Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diabolika Team Taimy Venereo Guerra
523 Tactiek tatticabuona
40% Balbezit 60%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 47
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
31.1 gemiddelde waardering 58.3
weak Schieten formidable
weak Passen outstanding
average Verdedigen good


4e minuut.
Hámos probeert naar een medespeler te passen. Nousis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zetti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nousis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ciumak neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Ciumak speelt de bal door. Hámos is nu in balbezit. Hámos heeft problemen om de bal te vangen. Hámos draait met de bal, schiet en ... Carini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabolika Team - Taimy Venereo Guerra 0:1

7e minuut.
Ţirtea is nu in balbezit. Guerrieri rent richting de bal. Ţirtea is nu in balbezit. Ţirtea geeft een lange en hoge pass. Nousis krijgt zijn hoofd ertegen. Carini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hámos is nu in balbezit. Hámos schiet op doel. Carini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabolika Team - Taimy Venereo Guerra 0:2

9e minuut.
Nousis kan de bal niet met de borst controleren. Nousis passt de bal in één keer door. Lercari is nu in balbezit. Nousis rent richting de bal. Nousis draait met de bal, schiet en ... Paal!

11e minuut.
Hámos is nu in balbezit. Hámos met een sublieme pass. Nousis is nu in balbezit. Nousis draait met de bal, schiet en ... Carini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabolika Team - Taimy Venereo Guerra 0:3

14e minuut.
Carini trapt de bal weg van het doel. de Ferrel kopt de bal weg. Daar is Petrarca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nousis is nu in balbezit. Nousis schiet op doel. Carini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Macaluso rent richting de bal. Gapiński verovert de bal door een tackle van achteren. Gapiński probeert naar een medespeler te passen. Nousis is nu in balbezit. Nousis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Ylagan geeft de bal voor. Klungelig pakt Guerrieri de bal. Ţirtea rent richting de bal. Ţirtea geeft een lange en hoge pass. Nousis springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
de Ferrel passt de bal zonder na te denken. Domagała probeert naar een medespeler te passen. Nousis rent richting de bal. Nousis draait met de bal, schiet en ... Carini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabolika Team - Taimy Venereo Guerra 0:4

28e minuut.
Domagała rent richting de bal. Domagała passt de bal in één keer door. Ţirtea rent richting de bal. Nousis is nu in balbezit. Nousis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Alkayam is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabolika Team - Taimy Venereo Guerra 0:5

33e minuut.
Daar is Hámos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hámos passt de bal in één keer door. de Ferrel met een sublieme pass. Nousis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nousis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabolika Team - Taimy Venereo Guerra 0:6

37e minuut.
Ciumak verovert de bal door een tackle van achteren. Ciumak speelt de bal door. Ţirtea probeert naar een medespeler te passen. Hámos controleert de bal met de borst. Hámos haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. de Ferrel met een sublieme pass. Ţirtea is nu in balbezit. Ţirtea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabolika Team - Taimy Venereo Guerra 0:7

40e minuut.
de Ferrel heeft problemen om de bal te vangen. de Ferrel speelt de bal door. Ciumak speelt de bal door. Daar is Ţirtea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ţirtea geeft de bal voor. Carini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
de Ferrel passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gapiński de bal. Domagała probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nousis de bal. Nousis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diabolika Team 82%, Taimy Venereo Guerra 18%.
Diabolika Team - Taimy Venereo Guerra 0:7

46e minuut.
Macaluso bereikt de bal nog maar net als eerste. Hámos verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Nousis de bal. Hámos bereikt de bal nog maar net als eerste. Hámos haalt uit met een fantastische trap. Carini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Ciumak kopt de bal weg. Lercari bereikt de bal nog maar net als eerste. Hámos onderschept slim de pass. Hámos haalt uit met een fantastische trap. Carini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabolika Team - Taimy Venereo Guerra 0:8

50e minuut.
Guerrieri heeft problemen om de bal te vangen. Ţirtea is nu in balbezit. Ţirtea probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nousis de bal. Nousis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Doeltrap. Carini met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Ciumak de bal. Ciumak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Carini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Daar is Petru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ţirtea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţirtea passt de bal in één keer door. Hámos bereikt de bal nog maar net als eerste. Hámos schiet op doel. Carini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Carini speelt de bal door. Domagała rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Macaluso. Macaluso krijgt een gele kaart. Domagała is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Domagała met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Nousis de bal. Nousis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabolika Team - Taimy Venereo Guerra 0:9

55e minuut.
Petru rent richting de bal. Gapiński verovert de bal door een tackle van achteren. de Ferrel speelt de bal door. Nousis rent richting de bal. Nousis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Diabolika Team - Taimy Venereo Guerra 0:10

58e minuut.
de Ferrel controleert de bal met de borst. de Ferrel probeert naar een medespeler te passen. Nousis heeft problemen om de bal te vangen. Hámos rent richting de bal. Hámos draait met de bal, schiet en ... Carini bokst de bal weg.

59e minuut.
de Ferrel is nu in balbezit. de Ferrel passt de bal zonder na te denken. Nousis rent richting de bal. Nousis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
de Ferrel speelt de bal door. Daar is Ţirtea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Ferrel met een sublieme pass. Nousis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nousis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciumak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de Ferrel probeert naar een medespeler te passen. Nousis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nousis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Petrarca onderschept slim de pass. Petru bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţirtea met een sublieme pass. Nousis is nu in balbezit. Nousis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
de Ferrel passt de bal zonder na te denken. Zetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Nousis onderschept slim de pass. Nousis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabolika Team - Taimy Venereo Guerra 0:11

72e minuut.
Petrarca geeft de bal voor. Cester kopt de bal weg. Daar is Macaluso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İlyasov speelt de bal door. de Ferrel geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Petrarca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Zetti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ciumak zal de hoekschop nemen. Nousis krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabolika Team - Taimy Venereo Guerra 0:12

79e minuut.
Domagała speelt de bal door. de Ferrel bereikt de bal nog maar net als eerste. de Ferrel passt de bal zonder na te denken. Daar is Nousis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nousis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Ţirtea kan de bal niet met de borst controleren. Ţirtea geeft een lange en hoge pass. Nousis is nu in balbezit. Nousis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabolika Team - Taimy Venereo Guerra 0:13

85e minuut.
de Ferrel rent richting de bal. de Ferrel passt de bal met de wreef. Nousis rent richting de bal. Nousis haalt uit met een fantastische trap. Zetti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabolika Team - Taimy Venereo Guerra 0:14

86e minuut.
Domagała met de inworp. Ciumak is nu in balbezit. Ciumak speelt de bal door. Daar is Nousis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nousis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Ţirtea rent richting de bal. Ţirtea speelt de bal door. de Ferrel probeert naar een medespeler te passen. Domagała geeft een hoge lob. Nousis bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabolika Team - Taimy Venereo Guerra 0:15

90e minuut.
Daar is Nousis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guerrieri legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nousis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Guerrieri geeft een hoge lob. Nousis legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Carini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabolika Team - Taimy Venereo Guerra 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diabolika Team 93%, Taimy Venereo Guerra 7%.
Diabolika Team - Taimy Venereo Guerra 0:16