Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Bisalta Cuneo F.C.
nuova Tactiek xyz
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
31.2 gemiddelde waardering 38.2
average Schieten solid
good Passen weak
average Verdedigen adequate


4e minuut.
Toma zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Plozner geeft een hoge lob. Muriglio probeert de bal aan de voet te houden. Bontempo is nu in balbezit. Bontempo haalt uit met een fantastische trap. Casale bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ignazi heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bisalta - Cuneo F.C. 1:0

8e minuut.
Marsiliano is nu in balbezit. Marsiliano passt de bal zonder na te denken. Stuhr bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuhr draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Bisalta - Cuneo F.C. 1:1

16e minuut.
Badel geeft een lange en hoge pass. Stuhr is nu in balbezit. Stuhr geeft een hoge lob. Bugni krijgt zijn hoofd ertegen. Zeoli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bisalta - Cuneo F.C. 1:2

30e minuut.
Favali passt de bal in één keer door. Marsiliano speelt de bal door. Fruschi probeert naar een medespeler te passen. Stuhr is nu in balbezit. Stuhr haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Badel kopt de bal weg. Stuhr rent richting de bal. Stuhr passt de bal in één keer door. Bugni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Badel met de inworp. Pausini rent richting de bal. Stuhr onderschept slim de pass. Stuhr geeft een hoge lob. Paal!

38e minuut.
Sambataro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sambataro passt de bal in één keer door. Ignazi is nu in balbezit. Bontempo onderschept slim de pass. Bontempo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Plozner heeft problemen om de bal te vangen. Fruschi rent richting de bal. Fruschi met een sublieme pass. Stuhr bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuhr schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Favali is nu in balbezit. Favali geeft een hoge lob. Marsiliano kopt de bal weg. Bugni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Bisalta 57%, Cuneo F.C. 43%.
Real Bisalta - Cuneo F.C. 1:2

50e minuut.
Ginami met een sublieme pass. Sambataro rent richting de bal. Sambataro passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bontempo de bal. Bontempo draait met de bal, schiet en ... Casale bokst de bal weg.

53e minuut.
Plozner heeft problemen om de bal te vangen. Fruschi verovert de bal door een tackle van achteren. Fruschi passt de bal zonder na te denken. Stuhr rent richting de bal. Stuhr haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Bugni rent richting de bal. Cunegatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugni onderschept slim de pass. Bugni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bisalta - Cuneo F.C. 1:3

66e minuut.
Pierluca kopt de bal weg. Klungelig pakt Plozner de bal. Fruschi probeert naar een medespeler te passen. Stuhr rent richting de bal. Stuhr schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bisalta - Cuneo F.C. 1:4

68e minuut.
Marsiliano passt de bal met de wreef. Fruschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugni rent richting de bal. Stuhr rent richting de bal. Stuhr schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Plozner met een sublieme pass. Marsiliano geeft een hoge lob. Cunegatti probeert de bal aan de voet te houden. Stuhr rent richting de bal. Stuhr schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Ginami onderschept slim de pass. Marsiliano verovert de bal door een tackle van achteren. Marsiliano passt de bal met de wreef. Fruschi rent richting de bal. Fruschi passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Bisalta 62%, Cuneo F.C. 38%.
Real Bisalta - Cuneo F.C. 1:4