Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tavernelle F.C. AtleticoMonaco
Normal Tactiek Canosalandia
39% Balbezit 61%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 46
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 54.3
slecht Schieten uitmuntend
waardeloos Passen uitstekend
zwak Verdedigen solide


7e minuut.
Inworp. Lorenzo met een snelle inworp. Honceriu geeft een lange en hoge pass. Karatasos krijgt zijn hoofd ertegen. Siviero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tavernelle F.C. - AtleticoMonaco 0:1

10e minuut.
Venezuelano speelt de bal door. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Karatasos de bal. Karatasos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tavernelle F.C. - AtleticoMonaco 0:2

13e minuut.
Iodice bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Venezuelano met een sublieme pass. Karatasos is nu in balbezit. Karatasos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tavernelle F.C. - AtleticoMonaco 0:3

16e minuut.
Siviero probeert naar een medespeler te passen. Regazzini kopt de bal weg. Klungelig pakt Antonacci de bal. Andrade rent richting de bal. Andrade haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Andrade geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Daar is Andrade, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Honceriu is nu in balbezit. Honceriu geeft een hoge lob. Karatasos bereikt de bal nog maar net als eerste. Karatasos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tavernelle F.C. - AtleticoMonaco 0:4

25e minuut.
Cerretani geeft de bal voor. Lorenzo probeert naar een medespeler te passen. Venezuelano met een sublieme pass. Karatasos is nu in balbezit. Karatasos haalt uit met een fantastische trap. Siviero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Tavernelle F.C. - AtleticoMonaco 0:5

29e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gadea zal de hoekschop nemen. Siviero met een sublieme pass. Gadea kopt de bal weg. Karatasos rent richting de bal. Karatasos geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Siviero maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Antonacci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrade rent richting de bal. Andrade haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tavernelle F.C. - AtleticoMonaco 0:6

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mirabili zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Orlandi probeert de bal met de borst te controleren. Karatasos rent richting de bal. Karatasos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Andrade is nu in balbezit. Andrade schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tavernelle F.C. - AtleticoMonaco 0:7

33e minuut.
Karatasos rent richting de bal. Karatasos passt de bal zonder na te denken. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Antonacci de bal onder controle te krijgen. Siviero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Regazzini passt de bal met de wreef. Andrade kan de bal niet met de borst controleren. Andrade passt de bal zonder na te denken. Karatasos is nu in balbezit. Karatasos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Orlandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Karatasos rent richting de bal. Gadea is nu in balbezit. Gadea geeft een lange en hoge pass. Andrade maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Mirabili is nu in balbezit. Gadea onderschept slim de pass. Gadea speelt de bal door. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tavernelle F.C. - AtleticoMonaco 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tavernelle F.C. 79%, AtleticoMonaco 21%.
Tavernelle F.C. - AtleticoMonaco 0:8

46e minuut.
Karatasos speelt de bal door. Ka Lung probeert naar een medespeler te passen. Honceriu met een sublieme pass. Andrade rent richting de bal. Andrade haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Karatasos passt de bal zonder na te denken. Antonacci rent richting de bal. Andrade onderschept slim de pass. Andrade haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tavernelle F.C. - AtleticoMonaco 0:9

49e minuut.
Venezuelano passt de bal in één keer door. Gadea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadea geeft de bal voor. Andrade rent richting de bal. Andrade draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tavernelle F.C. - AtleticoMonaco 0:10

50e minuut.
Pratellesi heeft problemen om de bal te vangen. Pratellesi passt de bal met de wreef. Silvestra rent richting de bal. Andrade onderschept slim de pass. Andrade draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Lorenzo speelt de bal door. Honceriu is nu in balbezit. Honceriu met een sublieme pass. Karatasos rent richting de bal. Karatasos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Antonacci geeft een lange en hoge pass. Regazzini is nu in balbezit. Regazzini passt de bal zonder na te denken. Venezuelano is nu in balbezit. Venezuelano draait met de bal, schiet en ... Siviero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Karatasos is nu in balbezit. Karatasos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Klungelig pakt Karatasos de bal. Karatasos met een sublieme pass. Andrade is nu in balbezit. Andrade draait met de bal, schiet en ... Siviero probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Gadea rent richting de bal. Gadea passt de bal zonder na te denken. Regazzini geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Antonacci geeft een lange en hoge pass. Andrade is nu in balbezit. Andrade geeft de bal voor. Karatasos bereikt de bal nog maar net als eerste. Karatasos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tavernelle F.C. - AtleticoMonaco 0:11

61e minuut.
Venezuelano speelt de bal door. Lorenzo met een sublieme pass. Andrade heeft problemen om de bal te vangen. Andrade draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Antonacci de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tavernelle F.C. - AtleticoMonaco 0:12

62e minuut.
Gadea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadea geeft een lange en hoge pass. Honceriu kopt de bal weg. Andrade heeft problemen om de bal te vangen. Andrade draait met de bal, schiet en ... Siviero bokst de bal weg. Karatasos krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Honceriu met een snelle inworp. Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzo geeft een hoge lob. Karatasos krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Gadea rent richting de bal. Gadea probeert naar een medespeler te passen. Honceriu probeert naar een medespeler te passen. Karatasos rent richting de bal. Karatasos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tavernelle F.C. - AtleticoMonaco 0:13

68e minuut.
Gadea raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bosh komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Iodice is nu in balbezit. Venezuelano onderschept slim de pass. Venezuelano met een sublieme pass. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade draait met de bal, schiet en ... Siviero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Honceriu met een sublieme pass. Andrade is nu in balbezit. Andrade draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tavernelle F.C. - AtleticoMonaco 0:14

72e minuut.
Klungelig pakt Venezuelano de bal. Venezuelano met een sublieme pass. Antonacci is nu in balbezit. Andrade verovert de bal door een tackle van achteren. Andrade haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Venezuelano met een sublieme pass. Daar is Antonacci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrade is nu in balbezit. Andrade draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tavernelle F.C. - AtleticoMonaco 0:15

75e minuut.
Venezuelano probeert naar een medespeler te passen. Mirabili heeft problemen om de bal te vangen. Karatasos rent richting de bal. Karatasos schiet op doel. Siviero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tavernelle F.C. - AtleticoMonaco 0:16

80e minuut.
Lorenzo rent richting de bal. Lorenzo passt de bal in één keer door. Honceriu probeert de bal met de borst te controleren. Honceriu geeft de bal voor. Karatasos springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Andrade is nu in balbezit. Andrade haalt uit met een fantastische trap. Siviero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tavernelle F.C. - AtleticoMonaco 0:17

83e minuut.
Cerretani rent richting de bal. Karatasos verovert de bal door een tackle van achteren. Karatasos speelt de bal door. Andrade rent richting de bal. Andrade draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tavernelle F.C. - AtleticoMonaco 0:18

83e minuut.
Atalla met een sublieme pass. Pratellesi heeft problemen om de bal te vangen. Andrade verovert de bal door een tackle van achteren. Andrade haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Bosh rent richting de bal. Bosh geeft de bal voor. Honceriu kopt de bal weg. Andrade rent richting de bal. Andrade haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Siviero werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Karatasos heeft problemen om de bal te vangen. Siviero probeert naar een medespeler te passen. Honceriu kopt de bal weg. Andrade rent richting de bal. Andrade schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Siviero met een harde bal richting middenveld. Regazzini kopt de bal weg. Karatasos bereikt de bal nog maar net als eerste. Karatasos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Karatasos krijgt zijn hoofd ertegen. Cerretani heeft problemen om de bal te vangen. Andrade is nu in balbezit. Andrade haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tavernelle F.C. 87%, AtleticoMonaco 13%.
Tavernelle F.C. - AtleticoMonaco 0:18