Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CasteFC Real Nutria
Normal Tactiek alb2021
38% Balbezit 62%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 54
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 56.5
weak Schieten incredible
weak Passen excellent
poor Verdedigen solid


2e minuut.
Kranias geeft de bal voor. Fanini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. do Amaral kopt de bal weg. Komenić heeft problemen om de bal te vangen. Komenić haalt uit met een fantastische trap. Pietro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Farmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Farmer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
CasteFC - Real Nutria 0:1

4e minuut.
Lăcustă verovert de bal door een tackle van achteren. Lăcustă geeft een hoge lob. Farmer is nu in balbezit. Farmer haalt uit met een fantastische trap. Pietro maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Komenić bereikt de bal nog maar net als eerste. Komenić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CasteFC - Real Nutria 0:2

8e minuut.
Lăcustă passt de bal zonder na te denken. Ionescu is nu in balbezit. Ionescu passt de bal met de wreef. Komenić is nu in balbezit. Komenić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Lăcustă kopt de bal weg. Klungelig pakt Garguła de bal. Garguła passt de bal zonder na te denken. Farmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Farmer draait met de bal, schiet en ... Pietro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pietro speelt de bal door. Lăcustă kopt de bal weg. Garguła rent richting de bal. Garguła geeft een hoge lob. Komenić springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Komenić bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiochia onderschept slim de pass. Chiochia probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lăcustă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lăcustă geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Garguła kopt de bal weg. Daar is do Amaral, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. do Amaral met een sublieme pass. Farmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Farmer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Inworp. Ionescu met een snelle inworp. Daar is Lăcustă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lăcustă geeft een hoge lob. Farmer krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
CasteFC - Real Nutria 0:3

19e minuut.
Franzinelli geeft een lange en hoge pass. Daar is Fronzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Farmer schiet op doel. Pietro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CasteFC - Real Nutria 0:4

21e minuut.
Farmer verovert de bal door een tackle van achteren. Farmer passt de bal met de wreef. Chiochia controleert de bal met de borst. Komenić is nu in balbezit. Komenić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Doeltrap. Pietro trapt de bal weg van het doel. Lăcustă met een sublieme pass. Klungelig pakt Komenić de bal. Komenić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Garguła verovert de bal door een tackle van achteren. Garguła passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Komenić de bal. Farmer rent richting de bal. Farmer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Klungelig pakt Garguła de bal. Garguła geeft de bal voor. Klungelig pakt Chiochia de bal. Komenić rent richting de bal. Komenić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CasteFC - Real Nutria 0:5

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garguła met een snelle inworp. Daar is do Amaral, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. do Amaral geeft de bal voor. Farmer krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garguła zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kranias speelt de bal door. Ionescu is nu in balbezit. Ionescu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ionescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt do Amaral de bal. do Amaral geeft een lange en hoge pass. Komenić springt en kopt de bal. Pietro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
CasteFC - Real Nutria 0:6

33e minuut.
Lăcustă passt de bal in één keer door. do Amaral speelt de bal door. Komenić rent richting de bal. Farmer rent richting de bal. Farmer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CasteFC - Real Nutria 0:7

36e minuut.
Pietro probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zanoncelli de bal. Lăcustă geeft een lange en hoge pass. Farmer krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
CasteFC - Real Nutria 0:8

39e minuut.
Ionescu met een snelle inworp. Lăcustă met een sublieme pass. Farmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Farmer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CasteFC - Real Nutria 0:9

43e minuut.
do Amaral speelt de bal door. Garguła met een sublieme pass. Klungelig pakt Farmer de bal. Farmer draait met de bal, schiet en ... Pietro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CasteFC - Real Nutria 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CasteFC 78%, Real Nutria 22%.
CasteFC - Real Nutria 0:10

46e minuut.
Farmer is nu in balbezit. Rossato bereikt de bal nog maar net als eerste. Garguła probeert naar een medespeler te passen. Komenić is nu in balbezit. Komenić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CasteFC - Real Nutria 0:11

50e minuut.
do Amaral is nu in balbezit. do Amaral geeft een hoge lob. Farmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Farmer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CasteFC - Real Nutria 0:12

50e minuut.
Fanini passt de bal zonder na te denken. Boldrini rent richting de bal. Farmer rent richting de bal. Komenić is nu in balbezit. Komenić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Garguła bereikt de bal nog maar net als eerste. Garguła geeft een lange en hoge pass. Lazzarotti is nu in balbezit. Farmer verovert de bal door een tackle van achteren. Farmer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CasteFC - Real Nutria 0:13

53e minuut.
Quer is nu in balbezit. Quer geeft de bal voor. do Amaral kopt de bal weg. Daar is Farmer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farmer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Pietro trapt de bal weg van het doel. Garguła is nu in balbezit. Garguła geeft een lange en hoge pass. Farmer springt en kopt de bal. Pietro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CasteFC - Real Nutria 0:14

58e minuut.
Aggourakis met een sublieme pass. do Amaral is nu in balbezit. do Amaral met een sublieme pass. Komenić rent richting de bal. Komenić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Pietro met een harde bal richting middenveld. Garguła rent richting de bal. Garguła geeft een hoge lob. Farmer springt en kopt de bal. Pietro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CasteFC - Real Nutria 0:15

61e minuut.
Garguła passt de bal met de wreef. Lăcustă is nu in balbezit. Lăcustă passt de bal met de wreef. Farmer is nu in balbezit. Farmer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Pietro met een harde bal richting middenveld. Lăcustă probeert de bal met de borst te controleren. Lăcustă probeert naar een medespeler te passen. Farmer rent richting de bal. Farmer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Komenić heeft problemen om de bal te vangen. Komenić passt de bal in één keer door. Farmer is nu in balbezit. Farmer haalt uit met een fantastische trap. Pietro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CasteFC - Real Nutria 0:16

66e minuut.
Zanoncelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionescu onderschept slim de pass. Ionescu speelt de bal door. Farmer rent richting de bal. Farmer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Pietro trapt de bal weg. Lăcustă rent richting de bal. Lăcustă passt de bal met de wreef. Komenić is nu in balbezit. Komenić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Garguła kopt de bal weg. Klungelig pakt Boldrini de bal. Lăcustă speelt de bal door. Farmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Farmer geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Farmer bereikt de bal nog maar net als eerste. do Amaral is nu in balbezit. do Amaral passt de bal in één keer door. Komenić bereikt de bal nog maar net als eerste. Komenić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Farmer is nu in balbezit. Farmer draait met de bal, schiet en ... Paal! Garguła heeft problemen om de bal te vangen. Fronzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Garguła onderschept slim de pass. Farmer rent richting de bal. Farmer schiet op doel. Paal! Ionescu geeft een hoge lob. Komenić bereikt de bal nog maar net als eerste. Komenić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CasteFC - Real Nutria 0:17

73e minuut.
Lazzarotti rent richting de bal. Lazzarotti geeft een hoge lob. Aggourakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aggourakis geeft een hoge lob. Komenić krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Pietro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CasteFC - Real Nutria 0:18

76e minuut.
Boldrini is nu in balbezit. do Amaral onderschept slim de pass. do Amaral speelt de bal door. Komenić is nu in balbezit. Komenić haalt uit met een fantastische trap. Pietro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Farmer rent richting de bal. Farmer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CasteFC - Real Nutria 0:19

79e minuut.
Komenić passt de bal met de wreef. do Amaral is nu in balbezit. do Amaral passt de bal in één keer door. Daar is Farmer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farmer schiet op doel. Pietro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Chiochia geeft een lange en hoge pass. Barracco bereikt de bal nog maar net als eerste. Garguła verovert de bal door een tackle van achteren. Garguła geeft een lange en hoge pass. Farmer springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Daar is Orabona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ionescu is nu in balbezit. Rossato bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ionescu geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
CasteFC - Real Nutria 0:20

83e minuut.
Pietro speelt de bal door. Lăcustă probeert naar een medespeler te passen. do Amaral met een sublieme pass. Garguła met een sublieme pass. Farmer is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Aggourakis kopt de bal weg. do Amaral probeert de bal met de borst te controleren. do Amaral met een sublieme pass. Daar is Garguła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garguła geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
do Amaral kan de bal niet met de borst controleren. do Amaral passt de bal met de wreef. Garguła bereikt de bal nog maar net als eerste. Garguła geeft een hoge lob. Farmer springt en kopt de bal. Pietro bokst de bal weg.

88e minuut.
Aggourakis is nu in balbezit. Aggourakis geeft een lange en hoge pass. Farmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Farmer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CasteFC - Real Nutria 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CasteFC 90%, Real Nutria 10%.
CasteFC - Real Nutria 0:21