Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
White foxes sannino team
532 Tactiek maroso
38% Balbezit 62%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 38
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 56.2
poor Schieten excellent
unsatisfactory Passen very good
hopeless Verdedigen solid


2e minuut.
Pazúrik probeert naar een medespeler te passen. Momoli heeft problemen om de bal te vangen. Dajka bereikt de bal nog maar net als eerste. Dajka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
White foxes - sannino team 0:1

6e minuut.
Pazúrik passt de bal zonder na te denken. Kełpikowski rent richting de bal. Kełpikowski passt de bal zonder na te denken. Dajka is nu in balbezit. Dajka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Magrino trapt de bal weg. Kełpikowski kopt de bal weg. Dajka bereikt de bal nog maar net als eerste. Dajka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
White foxes - sannino team 0:2

14e minuut.
Estruch speelt de bal door. Daar is Narov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casamassima bereikt de bal nog maar net als eerste. Casamassima schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
White foxes - sannino team 1:2

19e minuut.
Dajka rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Anedda. Dajka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zambrano zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ozera krijgt zijn hoofd ertegen. Magrino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Magrino speelt de bal door. Dajka bereikt de bal nog maar net als eerste. Dajka schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Doeltrap. Magrino met een harde bal richting middenveld. Dajka kopt de bal weg. Kełpikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kełpikowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Durandi is nu in balbezit. Durandi geeft een lange en hoge pass. Daar is Anedda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dajka bereikt de bal nog maar net als eerste. Dajka haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
White foxes - sannino team 1:3

26e minuut.
Durandi geeft een hoge lob. Ozera is nu in balbezit. Ozera passt de bal zonder na te denken. Dajka rent richting de bal. Dajka draait met de bal, schiet en ... Magrino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pazúrik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dajka bereikt de bal nog maar net als eerste. Dajka haalt uit met een fantastische trap. Magrino maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ardemani rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White foxes - sannino team 1:4

29e minuut.
Ozera is nu in balbezit. Maiorana bereikt de bal nog maar net als eerste. Anedda is nu in balbezit. Zambrano geeft de bal voor. Dajka krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Durandi met een sublieme pass. Daar is Zambrano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zambrano probeert naar een medespeler te passen. Dajka bereikt de bal nog maar net als eerste. Dajka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Narov probeert naar een medespeler te passen. Kełpikowski rent richting de bal. Kełpikowski passt de bal met de wreef. Dajka bereikt de bal nog maar net als eerste. Dajka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Dajka passt de bal met de wreef. Kełpikowski rent richting de bal. Dajka rent richting de bal. Dajka schiet op doel. Magrino werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Anedda probeert de bal met de borst te controleren. Magrino speelt de bal door. Zambrano kopt de bal weg. Dajka rent richting de bal. Dajka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
White foxes - sannino team 1:5

42e minuut.
Ozera probeert naar een medespeler te passen. Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano passt de bal zonder na te denken. Dajka bereikt de bal nog maar net als eerste. Dajka haalt uit met een fantastische trap. Paal!

43e minuut.
Momoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozera met een sublieme pass. Dajka bereikt de bal nog maar net als eerste. Dajka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
White foxes - sannino team 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White foxes 76%, sannino team 24%.
White foxes - sannino team 1:6

48e minuut.
Narov met een sublieme pass. Kełpikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kełpikowski passt de bal zonder na te denken. Daar is Dajka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dajka draait met de bal, schiet en ... Magrino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Anedda heeft problemen om de bal te vangen. Ozera rent richting de bal. Ozera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
White foxes - sannino team 1:7

52e minuut.
Stroppari rent richting de bal. Pazúrik onderschept slim de pass. Pazúrik geeft een lange en hoge pass. Dajka is nu in balbezit. Dajka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Magrino trapt de bal weg van het doel. Cattina kopt de bal weg. Ozera bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
White foxes - sannino team 1:8

57e minuut.
Beldeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Beldeanu speelt de bal door. Anedda is nu in balbezit. Anedda geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ozera de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Ozera passt de bal in één keer door. Momoli is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kełpikowski. Kełpikowski krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Dajka rent richting de bal. Dajka met een sublieme pass. Ozera heeft problemen om de bal te vangen. Ozera schiet op doel. Magrino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
White foxes - sannino team 1:9

65e minuut.
Rescina bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano verovert de bal door een tackle van achteren. Zambrano geeft de bal voor. Dajka rent richting de bal. Dajka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
White foxes - sannino team 1:10

70e minuut.
Ozera onderschept slim de pass. Ozera passt de bal in één keer door. Zambrano geeft de bal voor. Kełpikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kełpikowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
White foxes - sannino team 1:11

71e minuut.
Cattina probeert naar een medespeler te passen. Gasparini heeft problemen om de bal te vangen. Kełpikowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dajka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dajka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
White foxes - sannino team 1:12

72e minuut.
Pazúrik probeert naar een medespeler te passen. Kełpikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kełpikowski speelt de bal door. Dajka bereikt de bal nog maar net als eerste. Dajka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
White foxes - sannino team 1:13

74e minuut.
Rescina met een sublieme pass. Zambrano is nu in balbezit. Zambrano passt de bal in één keer door. Ozera rent richting de bal. Ozera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Zambrano kopt de bal weg. Ozera bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozera speelt de bal door. Zambrano geeft een hoge lob. Dajka krijgt zijn hoofd ertegen. Magrino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White foxes - sannino team 1:14

76e minuut.
Ardemani passt de bal met de wreef. Narov rent richting de bal. Narov passt de bal met de wreef. Kełpikowski rent richting de bal. Kełpikowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Zambrano probeert naar een medespeler te passen. Pazúrik heeft problemen om de bal te vangen. Pazúrik probeert naar een medespeler te passen. Kełpikowski rent richting de bal. Kełpikowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kełpikowski met een sublieme pass. Dajka rent richting de bal. Dajka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
White foxes - sannino team 1:15

85e minuut.
Anedda geeft de bal voor. Daar is Zambrano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grigoletto begaat een overtreding. Grigoletto krijgt een gele kaart. Zambrano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zambrano met een snel genomen vrije trap. Dajka is nu in balbezit. Dajka haalt uit met een fantastische trap. Magrino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Ozera passt de bal zonder na te denken. Kełpikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kełpikowski passt de bal zonder na te denken. Dajka heeft problemen om de bal te vangen. Dajka haalt uit met een fantastische trap. Magrino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White foxes 77%, sannino team 23%.
White foxes - sannino team 1:15