Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rifredi FC Rain Street
Normal Tactiek BluRain
43% Balbezit 57%
81% Spel op eigen helft 19%
3 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 43.6
waardeloos Schieten zeer goed
slecht Passen zeer goed
zwak Verdedigen redelijk


5e minuut.
Lamotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamotte geeft een lange en hoge pass. Furco bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvoso verovert de bal door een tackle van achteren. Silvoso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rifredi FC - Rain Street 0:1

7e minuut.
Macchiavelli is nu in balbezit. Profido verovert de bal door een tackle van achteren. Profido passt de bal in één keer door. Scafandro is nu in balbezit. Scafandro draait met de bal, schiet en ... Belkemiren verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Osório geeft een lange en hoge pass. Loriga heeft problemen om de bal te vangen. Silvoso is nu in balbezit. Silvoso haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lamotte geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Silvoso krijgt zijn hoofd ertegen. Câmara rent richting de bal. Câmara schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rifredi FC - Rain Street 0:2

15e minuut.
Klungelig pakt Silvoso de bal. Ceschino is nu in balbezit. Ceschino met een sublieme pass. Pizzol rent richting de bal. Pizzol schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Pizzol onderschept slim de pass. Profido rent richting de bal. Pizzol verovert de bal door een tackle van achteren. Silvoso rent richting de bal. Silvoso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
De Benedictis kopt de bal weg. Lamotte is nu in balbezit. Lamotte met een sublieme pass. Pizzol is nu in balbezit. Pizzol draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Silvoso onderschept slim de pass. Silvoso geeft een hoge lob. Klungelig pakt Câmara de bal. Câmara draait met de bal, schiet en ... Furco probeert de bal aan de voet te houden. Bruschio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rifredi FC - Rain Street 0:3

29e minuut.
Osório probeert naar een medespeler te passen. Lamotte is nu in balbezit. Lamotte geeft de bal voor. Silvoso krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Furco de bal. Bruschio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Scafandro rent richting de bal. Scafandro met een sublieme pass. Lamotte geeft een hoge lob. Pizzol bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizzol draait met de bal, schiet en ... Bruschio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Rifredi FC - Rain Street 0:4

33e minuut.
Lamotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamotte geeft een hoge lob. Klungelig pakt Furco de bal. Silvoso rent richting de bal. Silvoso haalt uit met een fantastische trap. Bruschio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Pizzol bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmara rent richting de bal. Mengacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmara verovert de bal door een tackle van achteren. Câmara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Silvoso kopt de bal weg. Furco heeft problemen om de bal te vangen. Câmara bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmara schiet op doel. Bruschio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rifredi FC - Rain Street 0:5

44e minuut.
Lamotte is nu in balbezit. Lamotte geeft een lange en hoge pass. Furco is nu in balbezit. Câmara verovert de bal door een tackle van achteren. Câmara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rifredi FC 74%, Rain Street 26%.
Rifredi FC - Rain Street 0:5

51e minuut.
Lamotte rent richting de bal. Lamotte passt de bal in één keer door. Câmara bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvoso rent richting de bal. Silvoso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Macchiavelli geeft de bal voor. Zajarnas is nu in balbezit. Zajarnas geeft de bal voor. Daar is Silvoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silvoso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Rivalta speelt de bal door. Lamotte rent richting de bal. Lamotte probeert naar een medespeler te passen. Silvoso is nu in balbezit. Silvoso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Scafandro verovert de bal door een tackle van achteren. Scafandro speelt de bal door. Zajarnas geeft de bal voor. Câmara bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Pizzol bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizzol met een sublieme pass. Câmara bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rifredi FC - Rain Street 0:6

77e minuut.
Silvoso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Furco is nu in balbezit. Pizzol onderschept slim de pass. Pizzol haalt uit met een fantastische trap. Bruschio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rifredi FC - Rain Street 0:7

81e minuut.
Ceschino is nu in balbezit. Ceschino geeft een hoge lob. Daar is Lamotte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lamotte geeft een lange en hoge pass. Câmara maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Lamotte geeft de bal voor. Câmara heeft problemen om de bal te vangen. Silvoso is nu in balbezit. Silvoso schiet op doel. Bruschio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rifredi FC - Rain Street 0:8

88e minuut.
Furco is nu in balbezit. Câmara onderschept slim de pass. Silvoso is nu in balbezit. Silvoso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rifredi FC - Rain Street 0:9

89e minuut.
Pelizzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelizzola probeert naar een medespeler te passen. Profido rent richting de bal. Câmara verovert de bal door een tackle van achteren. Câmara draait met de bal, schiet en ... Bruschio bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Silvoso geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bruschio bokst de bal weg. Câmara maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rifredi FC 89%, Rain Street 11%.
Rifredi FC - Rain Street 0:9