Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UNION90 Divino Codino
442 Tactiek B.L.U.H.F.
43% Balbezit 57%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 48
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.1 gemiddelde waardering 43.9
poor Schieten very good
weak Passen solid
poor Verdedigen good


2e minuut.
D’Amore passt de bal met de wreef. Roncarati bereikt de bal nog maar net als eerste. Roncarati probeert naar een medespeler te passen. Lung rent richting de bal. Lung schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Moncalvo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Barellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Biagini bereikt de bal nog maar net als eerste. Biagini haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
UNION90 - Divino Codino 0:1

3e minuut.
Daar is Wang-Lin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wang-Lin passt de bal met de wreef. Biagini rent richting de bal. Biagini draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
D’Amore kopt de bal weg. Wang-Lin is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, D’Amore zal de hoekschop nemen. Biagini krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
UNION90 - Divino Codino 0:2

7e minuut.
Wang-Lin speelt de bal door. Biagini is nu in balbezit. Biagini met een sublieme pass. Wang-Lin rent richting de bal. Wang-Lin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Galdea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lung is nu in balbezit. Lung passt de bal zonder na te denken. Biagini bereikt de bal nog maar net als eerste. Biagini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Klungelig pakt Albertazzi de bal. Barellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lung rent richting de bal. Lung speelt de bal door. Biagini kan de bal niet met de borst controleren. De bal raakt de paal. Biagini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UNION90 - Divino Codino 0:3

17e minuut.
Moncalvo trapt de bal weg van het doel. D’Amore kopt de bal weg. Wang-Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang-Lin schiet op doel. Zizza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UNION90 - Divino Codino 0:4

22e minuut.
Roncarati bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang-Lin onderschept slim de pass. Wang-Lin passt de bal zonder na te denken. Biagini rent richting de bal. Biagini draait met de bal, schiet en ... Moncalvo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
UNION90 - Divino Codino 0:5

25e minuut.
Lung speelt de bal door. Biagini is nu in balbezit. Biagini geeft de bal voor. Wang-Lin is nu in balbezit. Wang-Lin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Canzanella speelt de bal door. Zizza met een sublieme pass. Barellini heeft problemen om de bal te vangen. Wang-Lin rent richting de bal. Wang-Lin schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Lung speelt de bal door. Biagini is nu in balbezit. Canzanella legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Biagini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Biagini legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Biagini is nu in balbezit. Biagini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UNION90 - Divino Codino 0:6

40e minuut.
Ciserani kopt de bal weg. Galdea heeft problemen om de bal te vangen. Galdea speelt de bal door. Biagini is nu in balbezit. Biagini haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Biagini is nu in balbezit. Biagini draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Canzanella de bal onder controle te krijgen. Wang-Lin is nu in balbezit. Wang-Lin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UNION90 - Divino Codino 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UNION90 76%, Divino Codino 24%.
UNION90 - Divino Codino 0:7

47e minuut.
Galdea bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdea passt de bal in één keer door. Biagini heeft problemen om de bal te vangen. Biagini draait met de bal, schiet en ... Moncalvo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UNION90 - Divino Codino 0:8

48e minuut.
Albertazzi heeft problemen om de bal te vangen. Ciserani rent richting de bal. Roncarati rent richting de bal. Biagini onderschept slim de pass. Biagini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Carlitos kopt de bal weg. Lung bereikt de bal nog maar net als eerste. Lung passt de bal in één keer door. Biagini bereikt de bal nog maar net als eerste. Biagini haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
UNION90 - Divino Codino 0:9

54e minuut.
Biagini bereikt de bal nog maar net als eerste. Biagini draait met de bal, schiet en ... Moncalvo probeert naar een medespeler te passen. Lung kopt de bal weg. Biagini is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Moncalvo trapt de bal weg. D’Amore kopt de bal weg. Daar is Barellini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wang-Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang-Lin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Rəhimli geeft de bal voor. Wang-Lin kopt de bal weg. Klungelig pakt Barellini de bal. Biagini rent richting de bal. Biagini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Lung kopt de bal weg. D’Amore rent richting de bal. D’Amore speelt de bal door. Daar is Biagini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biagini haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
UNION90 - Divino Codino 0:10

64e minuut.
D’Amore met een snelle inworp. Klungelig pakt Lung de bal. Lung met een sublieme pass. Biagini is nu in balbezit. Biagini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Barellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang-Lin onderschept slim de pass. Wang-Lin passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Biagini de bal. Biagini schiet op doel. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Zizza kopt de bal weg. Barellini is nu in balbezit. Wang-Lin verovert de bal door een tackle van achteren. Wang-Lin draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
UNION90 - Divino Codino 0:11

75e minuut.
Galdea bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdea passt de bal met de wreef. Biagini rent richting de bal. Biagini haalt uit met een fantastische trap. Moncalvo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UNION90 - Divino Codino 0:12

76e minuut.
Termine bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. D’Amore met de inworp. Wang-Lin is nu in balbezit. Wang-Lin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Galdea verovert de bal door een tackle van achteren. Galdea passt de bal zonder na te denken. Biagini is nu in balbezit. Biagini schiet op doel. Moncalvo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UNION90 - Divino Codino 0:13

88e minuut.
Galdea bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdea passt de bal zonder na te denken. Biagini rent richting de bal. Biagini schiet op doel. Moncalvo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UNION90 - Divino Codino 0:14

90e minuut.
Biagini schiet op doel. Klungelig pakt Canzanella de bal. Wang-Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang-Lin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UNION90 - Divino Codino 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UNION90 79%, Divino Codino 21%.
UNION90 - Divino Codino 0:15