Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Stellaria Q-TEAM
Normal Tactiek 532 A
41% Balbezit 59%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 43.8
weak Schieten very good
poor Passen good
poor Verdedigen good


3e minuut.
Bacco geeft een lange en hoge pass. Ferreoli is nu in balbezit. Piwoński verovert de bal door een tackle van achteren. Piwoński haalt uit met een fantastische trap. Toniolo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stellaria - Q-TEAM 0:1

7e minuut.
Belardetti met de inworp. Ferreoli is nu in balbezit. Ferreoli passt de bal in één keer door. Piwoński probeert de bal met de borst te controleren. Shchirik geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Tripi onderschept slim de pass. Tripi probeert naar een medespeler te passen. Bacco probeert naar een medespeler te passen. Piwoński is nu in balbezit. Piwoński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Peterson passt de bal met de wreef. Piwoński rent richting de bal. Zorzin rent richting de bal. Piwoński onderschept slim de pass. Piwoński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stellaria - Q-TEAM 0:2

17e minuut.
Bacco rent richting de bal. Shchirik is nu in balbezit. Shchirik passt de bal met de wreef. Piwoński is nu in balbezit. Piwoński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Belardetti is nu in balbezit. Shchirik verovert de bal door een tackle van achteren. Shchirik passt de bal in één keer door. Piwoński is nu in balbezit. Piwoński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stellaria - Q-TEAM 0:3

29e minuut.
De Laet passt de bal zonder na te denken. Muscă met een sublieme pass. Shchirik speelt de bal door. Piwoński is nu in balbezit. Piwoński schiet op doel. Toniolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stellaria - Q-TEAM 0:4

30e minuut.
Tripi is nu in balbezit. Shchirik onderschept slim de pass. Belardetti is nu in balbezit. Piwoński onderschept slim de pass. Piwoński passt de bal in één keer door. Toniolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
De Laet onderschept slim de pass. De Laet met een sublieme pass. Bosetti is nu in balbezit. Muscă geeft een lange en hoge pass. Piwoński kopt de bal weg. Toniolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Tripi onderschept slim de pass. Shchirik met een sublieme pass. Piwoński is nu in balbezit. Piwoński schiet op doel. Toniolo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stellaria - Q-TEAM 0:5

37e minuut.
Muscă rent richting de bal. Muscă passt de bal zonder na te denken. Piwoński is nu in balbezit. Piwoński draait met de bal, schiet en ... Toniolo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stellaria - Q-TEAM 0:6

41e minuut.
Shchirik rent richting de bal. Piwoński rent richting de bal. Shchirik is nu in balbezit. Piwoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwoński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Ferreoli kopt de bal weg. Bacco is nu in balbezit. Bacco passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Piwoński de bal. Piwoński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Buono geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muscă met een snelle inworp. Teppers rent richting de bal. Teppers draait met de bal, schiet en ... Toniolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Piwoński is nu in balbezit. Piwoński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stellaria - Q-TEAM 0:7

45e minuut.
Muscă probeert naar een medespeler te passen. Marga komt het veld opgelopen. Ploner komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Stellaria 79%, Q-TEAM 21%.
FC Stellaria - Q-TEAM 0:7

48e minuut.
Zorzin geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shchirik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piwoński is nu in balbezit. Piwoński geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Piwoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Shchirik met een sublieme pass. Buono is nu in balbezit. Teppers verovert de bal door een tackle van achteren. Teppers schiet op doel. Toniolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stellaria - Q-TEAM 0:8

50e minuut.
Bacco onderschept slim de pass. Shchirik met een sublieme pass. Piwoński rent richting de bal. Piwoński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stellaria - Q-TEAM 0:9

55e minuut.
Teppers is nu in balbezit. Shchirik geeft de bal voor. Piwoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwoński schiet op doel. Toniolo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stellaria - Q-TEAM 0:10

56e minuut.
Belardetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Shchirik onderschept slim de pass. Shchirik met een sublieme pass. Klungelig pakt Piwoński de bal. Piwoński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Shchirik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Brandolisi komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Marga met de inworp. Klungelig pakt Muscă de bal. Muscă geeft de bal voor. Piwoński kan de bal niet met de borst controleren. Piwoński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stellaria - Q-TEAM 0:11

80e minuut.
Vălăhuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vălăhuţă speelt de bal door. Bacco geeft een hoge lob. Daar is Piwoński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piwoński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Roda bereikt de bal nog maar net als eerste. Muscă onderschept slim de pass. Muscă speelt de bal door. Piwoński heeft problemen om de bal te vangen. Piwoński haalt uit met een fantastische trap. Toniolo bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Tripi probeert naar een medespeler te passen. Bacco speelt de bal door. Peterson geeft een lange en hoge pass. Teppers rent richting de bal. Teppers haalt uit met een fantastische trap. Toniolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Muscă geeft een lange en hoge pass. Teppers rent richting de bal. Teppers geeft een hoge lob. Piwoński rent richting de bal. Piwoński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Stellaria 80%, Q-TEAM 20%.
FC Stellaria - Q-TEAM 0:11