Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico De Jambrid INTER MARILETI CASTELLO
Normal Tactiek c 523
39% Balbezit 61%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 49
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 50.3
waardeloos Schieten uitmuntend
hopeloos Passen redelijk
zwak Verdedigen goed


3e minuut.
Affabile probeert naar een medespeler te passen. Fornelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fustini verovert de bal door een tackle van achteren. Fustini draait met de bal, schiet en ... Bezzoli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico De Jambrid - INTER MARILETI CASTELLO 0:1

7e minuut.
Girelli kopt de bal weg. Affabile bereikt de bal nog maar net als eerste. Affabile met een sublieme pass. Fustini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fustini schiet op doel. Bezzoli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico De Jambrid - INTER MARILETI CASTELLO 0:2

9e minuut.
De Zotto verovert de bal door een tackle van achteren. Zocco verovert de bal door een tackle van achteren. Zocco passt de bal in één keer door. Zaghetto heeft problemen om de bal te vangen. Zaghetto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico De Jambrid - INTER MARILETI CASTELLO 0:3

10e minuut.
Frollà probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Affabile bereikt de bal nog maar net als eerste. De Zotto legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! De Zotto krijgt een gele kaart. Affabile is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Affabile legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Bezzoli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Frollà heeft problemen om de bal te vangen. Zaghetto rent richting de bal. Zaghetto passt de bal zonder na te denken. Spicciariello is nu in balbezit. Spicciariello haalt uit met een fantastische trap. Bezzoli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Affabile zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zocco geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Spicciariello de bal. Spicciariello haalt uit met een fantastische trap. Bezzoli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Veneziani met een sublieme pass. Zaghetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Spicciariello is nu in balbezit. Spicciariello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico De Jambrid - INTER MARILETI CASTELLO 0:4

23e minuut.
Spigoni geeft een hoge lob. Demagistris geeft de bal voor. Fustini bereikt de bal nog maar net als eerste. Spicciariello rent richting de bal. Spicciariello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico De Jambrid - INTER MARILETI CASTELLO 0:5

24e minuut.
De Zotto is nu in balbezit. Spicciariello verovert de bal door een tackle van achteren. Spicciariello met een sublieme pass. Fustini is nu in balbezit. Fustini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Spicciariello probeert de bal met de borst te controleren. Spicciariello passt de bal in één keer door. Zaghetto rent richting de bal. Zaghetto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico De Jambrid - INTER MARILETI CASTELLO 0:6

27e minuut.
Fogliazza met een sublieme pass. Garufo heeft problemen om de bal te vangen. Spicciariello bereikt de bal nog maar net als eerste. Spicciariello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico De Jambrid - INTER MARILETI CASTELLO 0:7

31e minuut.
Zocco is nu in balbezit. Zocco geeft de bal voor. Fornelli heeft problemen om de bal te vangen. Zaghetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaghetto draait met de bal, schiet en ... Bezzoli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Spicciariello geeft de bal voor. Girelli is nu in balbezit. Girelli passt de bal met de wreef. Fustini is nu in balbezit. Fustini schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zaghetto rent richting de bal. Zaghetto draait met de bal, schiet en ... Bezzoli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico De Jambrid - INTER MARILETI CASTELLO 0:8

35e minuut.
Zocco geeft de bal voor. Fustini bereikt de bal nog maar net als eerste. Affabile bereikt de bal nog maar net als eerste. Spigoni geeft de bal voor. Spicciariello maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

37e minuut.
Faita bereikt de bal nog maar net als eerste. Zocco onderschept slim de pass. Zocco geeft een hoge lob. Spicciariello is nu in balbezit. Spicciariello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico De Jambrid - INTER MARILETI CASTELLO 0:9

38e minuut.
Fustini passt de bal met de wreef. Spicciariello rent richting de bal. Spicciariello passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Zaghetto de bal. Zaghetto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Girelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spicciariello is nu in balbezit. Spicciariello haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Spicciariello met een sublieme pass. Fustini heeft problemen om de bal te vangen. Spicciariello rent richting de bal. Fustini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fustini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico De Jambrid - INTER MARILETI CASTELLO 0:10

42e minuut.
Zaghetto is nu in balbezit. De Zotto onderschept slim de pass. Zocco met een sublieme pass. Fustini rent richting de bal. Fustini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico De Jambrid 85%, INTER MARILETI CASTELLO 15%.
Atletico De Jambrid - INTER MARILETI CASTELLO 0:10

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zocco met een snelle inworp. Frollà bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaghetto verovert de bal door een tackle van achteren. Zaghetto geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Zocco verovert de bal door een tackle van achteren. Zocco geeft een hoge lob. Spicciariello is nu in balbezit. Spicciariello schiet op doel. Bezzoli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico De Jambrid - INTER MARILETI CASTELLO 0:11

53e minuut.
Affabile geeft een lange en hoge pass. Fustini rent richting de bal. Fustini geeft de bal voor. Spicciariello rent richting de bal. Spicciariello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico De Jambrid - INTER MARILETI CASTELLO 0:12

54e minuut.
Zocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Zocco passt de bal met de wreef. Demagistris bereikt de bal nog maar net als eerste. Demagistris geeft de bal voor. Fustini krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Zocco passt de bal in één keer door. Spicciariello is nu in balbezit. Zaghetto rent richting de bal. Zaghetto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico De Jambrid - INTER MARILETI CASTELLO 0:13

57e minuut.
Spicciariello verovert de bal door een tackle van achteren. Spicciariello passt de bal met de wreef. Fustini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fustini geeft een lange en hoge pass. Spicciariello heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Spicciariello rent richting de bal. Spicciariello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico De Jambrid - INTER MARILETI CASTELLO 0:14

61e minuut.
Doeltrap. Fornelli trapt de bal weg. Calini kopt de bal weg. Fustini rent richting de bal. Fustini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Spicciariello is nu in balbezit. Spicciariello passt de bal in één keer door. Fustini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fustini schiet op doel. Bezzoli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico De Jambrid - INTER MARILETI CASTELLO 0:15

66e minuut.
Spicciariello passt de bal zonder na te denken. De Zotto rent richting de bal. Affabile onderschept slim de pass. Affabile geeft de bal voor. Fustini maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Zocco is nu in balbezit. Zocco geeft de bal voor. Fustini kopt de bal weg. Spicciariello bereikt de bal nog maar net als eerste. Spicciariello haalt uit met een fantastische trap. Bezzoli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico De Jambrid - INTER MARILETI CASTELLO 0:16

68e minuut.
Garufo bereikt de bal nog maar net als eerste. Garufo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Fornelli de bal. Spicciariello is nu in balbezit. Spicciariello haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Affabile kan de bal niet met de borst controleren. Affabile geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Fornelli de bal. Fustini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fustini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Faita heeft problemen om de bal te vangen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nuccio met de inworp. Zocco rent richting de bal. Zocco geeft een hoge lob. Bezzoli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frollà zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zocco probeert naar een medespeler te passen. Fustini rent richting de bal. Fustini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Demagistris bereikt de bal nog maar net als eerste. Demagistris passt de bal met de wreef. Frollà speelt de bal door. Zaghetto rent richting de bal. Zaghetto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Lembo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lembo met een sublieme pass. Spicciariello is nu in balbezit. Spicciariello haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Fornelli de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Affabile geeft een hoge lob. Daar is Tremea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spicciariello is nu in balbezit. Zocco rent richting de bal. Zocco geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Lembo onderschept slim de pass. Demagistris onderschept slim de pass. Demagistris probeert naar een medespeler te passen. Spicciariello bereikt de bal nog maar net als eerste. Spicciariello draait met de bal, schiet en ... Bezzoli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Affabile met de inworp. Zocco geeft een lange en hoge pass. Spicciariello rent richting de bal. Spicciariello haalt uit met een fantastische trap. Bezzoli bokst de bal weg. Fustini is nu in balbezit. Fustini schiet op doel. Bezzoli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Faita probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zocco rent richting de bal. Zocco geeft een lange en hoge pass. Fustini rent richting de bal. Fustini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico De Jambrid 83%, INTER MARILETI CASTELLO 17%.
Atletico De Jambrid - INTER MARILETI CASTELLO 0:16