Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C.Picchia fradici mezzi
433 Tactiek Fradici 2
44% Balbezit 56%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 60
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.8 gemiddelde waardering 52
weak Schieten outstanding
average Passen solid
average Verdedigen good


2e minuut.
Zurzi geeft een lange en hoge pass. Urbanowski is nu in balbezit. Urbanowski speelt de bal door. Falce is nu in balbezit. Falce schiet op doel. Marzani bokst de bal weg.

4e minuut.
Lamka probeert naar een medespeler te passen. Krejsa probeert naar een medespeler te passen. Falce rent richting de bal. Falce draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Krejsa probeert naar een medespeler te passen. Belnikolovski is nu in balbezit. Belnikolovski passt de bal met de wreef. Jung rent richting de bal. Jung schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Picchia - fradici mezzi 0:1

6e minuut.
Caldera bereikt de bal nog maar net als eerste. Falce onderschept slim de pass. Falce passt de bal met de wreef. Jung is nu in balbezit. Jung schiet op doel. Marzani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Krejsa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Falce maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Collin probeert naar een medespeler te passen. Lamka met een sublieme pass. Daar is Falce, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Falce schiet op doel. Marzani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Picchia - fradici mezzi 0:2

10e minuut.
Vargiu geeft de bal voor. Inworp. Krejsa met een snelle inworp. Jung is nu in balbezit. Jung haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Picchia - fradici mezzi 0:3

13e minuut.
Krejsa rent richting de bal. Krejsa passt de bal zonder na te denken. Lamka rent richting de bal. Lamka haalt uit met een fantastische trap. Marzani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Picchia - fradici mezzi 0:4

14e minuut.
Jung verovert de bal door een tackle van achteren. Jung speelt de bal door. Daar is Falce, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Falce schiet op doel. Na een snelle pass probeert Vargiu de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Picchia - fradici mezzi 0:5

16e minuut.
Jung passt de bal in één keer door. Lamka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamka passt de bal met de wreef. Falce rent richting de bal. Falce schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Picchia - fradici mezzi 0:6

18e minuut.
Frigerio geeft de bal voor. Lamka met een sublieme pass. Klungelig pakt Vargiu de bal. Falce is nu in balbezit. Falce draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Picchia - fradici mezzi 0:7

22e minuut.
Collin probeert naar een medespeler te passen. Krejsa met een sublieme pass. Falce bereikt de bal nog maar net als eerste. Falce haalt uit met een fantastische trap. Marzani maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Vargiu rent richting de bal. Jung verovert de bal door een tackle van achteren. Falce bereikt de bal nog maar net als eerste. Falce schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Picchia - fradici mezzi 0:8

24e minuut.
Boccotti met een sublieme pass. Daar is Caldonazzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Falce verovert de bal door een tackle van achteren. Falce haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Jung is nu in balbezit. Falce is nu in balbezit. Jung bereikt de bal nog maar net als eerste. Falce rent richting de bal. Falce haalt uit met een fantastische trap. Marzani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Klungelig pakt Lamka de bal. Falce is nu in balbezit. Falce passt de bal met de wreef. Lamka is nu in balbezit. Lamka haalt uit met een fantastische trap. Marzani bokst de bal weg. Jung rent richting de bal. Jung draait met de bal, schiet en ... Marzani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Caldera heeft problemen om de bal te vangen. Krejsa is nu in balbezit. Krejsa passt de bal in één keer door. Lamka is nu in balbezit. Lamka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Falce rent richting de bal. Vargiu rent richting de bal. Lamka bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Jung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jung schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Daar is Caldonazzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laboga bereikt de bal nog maar net als eerste. Krejsa is nu in balbezit. Krejsa geeft een hoge lob. Falce springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Bigozzi geeft een hoge lob. Frigerio geeft een lange en hoge pass. Jung rent richting de bal. Falce is nu in balbezit. Falce passt de bal met de wreef. Marzani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Klungelig pakt Krejsa de bal. Krejsa met een sublieme pass. Falce bereikt de bal nog maar net als eerste. Falce haalt uit met een fantastische trap. Marzani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Picchia - fradici mezzi 0:9

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Marzani trapt de bal weg. Krejsa kopt de bal weg. Falce is nu in balbezit. Falce draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Krejsa geeft een lange en hoge pass. Lamka kopt de bal weg. Falce bereikt de bal nog maar net als eerste. Falce haalt uit met een fantastische trap. Marzani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Picchia - fradici mezzi 0:10

42e minuut.
Baceliere met een sublieme pass. Daar is Krejsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krejsa passt de bal met de wreef. Falce bereikt de bal nog maar net als eerste. Falce draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Marzani trapt de bal weg. Collin geeft de bal voor. Jung rent richting de bal. Lamka is nu in balbezit. Lamka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Picchia - fradici mezzi 0:11

44e minuut.
Lamka geeft de bal voor. Zampella speelt de bal door. Falce bereikt de bal nog maar net als eerste. Falce draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Picchia - fradici mezzi 0:12

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Călugăru komt het veld opgelopen. Krejsa met de inworp. Jung bereikt de bal nog maar net als eerste. Jung draait met de bal, schiet en ... Marzani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C.Picchia 91%, fradici mezzi 9%.
A.C.Picchia - fradici mezzi 0:12

46e minuut.
Boccotti rent richting de bal. Collin is nu in balbezit. Collin met een sublieme pass. Călugăru heeft problemen om de bal te vangen. Călugăru draait met de bal, schiet en ... Marzani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Picchia - fradici mezzi 0:13

48e minuut.
Daar is Lamka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lamka passt de bal zonder na te denken. Belnikolovski probeert naar een medespeler te passen. Lamka heeft problemen om de bal te vangen. Lamka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Lamka rent richting de bal. Lamka met een sublieme pass. Klungelig pakt Jung de bal. Călugăru rent richting de bal. Călugăru schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Krejsa kopt de bal weg. Călugăru bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamka met een sublieme pass. Jung bereikt de bal nog maar net als eerste. Jung draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Lamka verovert de bal door een tackle van achteren. Jung rent richting de bal. Lamka heeft problemen om de bal te vangen. Lamka draait met de bal, schiet en ... Marzani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Picchia - fradici mezzi 0:14

55e minuut.
Klungelig pakt Caldonazzo de bal. Caldonazzo passt de bal zonder na te denken. Bigozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Călugăru verovert de bal door een tackle van achteren. Călugăru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Vargiu trapt de bal weg. Collin kopt de bal weg. Călugăru is nu in balbezit. Călugăru schiet op doel. Marzani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Picchia - fradici mezzi 0:15

58e minuut.
Comuzzi geeft een lange en hoge pass. Jung rent richting de bal. Jung met een sublieme pass. Călugăru bereikt de bal nog maar net als eerste. Călugăru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Picchia - fradici mezzi 0:16

62e minuut.
Călugăru passt de bal met de wreef. Vargiu is nu in balbezit. Krejsa verovert de bal door een tackle van achteren. Krejsa geeft een hoge lob. Jung maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Krejsa probeert de bal aan de voet te houden. Comuzzi rent richting de bal. Krejsa verovert de bal door een tackle van achteren. Jung is nu in balbezit. Jung draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Belnikolovski probeert naar een medespeler te passen. Jung bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigozzi is nu in balbezit. Jung onderschept slim de pass. Jung haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Laboga kopt de bal weg. Klungelig pakt Lamka de bal. Lamka speelt de bal door. Călugăru is nu in balbezit. Călugăru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Picchia - fradici mezzi 0:17

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Marzani met een harde bal richting middenveld. Collin kopt de bal weg. Jung rent richting de bal. Jung draait met de bal, schiet en ... Marzani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Jung is nu in balbezit. Jung passt de bal met de wreef. Călugăru rent richting de bal. Călugăru draait met de bal, schiet en ... Marzani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Picchia - fradici mezzi 0:18

81e minuut.
Jung bereikt de bal nog maar net als eerste. Jung speelt de bal door. Lamka rent richting de bal. Lamka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Picchia - fradici mezzi 0:19

84e minuut.
Vargiu kopt de bal weg. Inworp. Krejsa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jung is nu in balbezit. Jung draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Vargiu de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Krejsa met de inworp. Jung is nu in balbezit. Jung passt de bal in één keer door. Daar is Călugăru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Călugăru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Picchia - fradici mezzi 0:20

88e minuut.
Collin kopt de bal weg. Jung is nu in balbezit. Lamka heeft problemen om de bal te vangen. Jung bereikt de bal nog maar net als eerste. Jung schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lamka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Picchia - fradici mezzi 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C.Picchia 86%, fradici mezzi 14%.
A.C.Picchia - fradici mezzi 0:21