Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fisichella02 C.F.76
Normal Tactiek 5-3-2
40% Balbezit 60%
75% Spel op eigen helft 25%
3 Doelpogingen 34
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.1 gemiddelde waardering 36.1
poor Schieten solid
poor Passen adequate
poor Verdedigen good


5e minuut.
Nagypál controleert de bal met de borst. Brendolini rent richting de bal. Modesto verovert de bal door een tackle van achteren. Nagypál rent richting de bal. Nagypál draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Grispan probeert de bal met de borst te controleren. Nagypál is nu in balbezit. Nagypál passt de bal zonder na te denken. Modesto is nu in balbezit. Modesto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Broczkowski rent richting de bal. Perelli onderschept slim de pass. Guanzhong rent richting de bal. Perelli verovert de bal door een tackle van achteren. Perelli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Klungelig pakt Grispan de bal. Baran speelt de bal door. Nagypál bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagypál schiet op doel. Drappo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fisichella02 - C.F.76 0:1

10e minuut.
Biever passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Baran de bal. Baran geeft de bal voor. Nagypál bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagypál schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fisichella02 - C.F.76 0:2

12e minuut.
Baran passt de bal met de wreef. Burkot rent richting de bal. Burkot geeft een lange en hoge pass. Nagypál rent richting de bal. Nagypál schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Baran geeft een hoge lob. Nagypál kopt de bal weg. Giarratano bereikt de bal nog maar net als eerste. Modesto verovert de bal door een tackle van achteren. Modesto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fisichella02 - C.F.76 0:3

17e minuut.
Daar is Brendolini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guanzhong met een sublieme pass. Nagypál met een sublieme pass. Modesto is nu in balbezit. Modesto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Guanzhong heeft problemen om de bal te vangen. Guanzhong speelt de bal door. Nagypál bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagypál schiet op doel. Klungelig pakt Giarratano de bal. Drappo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Guanzhong passt de bal met de wreef. Modesto rent richting de bal. Modesto passt de bal met de wreef. Baran bereikt de bal nog maar net als eerste. Baran schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
fisichella02 - C.F.76 0:4

23e minuut.
Brendolini rent richting de bal. Brendolini met een sublieme pass. Klungelig pakt Baran de bal. Baran geeft een hoge lob. Modesto springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Guanzhong kopt de bal weg. Modesto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sottocornola schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sottocornola krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Baran is nu in balbezit. Baran geeft een hoge lob. Modesto kan de bal niet met de borst controleren. Modesto draait met de bal, schiet en ... Drappo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Doeltrap. Drappo trapt de bal weg. Biever kopt de bal weg. Nagypál rent richting de bal. Nagypál schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Drappo trapt de bal weg. Guanzhong kopt de bal weg. Trisciuzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Modesto onderschept slim de pass. Modesto geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fisichella02 67%, C.F.76 33%.
fisichella02 - C.F.76 0:4

46e minuut.
Kudrawiec komt het veld opgelopen. Tsilichristos komt het veld opgelopen. Ciora komt het veld opgelopen. Carrascal komt het veld opgelopen. Gottardini komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Brendolini passt de bal met de wreef. Grispan bereikt de bal nog maar net als eerste. Grispan probeert naar een medespeler te passen. Modesto kan de bal niet met de borst controleren. Modesto haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Baran passt de bal zonder na te denken. Nagypál rent richting de bal. Nagypál passt de bal in één keer door. Modesto bereikt de bal nog maar net als eerste. Modesto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fisichella02 - C.F.76 0:5

54e minuut.
Drappo trapt de bal weg van het doel. Biever kopt de bal weg. Sottocornola heeft problemen om de bal te vangen. Modesto bereikt de bal nog maar net als eerste. Modesto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fisichella02 - C.F.76 0:6

55e minuut.
Klungelig pakt Bramati de bal. Bramati met een sublieme pass. Costanzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagypál verovert de bal door een tackle van achteren. Nagypál schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Modesto rent richting de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Modesto is nu in balbezit. Nagypál is nu in balbezit. Nagypál schiet op doel. Na een snelle pass probeert Trisciuzzi de bal onder controle te krijgen. Drappo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fisichella02 - C.F.76 0:7

60e minuut.
Baran passt de bal in één keer door. Nagypál heeft problemen om de bal te vangen. Nagypál geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Trisciuzzi de bal onder controle te krijgen. Modesto rent richting de bal. De bal raakt de paal. Modesto bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
fisichella02 - C.F.76 0:8

64e minuut.
Modesto onderschept slim de pass. Modesto passt de bal in één keer door. Brendolini heeft problemen om de bal te vangen. Baran onderschept slim de pass. Baran geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Inworp. Baran met de inworp. Guanzhong geeft een hoge lob. Modesto maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fisichella02 - C.F.76 0:9

67e minuut.
Bramati heeft problemen om de bal te vangen. Bramati probeert naar een medespeler te passen. Costanzo rent richting de bal. Modesto onderschept slim de pass. Modesto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Drappo met een harde bal richting middenveld. Baran speelt de bal door. Trisciuzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Modesto verovert de bal door een tackle van achteren. Modesto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fisichella02 - C.F.76 0:10

72e minuut.
Guanzhong probeert naar een medespeler te passen. Brendolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Brendolini speelt de bal door. Modesto heeft problemen om de bal te vangen. Modesto draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

76e minuut.
Trisciuzzi is nu in balbezit. Modesto verovert de bal door een tackle van achteren. Modesto geeft een lange en hoge pass. Nagypál is nu in balbezit. Nagypál schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fisichella02 - C.F.76 0:11

78e minuut.
Drappo met een harde bal richting middenveld. Biever kopt de bal weg. Klungelig pakt Brendolini de bal. Modesto is nu in balbezit. Modesto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fisichella02 - C.F.76 0:12

84e minuut.
Nagypál raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

85e minuut.
Guanzhong kopt de bal weg. Modesto is nu in balbezit. Giarratano rent richting de bal. Modesto verovert de bal door een tackle van achteren. Modesto haalt uit met een fantastische trap. Drappo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Modesto rent richting de bal. Modesto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fisichella02 - C.F.76 0:13

90e minuut.
Gottardini is nu in balbezit. Baran rent richting de bal. Baran geeft een lange en hoge pass. Modesto is nu in balbezit. Modesto schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fisichella02 82%, C.F.76 18%.
fisichella02 - C.F.76 0:13