Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 18:52
  • Bekerwedstrijd: Coppa Italia
  • Stadion: Amatori Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 2903
Amatori andreac
433 Tactiek andreacB3r
38% Balbezit 62%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 45
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.5 gemiddelde waardering 51.5
weak Schieten good
average Passen excellent
unsatisfactory Verdedigen good


6e minuut.
Kacela geeft een hoge lob. Daar is Cicu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Priente is nu in balbezit. Priente schiet op doel. Bravaccini probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Amatori - andreac 0:1

12e minuut.
Kumpula bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Kumpula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kumpula probeert naar een medespeler te passen. Priente rent richting de bal. Priente draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
D`Amone bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Amone geeft een lange en hoge pass. Priente is nu in balbezit. Priente draait met de bal, schiet en ... Bravaccini probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bravaccini speelt de bal door. Klungelig pakt Dall`Agnol de bal. Kumpula bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumpula geeft een lange en hoge pass. Bravaccini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Priente bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Amatori - andreac 0:2

20e minuut.
Ortega probeert naar een medespeler te passen. Kacela rent richting de bal. Kacela geeft een hoge lob. Priente bereikt de bal nog maar net als eerste. Priente draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Amatori - andreac 0:3

29e minuut.
Bravaccini trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Zgutczyński de bal. Zgutczyński geeft een hoge lob. Priente heeft problemen om de bal te vangen. Priente schiet op doel. Bravaccini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Kumpula passt de bal met de wreef. Kacela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kacela speelt de bal door. Priente bereikt de bal nog maar net als eerste. Priente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Amatori - andreac 0:4

35e minuut.
Kumpula passt de bal in één keer door. Zgutczyński rent richting de bal. Zgutczyński passt de bal in één keer door. Priente is nu in balbezit. Priente schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Amatori - andreac 0:5

36e minuut.
D`Amone probeert naar een medespeler te passen. Zgutczyński rent richting de bal. Zgutczyński passt de bal met de wreef. Priente bereikt de bal nog maar net als eerste. Priente schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Zgutczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgutczyński passt de bal in één keer door. Kumpula heeft problemen om de bal te vangen. Kumpula geeft een lange en hoge pass. Priente krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Amatori - andreac 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amatori 83%, andreac 17%.
Amatori - andreac 0:6

55e minuut.
Kumpula bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumpula passt de bal in één keer door. Priente is nu in balbezit. Priente draait met de bal, schiet en ... Bravaccini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Amatori - andreac 0:7

58e minuut.
Wagemakers rent richting de bal. Wagemakers geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fiorello de bal. Priente is nu in balbezit. Priente draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Priente kopt de bal weg. Zgutczyński rent richting de bal. Zgutczyński passt de bal zonder na te denken. Priente rent richting de bal. Priente draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Inworp. Kacela met een snelle inworp. Zgutczyński geeft een hoge lob. Wagemakers rent richting de bal. Wagemakers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Amatori - andreac 0:8

69e minuut.
Palumbi geeft een lange en hoge pass. Zgutczyński is nu in balbezit. Zgutczyński passt de bal in één keer door. Priente bereikt de bal nog maar net als eerste. Priente schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Kumpula speelt de bal door. Wagemakers rent richting de bal. Wagemakers passt de bal in één keer door. Priente is nu in balbezit. Priente haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Styszko onderschept slim de pass. Ortega is nu in balbezit. Ortega geeft een hoge lob. Priente kan de bal niet met de borst controleren. Priente haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Zgutczyński heeft problemen om de bal te vangen. Zgutczyński speelt de bal door. Cicu rent richting de bal. Priente rent richting de bal. Priente schiet op doel. De bal raakt de paal. Bravaccini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kacela neemt de hoekschop. Priente rent richting de bal. Priente draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Amatori - andreac 0:9

79e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kacela zal de hoekschop nemen. Fiorello heeft problemen om de bal te vangen. Priente is nu in balbezit. Priente schiet op doel. Bravaccini werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Amatori - andreac 0:10

80e minuut.
Kumpula speelt de bal door. Zgutczyński rent richting de bal. Zgutczyński geeft een hoge lob. Bravaccini werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Priente is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Amatori - andreac 0:11

84e minuut.
Wagemakers bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagemakers passt de bal zonder na te denken. Priente is nu in balbezit. Wagemakers rent richting de bal. Wagemakers draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Wagemakers is nu in balbezit. Kumpula rent richting de bal. Kumpula probeert naar een medespeler te passen. Priente rent richting de bal. Priente haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Amatori - andreac 0:12

90e minuut.
Inworp. Kacela met een snelle inworp. Zgutczyński probeert naar een medespeler te passen. Priente bereikt de bal nog maar net als eerste. Priente draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Amatori - andreac 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amatori 81%, andreac 19%.
Amatori - andreac 0:13