Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sommese FC Jupus ITA
Normal Tactiek d3a2-v.2
35% Balbezit 65%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 33
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 42.8
waardeloos Schieten zeer goed
waardeloos Passen goed
waardeloos Verdedigen goed


4e minuut.
Setti heeft problemen om de bal te vangen. Castilli is nu in balbezit. Reyes speelt de bal door. Ferrero rent richting de bal. Ferrero haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Onkamo met een sublieme pass. Daar is Zañartu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sánchez Armas rent richting de bal. Sánchez Armas geeft de bal voor. Andideri krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sommese - FC Jupus ITA 0:1

9e minuut.
Caterina onderschept slim de pass. Fulgaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castilli onderschept slim de pass. Ferrero rent richting de bal. Ferrero draait met de bal, schiet en ... Paal!

10e minuut.
Ravezzani geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zañartu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ferrero maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Scimonello onderschept slim de pass. Sánchez Armas verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Ferrero de bal. Ferrero haalt uit met een fantastische trap. Santorelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Pietrantuono geeft een lange en hoge pass. Zañartu rent richting de bal. Zañartu passt de bal zonder na te denken. Ferrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Zañartu met een sublieme pass. Ferrero is nu in balbezit. Ferrero passt de bal zonder na te denken. Andideri is nu in balbezit. Andideri draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Scimonello heeft problemen om de bal te vangen. Ravezzani geeft een hoge lob. Onkamo kopt de bal weg. Ferrero is nu in balbezit. Ferrero haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sommese - FC Jupus ITA 0:2

28e minuut.
Daar is Reyes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reyes met een sublieme pass. Castilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrero rent richting de bal. Ferrero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sommese - FC Jupus ITA 0:3

31e minuut.
Ferrero is nu in balbezit. Andideri bereikt de bal nog maar net als eerste. Andideri passt de bal met de wreef. Ferrero is nu in balbezit. Ferrero draait met de bal, schiet en ... Santorelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Zañartu kopt de bal weg. Lazzari bereikt de bal nog maar net als eerste. Andideri schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Andideri naar de kleedkamers voor een vroege douche.

37e minuut.
Sirone kopt de bal weg. Sebastiano probeert naar een medespeler te passen. Lazzari probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Castilli probeert naar een medespeler te passen. Zañartu rent richting de bal. Zañartu passt de bal in één keer door. Ferrero is nu in balbezit. Ferrero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Sánchez Armas probeert naar een medespeler te passen. Zañartu is nu in balbezit. Zañartu met een sublieme pass. Ferrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sommese - FC Jupus ITA 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sommese 78%, FC Jupus ITA 22%.
Sommese - FC Jupus ITA 0:4

46e minuut.
Gaiani komt het veld opgelopen. Deserta komt het veld opgelopen. Cubeddu Carobbi komt het veld opgelopen. Hang komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Pietrantuono speelt de bal door. Daar is Zañartu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaiani met een sublieme pass. Daar is Deserta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deserta draait met de bal, schiet en ... Santorelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sommese - FC Jupus ITA 0:5

54e minuut.
Castilli passt de bal in één keer door. Hang is nu in balbezit. Hang met een sublieme pass. Deserta is nu in balbezit. Deserta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sommese - FC Jupus ITA 0:6

55e minuut.
Setti speelt de bal door. Klungelig pakt Ludovico de bal. Deserta is nu in balbezit. Deserta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sommese - FC Jupus ITA 0:7

57e minuut.
Zañartu passt de bal met de wreef. Pietrantuono rent richting de bal. Hang geeft de bal voor. Deserta bereikt de bal nog maar net als eerste. Deserta schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Hang geeft de bal voor. Caterina probeert de bal aan de voet te houden. Deserta is nu in balbezit. Deserta draait met de bal, schiet en ... Santorelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sommese - FC Jupus ITA 0:8

64e minuut.
Hang bereikt de bal nog maar net als eerste. Hang probeert naar een medespeler te passen. Deserta is nu in balbezit. Deserta schiet op doel. Santorelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Hang passt de bal zonder na te denken. Deserta is nu in balbezit. Lazzari is nu in balbezit. Deserta onderschept slim de pass. Deserta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Deserta draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Hang de bal. Caterina rent richting de bal. Hang verovert de bal door een tackle van achteren. Hang haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Vanazzi heeft problemen om de bal te vangen. Zañartu probeert naar een medespeler te passen. Deserta is nu in balbezit. Deserta schiet op doel. Santorelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sommese - FC Jupus ITA 0:9

85e minuut.
Ludovico met een sublieme pass. Setti heeft problemen om de bal te vangen. Deserta verovert de bal door een tackle van achteren. Deserta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sommese 72%, FC Jupus ITA 28%.
Sommese - FC Jupus ITA 0:9