83e minuut.
Aposti probeert naar een medespeler te passen. Ménard bereikt de bal nog maar net als eerste. Ménard probeert naar een medespeler te passen. Rogozneanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogozneanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bambolotti Impotenti - gabrin 0:10

85e minuut.
Leguleo geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Ménard de bal onder controle te krijgen. Dall`Agnol speelt de bal door. Ménard is nu in balbezit. Ménard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bambolotti Impotenti - gabrin 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bambolotti Impotenti 91%, gabrin 9%.
Bambolotti Impotenti - gabrin 0:11