Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ozolt le tigri di monpracen
442 Tactiek max2
38% Balbezit 62%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 48
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.5 gemiddelde waardering 53.5
zwak Schieten uitstekend
zwak Passen solide
matig Verdedigen goed


1e minuut.
Gombrowicz probeert naar een medespeler te passen. Cherubino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherubino passt de bal zonder na te denken. Porcu is nu in balbezit. Porcu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Luchini geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Voichin met de inworp. Porcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Porcu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ozolt - le tigri di monpracen 0:1

12e minuut.
Porcu kopt de bal weg. Gombrowicz is nu in balbezit. Gombrowicz geeft een hoge lob. Porcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Porcu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zirafi trapt de bal weg van het doel. Zeppo kopt de bal weg. Cherubino rent richting de bal. Cherubino haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Guerreschi geeft een hoge lob. Ciborio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciborio probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Voichin de bal onder controle te krijgen. Voichin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ozolt - le tigri di monpracen 0:2

17e minuut.
Daar is Erstad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erstad geeft de bal voor. Guerreschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Porcu verovert de bal door een tackle van achteren. Porcu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Zeppo passt de bal met de wreef. Cisneros bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisneros speelt de bal door. Porcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Porcu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Ciuccio probeert de bal aan de voet te houden. Cisneros probeert naar een medespeler te passen. Cherubino rent richting de bal. Cherubino draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zirafi met een sublieme pass. Zeppo kopt de bal weg. Porcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Porcu draait met de bal, schiet en ... Zirafi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ozolt - le tigri di monpracen 0:3

24e minuut.
Zeppo verovert de bal door een tackle van achteren. Gombrowicz is nu in balbezit. Gombrowicz passt de bal in één keer door. Porcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Porcu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ozolt - le tigri di monpracen 0:4

26e minuut.
Voichin bereikt de bal nog maar net als eerste. Voichin passt de bal zonder na te denken. Porcu rent richting de bal. Porcu draait met de bal, schiet en ... Zirafi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Voichin heeft problemen om de bal te vangen. Cherubino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherubino haalt uit met een fantastische trap. Zirafi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Piconeri kopt de bal weg. Ferretti probeert de bal met de borst te controleren. Gombrowicz speelt de bal door. Cherubino is nu in balbezit. Cherubino schiet op doel. Zirafi bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Voichin neemt de hoekschop. Daar is Cisneros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cisneros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ozolt - le tigri di monpracen 0:5

35e minuut.
Cherubino rent richting de bal. Guerreschi met een sublieme pass. Porcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherubino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherubino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Erstad geeft een lange en hoge pass. Porcu kopt de bal weg. Luchini heeft problemen om de bal te vangen. Cherubino is nu in balbezit. Cherubino haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Voichin bereikt de bal nog maar net als eerste. Voichin geeft een lange en hoge pass. Porcu is nu in balbezit. Porcu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ozolt - le tigri di monpracen 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ozolt 84%, le tigri di monpracen 16%.
FC Ozolt - le tigri di monpracen 0:6

48e minuut.
Cisneros geeft een hoge lob. Porcu heeft problemen om de bal te vangen. Gombrowicz rent richting de bal. Klungelig pakt Porcu de bal. Porcu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cherubino is nu in balbezit. Cherubino draait met de bal, schiet en ... Zirafi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ozolt - le tigri di monpracen 0:7

52e minuut.
Voichin heeft problemen om de bal te vangen. Ciborio bereikt de bal nog maar net als eerste. Voichin verovert de bal door een tackle van achteren. Voichin geeft een hoge lob. Porcu kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Zirafi met een harde bal richting middenveld. Zeppo geeft een lange en hoge pass. Daar is Luchini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porcu is nu in balbezit. Porcu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ozolt - le tigri di monpracen 0:8

54e minuut.
Cadeddu rent richting de bal. Inworp. Voichin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cherubino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherubino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Voichin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cherubino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferretti is nu in balbezit. Cherubino onderschept slim de pass. Cherubino draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Porcu heeft problemen om de bal te vangen. Porcu haalt uit met een fantastische trap. Zirafi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ozolt - le tigri di monpracen 0:9

57e minuut.
Zeppo speelt de bal door. Cisneros kan de bal niet met de borst controleren. Cisneros geeft een hoge lob. Porcu is nu in balbezit. Porcu haalt uit met een fantastische trap. Zirafi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cherubino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherubino draait met de bal, schiet en ... Zirafi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ozolt - le tigri di monpracen 0:10

59e minuut.
Luchini is nu in balbezit. Porcu verovert de bal door een tackle van achteren. Porcu probeert naar een medespeler te passen. Cherubino is nu in balbezit. Cherubino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ozolt - le tigri di monpracen 0:11

62e minuut.
Moine bereikt de bal nog maar net als eerste. Erstad onderschept slim de pass. Erstad passt de bal zonder na te denken. Cherubino is nu in balbezit. Cherubino haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Porcu heeft problemen om de bal te vangen. Porcu speelt de bal door. Cisneros met een sublieme pass. Cherubino rent richting de bal. Cherubino haalt uit met een fantastische trap. Zirafi bokst de bal weg.

72e minuut.
Zeppo onderschept slim de pass. Zeppo met een sublieme pass. Voichin met een sublieme pass. Cherubino is nu in balbezit. Cherubino haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Gombrowicz met een sublieme pass. Porcu probeert naar een medespeler te passen. Cherubino probeert de bal aan de voet te houden. Cherubino schiet op doel. Guerreschi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ozolt - le tigri di monpracen 0:12

81e minuut.
Gombrowicz onderschept slim de pass. Ferretti geeft de bal voor. Erstad speelt de bal door. Cherubino rent richting de bal. Cherubino haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Porcu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ozolt - le tigri di monpracen 0:13

84e minuut.
Giannattasio is nu in balbezit. Cisneros bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisneros passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Porcu de bal. Porcu schiet op doel. Zirafi bokst de bal weg.

85e minuut.
Stefanon geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cisneros zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cherubino is nu in balbezit. Cherubino haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ozolt - le tigri di monpracen 0:14

85e minuut.
Avoli rent richting de bal. Avoli passt de bal zonder na te denken. Guerreschi speelt de bal door. Cherubino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherubino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Daar is Ferretti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zeppo rent richting de bal. Zeppo passt de bal zonder na te denken. Cherubino rent richting de bal. Cherubino geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Voichin kopt de bal weg. Porcu rent richting de bal. Cherubino is nu in balbezit. Porcu rent richting de bal. Porcu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Guerreschi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gombrowicz de bal. Gombrowicz speelt de bal door. Porcu is nu in balbezit. Porcu haalt uit met een fantastische trap. Zirafi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ozolt 88%, le tigri di monpracen 12%.
FC Ozolt - le tigri di monpracen 0:14