Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo Lampadina AS Ravenna
424 ^^ Tactiek Trening
33% Balbezit 67%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 35
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
19.9 gemiddelde waardering 49.5
waardeloos Schieten uitmuntend
zwak Passen goed
slecht Verdedigen goed


4e minuut.
Kadir met een snelle inworp. Okrzesik bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zwijacz. Zwijacz krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Jilmer rent richting de bal. Ciampi begaat een overtreding. Jilmer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pasquina met een snel genomen vrije trap. Jilmer maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ciampi rent richting de bal. Tega onderschept slim de pass. Tega haalt uit met een fantastische trap. Gromowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Lampadina - AS Ravenna 0:1

6e minuut.
Pasquina verovert de bal door een tackle van achteren. Pasquina geeft de bal voor. Małysiak rent richting de bal. Małysiak geeft een lange en hoge pass. Tega maakt een snoekduik en kopt de bal. Gromowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kutina heeft problemen om de bal te vangen. Jilmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilmer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Lampadina - AS Ravenna 0:2

9e minuut.
Małysiak geeft een lange en hoge pass. Kadir bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadir passt de bal zonder na te denken. Tega is nu in balbezit. Tega schiet op doel. Gromowski bokst de bal weg. Jilmer bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Kadir geeft een hoge lob. Łatuszyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tega bereikt de bal nog maar net als eerste. Tega draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Lampadina - AS Ravenna 0:3

13e minuut.
Kraś speelt de bal door. Klungelig pakt Zwijacz de bal. Walaszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilmer is nu in balbezit. Jilmer haalt uit met een fantastische trap. Gromowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gromowski probeert naar een medespeler te passen. Emiliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiliani geeft een lange en hoge pass. Jilmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilmer draait met de bal, schiet en ... Gromowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tega bereikt de bal nog maar net als eerste. Tega draait met de bal, schiet en ... Jilmer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Lampadina - AS Ravenna 0:4

26e minuut.
Pasquina passt de bal zonder na te denken. Tega rent richting de bal. Tega passt de bal zonder na te denken. Jilmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilmer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Lampadina - AS Ravenna 0:5

27e minuut.
Kadir bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadir passt de bal met de wreef. Tega is nu in balbezit. Tega haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Lampadina - AS Ravenna 0:6

33e minuut.
Pasquina passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tega de bal. Pasquina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Lampadina - AS Ravenna 0:7

37e minuut.
Pasquina probeert de bal aan de voet te houden. Kadir probeert naar een medespeler te passen. Jilmer rent richting de bal. Jilmer draait met de bal, schiet en ... Gromowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Pasquina verovert de bal door een tackle van achteren. Pasquina passt de bal in één keer door. Tega rent richting de bal. Tega draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Lampadina - AS Ravenna 0:8

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Małysiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Babolcsay probeert de bal met de borst te controleren. Jilmer rent richting de bal. Jilmer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Lampadina 76%, AS Ravenna 24%.
Dinamo Lampadina - AS Ravenna 0:8

46e minuut.
Kadir met een sublieme pass. Pasquina speelt de bal door. Tega is nu in balbezit. Tega haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Jilmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilmer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Lampadina - AS Ravenna 0:9

51e minuut.
Okrzesik verovert de bal door een tackle van achteren. Okrzesik met een sublieme pass. Kadir bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadir draait met de bal, schiet en ... Gromowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Lampadina - AS Ravenna 0:10

53e minuut.
Małysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysiak passt de bal in één keer door. Kadir kan de bal niet met de borst controleren. Kadir speelt de bal door. Daar is Tega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Małysiak met een snelle inworp. Emiliani rent richting de bal. Emiliani met een sublieme pass. Kadir bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Lampadina - AS Ravenna 0:11

62e minuut.
Pasquina bereikt de bal nog maar net als eerste. Tega bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquina is nu in balbezit. Tega bereikt de bal nog maar net als eerste. Tega haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Małysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysiak geeft de bal voor. Tega rent richting de bal. Tega schiet op doel. Gromowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Małysiak rent richting de bal. Małysiak probeert naar een medespeler te passen. Jilmer is nu in balbezit. Jilmer draait met de bal, schiet en ... Gromowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Lampadina - AS Ravenna 0:12

68e minuut.
Małysiak onderschept slim de pass. Małysiak passt de bal zonder na te denken. Jilmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilmer draait met de bal, schiet en ... Gromowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Lampadina - AS Ravenna 0:13

75e minuut.
Kadir is nu in balbezit. Kadir passt de bal met de wreef. Tega bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Tega de bal. Tega schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Lampadina - AS Ravenna 0:14

80e minuut.
Pasquina rent richting de bal. Pasquina geeft de bal voor. Klungelig pakt Saccardo de bal. Jilmer is nu in balbezit. Jilmer draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Małysiak is nu in balbezit. Małysiak geeft een hoge lob. Jilmer kopt de bal weg. Tega is nu in balbezit. Tega haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Bessone bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadir rent richting de bal. Kadir geeft een lange en hoge pass. Tega is nu in balbezit. Tega draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pasquina rent richting de bal. Pasquina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Lampadina - AS Ravenna 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Lampadina 83%, AS Ravenna 17%.
Dinamo Lampadina - AS Ravenna 0:15