Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Schalke 104 Atalanta 1907
Normal Tactiek 2.0 442** pr.
39% Balbezit 61%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 42
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19 gemiddelde waardering 45.5
weak Schieten solid
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
van Zwieten rent richting de bal. Perrini bereikt de bal nog maar net als eerste. van Zwieten begaat een overtreding. van Zwieten krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Wairimu passt de bal zonder na te denken. Hagedorn rent richting de bal. Hagedorn geeft de bal voor. Cabra krijgt zijn hoofd ertegen. Zillio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Schalke 104 - Atalanta 1907 0:1

6e minuut.
Hagedorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagedorn passt de bal met de wreef. Cabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabra draait met de bal, schiet en ... Chiaini controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
Schalke 104 - Atalanta 1907 0:2

9e minuut.
Ferrarini kopt de bal weg. van Zwieten heeft problemen om de bal te vangen. van Zwieten speelt de bal door. Cabra is nu in balbezit. Cabra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Moldovan passt de bal met de wreef. Hagedorn geeft een lange en hoge pass. Chiaini heeft problemen om de bal te vangen. Cabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Çalışkan met de inworp. Puričević rent richting de bal. Puričević geeft een lange en hoge pass. van Zwieten bereikt de bal nog maar net als eerste. van Zwieten schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Schalke 104 - Atalanta 1907 0:3

19e minuut.
Daar is Cabra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabra probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt van Zwieten de bal. van Zwieten schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Perrini rent richting de bal. Ferrarini verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrarini met een sublieme pass. Cabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabra schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Cerqueti met een harde bal richting middenveld. Ferrarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrarini speelt de bal door. Puričević is nu in balbezit. Puričević probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Contarelli is nu in balbezit. Contarelli geeft de bal voor. Cabra speelt de bal door. van Zwieten rent richting de bal. van Zwieten schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Zollini is nu in balbezit. Ferrarini onderschept slim de pass. Ferrarini geeft de bal voor. Cabra heeft problemen om de bal te vangen. Cabra schiet op doel. Zillio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Klungelig pakt Hagedorn de bal. Hagedorn geeft de bal voor. Cabra heeft problemen om de bal te vangen. Cabra schiet op doel. Zillio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Schalke 104 - Atalanta 1907 0:4

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Puričević zal de hoekschop nemen. Cabra rent richting de bal. Cabra schiet op doel. Chiaini controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
Schalke 104 - Atalanta 1907 0:5

36e minuut.
Wairimu passt de bal in één keer door. Chiaini is nu in balbezit. Chiaini passt de bal zonder na te denken. van Zwieten heeft problemen om de bal te vangen. van Zwieten passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Zollini is nu in balbezit. Wairimu verovert de bal door een tackle van achteren. Wairimu met een sublieme pass. van Zwieten is nu in balbezit. van Zwieten schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ferrarini met de inworp. Puričević heeft problemen om de bal te vangen. Puričević passt de bal zonder na te denken. Ferrarini geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Ferrarini probeert naar een medespeler te passen. Puričević is nu in balbezit. Puričević passt de bal zonder na te denken. Ferrarini geeft een hoge lob. van Zwieten krijgt zijn hoofd ertegen. Zillio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cabra is nu in balbezit. Cabra haalt uit met een fantastische trap. Zillio probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Hagedorn met een snelle inworp. Cabra met een sublieme pass. van Zwieten is nu in balbezit. van Zwieten draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Chiaini de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Schalke 104 - Atalanta 1907 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schalke 104 85%, Atalanta 1907 15%.
Schalke 104 - Atalanta 1907 0:6

53e minuut.
Wairimu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hagedorn geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Perrini de bal. Cabra is nu in balbezit. Cabra haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Zillio speelt de bal door. Wairimu is nu in balbezit. Wairimu passt de bal in één keer door. Cabra is nu in balbezit. Cabra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Cabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabra speelt de bal door. van Zwieten rent richting de bal. van Zwieten haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Schalke 104 - Atalanta 1907 0:7

61e minuut.
van Zwieten verovert de bal door een tackle van achteren. van Zwieten passt de bal met de wreef. Ferrarini geeft de bal voor. Cabra is nu in balbezit. Cabra geeft een hoge lob. Zillio bokst de bal weg. van Zwieten rent richting de bal. van Zwieten draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Schalke 104 - Atalanta 1907 0:8

65e minuut.
Puričević kopt de bal weg. Ferrarini rent richting de bal. Ferrarini geeft een lange en hoge pass. Cabra probeert de bal met de borst te controleren. Cabra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Schalke 104 - Atalanta 1907 0:9

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Varela komt het veld opgelopen. Hagedorn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Schalke 104 - Atalanta 1907 0:10

74e minuut.
Chiaini bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiaini geeft de bal voor. Ferrarini rent richting de bal. Ferrarini geeft een hoge lob. Cabra springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Schalke 104 - Atalanta 1907 0:11

80e minuut.
Doeltrap. Rohonczy komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Ferrarini kopt de bal weg. Varela geeft een lange en hoge pass. van Zwieten kopt de bal weg. Cabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Varela is nu in balbezit. Varela geeft een lange en hoge pass. van Zwieten is nu in balbezit. van Zwieten draait met de bal, schiet en ... Zillio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Schalke 104 - Atalanta 1907 0:12

85e minuut.
Contarelli kopt de bal weg. Cabra is nu in balbezit. Perrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabra onderschept slim de pass. Cabra probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
Schalke 104 - Atalanta 1907 0:13

88e minuut.
Somarelli is nu in balbezit. Varela verovert de bal door een tackle van achteren. Varela geeft de bal voor. Cabra geeft een hoge lob. van Zwieten springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Ferrarini geeft een lange en hoge pass. van Zwieten kopt de bal weg. Cabra rent richting de bal. Cabra haalt uit met een fantastische trap. Zillio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Schalke 104 - Atalanta 1907 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schalke 104 82%, Atalanta 1907 18%.
Schalke 104 - Atalanta 1907 0:14