Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fallidis FC CB
Normal Tactiek h2-divovero sp
53% Balbezit 47%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
18.4 gemiddelde waardering 34.4
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Fahrenhorst bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahrenhorst met een sublieme pass. Amundsen probeert naar een medespeler te passen. Priore bereikt de bal nog maar net als eerste. Priore haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Amundsen speelt de bal door. Moons heeft problemen om de bal te vangen. Priore is nu in balbezit. Priore schiet op doel. Parolaro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fallidis - FC CB 0:1

15e minuut.
Priore rent richting de bal. Amundsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Priore passt de bal met de wreef. Moons is nu in balbezit. Moons schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fallidis - FC CB 0:2

26e minuut.
Jaroměřický geeft een lange en hoge pass. Priore bereikt de bal nog maar net als eerste. Moons bereikt de bal nog maar net als eerste. Priore is nu in balbezit. Priore draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nave zal de hoekschop nemen. Moons maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Raccaro rent richting de bal. Łukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukowski geeft een hoge lob. Priore is nu in balbezit. Priore draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Amundsen heeft problemen om de bal te vangen. Beccarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Amundsen onderschept slim de pass. Amundsen draait met de bal, schiet en ... Parolaro maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fallidis - FC CB 0:3

39e minuut.
Nave bereikt de bal nog maar net als eerste. Nave geeft een hoge lob. Beccarini probeert de bal aan de voet te houden. Priore rent richting de bal. Priore draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Calandrini probeert de bal met de borst te controleren. Amundsen is nu in balbezit. Amundsen passt de bal zonder na te denken. Moons is nu in balbezit. Moons haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fallidis 63%, FC CB 37%.
Fallidis - FC CB 0:3

47e minuut.
Parolaro met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nave zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Amundsen is nu in balbezit. Amundsen geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Cironi onderschept slim de pass. Amundsen is nu in balbezit. Amundsen geeft een hoge lob. Moons is nu in balbezit. Moons schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fallidis - FC CB 0:4

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nave zal de hoekschop nemen. Cironi kopt de bal weg. Priore is nu in balbezit. Priore draait met de bal, schiet en ... Parolaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Fahrenhorst verovert de bal door een tackle van achteren. Fahrenhorst passt de bal met de wreef. Moons is nu in balbezit. Moons schiet op doel. Parolaro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Fahrenhorst met een sublieme pass. Amundsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Amundsen met een sublieme pass. Priore bereikt de bal nog maar net als eerste. Priore draait met de bal, schiet en ... Parolaro bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fallidis - FC CB 0:5

68e minuut.
Bossoletti kan de bal niet met de borst controleren. Jaroměřický is nu in balbezit. Jaroměřický geeft een lange en hoge pass. Bossoletti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fahrenhorst geeft de bal voor. Parolaro bokst de bal weg.

76e minuut.
Beccarini heeft problemen om de bal te vangen. Moons is nu in balbezit. Moons geeft een lange en hoge pass. Priore rent richting de bal. Priore haalt uit met een fantastische trap. Parolaro bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fallidis - FC CB 0:6

82e minuut.
Amundsen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fahrenhorst rent richting de bal. Fahrenhorst geeft een lange en hoge pass. Priore rent richting de bal. Priore schiet op doel. Parolaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Moons is nu in balbezit. Moons draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fallidis - FC CB 0:7

85e minuut.
Amundsen heeft problemen om de bal te vangen. Amundsen geeft de bal voor. Priore bereikt de bal nog maar net als eerste. Priore haalt uit met een fantastische trap. Parolaro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fallidis - FC CB 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fallidis 72%, FC CB 28%.
Fallidis - FC CB 0:8