Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Big Brains A.C. NAVOLE`
Normal Tactiek mitico
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.8 gemiddelde waardering 39.9
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen matig
hopeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
Kavkazov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Owens komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Na een snelle pass probeert Jürgens de bal onder controle te krijgen. Benizzi rent richting de bal. Nicolas verovert de bal door een tackle van achteren. Nicolas geeft een lange en hoge pass. Owens maakt een snoekduik en kopt de bal. Burgazzi bokst de bal weg.

10e minuut.
Nicolas probeert de bal met de borst te controleren. Bocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocchi speelt de bal door. Badolati bereikt de bal nog maar net als eerste. Badolati geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Arricca bereikt de bal nog maar net als eerste. Caroli is nu in balbezit. Caroli met een sublieme pass. Owens bereikt de bal nog maar net als eerste. Owens haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Big Brains - A.C. NAVOLE` 0:1

15e minuut.
Rybiałek passt de bal zonder na te denken. Leprince geeft een hoge lob. Caroli kopt de bal weg. Owens controleert de bal met de borst. Owens schiet op doel. Burgazzi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Big Brains - A.C. NAVOLE` 0:2

17e minuut.
Leprince met een snelle inworp. Jürgens bereikt de bal nog maar net als eerste. Jürgens geeft de bal voor. Owens springt en kopt de bal. Burgazzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Big Brains - A.C. NAVOLE` 0:3

28e minuut.
Nicolas passt de bal zonder na te denken. Owens bereikt de bal nog maar net als eerste. Owens passt de bal in één keer door. Rybiałek rent richting de bal. Rybiałek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Big Brains - A.C. NAVOLE` 0:4

35e minuut.
Burgazzi trapt de bal weg van het doel. Nicolas kopt de bal weg. Klungelig pakt Meina de bal. Owens bereikt de bal nog maar net als eerste. Owens draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Caroli is nu in balbezit. Caroli passt de bal zonder na te denken. Owens rent richting de bal. Owens haalt uit met een fantastische trap. Burgazzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Big Brains - A.C. NAVOLE` 0:5

43e minuut.
Rybiałek is nu in balbezit. Owens bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Owens onderschept slim de pass. Owens schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zorza heeft problemen om de bal te vangen. Caroli is nu in balbezit. Caroli draait met de bal, schiet en ... Burgazzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Big Brains - A.C. NAVOLE` 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Big Brains 69%, A.C. NAVOLE` 31%.
Big Brains - A.C. NAVOLE` 0:6

47e minuut.
Nicolas passt de bal in één keer door. Caroli is nu in balbezit. Caroli geeft de bal voor. Owens bereikt de bal nog maar net als eerste. Owens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Big Brains - A.C. NAVOLE` 0:7

50e minuut.
Nicolas geeft een hoge lob. Owens is nu in balbezit. Owens passt de bal in één keer door. Caroli is nu in balbezit. Caroli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Castoldi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cauli komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Arricca is nu in balbezit. Arricca geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leprince met de inworp. Nicolas geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Jürgens rent richting de bal. Jürgens passt de bal met de wreef. Owens bereikt de bal nog maar net als eerste. Owens haalt uit met een fantastische trap. Burgazzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Big Brains - A.C. NAVOLE` 0:8

75e minuut.
Zorza bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorza passt de bal met de wreef. Inworp. Leprince met de inworp. Jürgens geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Leprince bereikt de bal nog maar net als eerste. Leprince geeft de bal voor. Owens rent richting de bal. Owens haalt uit met een fantastische trap. Burgazzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Big Brains - A.C. NAVOLE` 0:9

79e minuut.
Leprince bereikt de bal nog maar net als eerste. Leprince geeft een lange en hoge pass. Meina kopt de bal weg. Caroli rent richting de bal. Caroli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Montellanico rent richting de bal. Caroli onderschept slim de pass. Caroli probeert naar een medespeler te passen. Owens bereikt de bal nog maar net als eerste. Owens draait met de bal, schiet en ... Burgazzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Leprince geeft een hoge lob. Owens rent richting de bal. Owens geeft een hoge lob. Leprince is nu in balbezit. Leprince haalt uit met een fantastische trap. Burgazzi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Big Brains 70%, A.C. NAVOLE` 30%.
Big Brains - A.C. NAVOLE` 0:9