Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AF Ostia 24 BorgoRossa
352 Tactiek mmmmmmmmm
40% Balbezit 60%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 45
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
25 gemiddelde waardering 45.4
matig Schieten zeer goed
slecht Passen uitstekend
zwak Verdedigen matig


1e minuut.
Daar is Genta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burak met een sublieme pass. Bałaban met een sublieme pass. Milosteanu rent richting de bal. Milosteanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Burak geeft een hoge lob. Kretz kopt de bal weg. Milosteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Milosteanu haalt uit met een fantastische trap. Asnago maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AF Ostia 24 - BorgoRossa 0:1

6e minuut.
Daar is Kretz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mormandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Milosteanu rent richting de bal. Kretz is nu in balbezit. Kretz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Asnago probeert naar een medespeler te passen. Bovina kopt de bal weg. Milosteanu kan de bal niet met de borst controleren. Kretz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kretz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Bałaban verovert de bal door een tackle van achteren. Bałaban speelt de bal door. Dainelli met een sublieme pass. Milosteanu rent richting de bal. Milosteanu schiet op doel. Asnago kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kretz is nu in balbezit. Kretz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AF Ostia 24 - BorgoRossa 0:2

13e minuut.
Burak bereikt de bal nog maar net als eerste. Burak passt de bal met de wreef. Milosteanu is nu in balbezit. Milosteanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AF Ostia 24 - BorgoRossa 0:3

18e minuut.
Bałaban speelt de bal door. Kretz probeert naar een medespeler te passen. Milosteanu is nu in balbezit. Milosteanu draait met de bal, schiet en ... Dicandia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AF Ostia 24 - BorgoRossa 0:4

19e minuut.
Dainelli met een sublieme pass. Burak heeft problemen om de bal te vangen. Burak probeert naar een medespeler te passen. Milosteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Milosteanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Burak geeft de bal voor. Dicandia heeft problemen om de bal te vangen. Milosteanu is nu in balbezit. Milosteanu draait met de bal, schiet en ... Asnago probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Dainelli kopt de bal weg. Burak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kretz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milosteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Milosteanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Bałaban bereikt de bal nog maar net als eerste. Bałaban passt de bal in één keer door. Dainelli geeft de bal voor. Milosteanu maakt een snoekduik en kopt de bal. Dicandia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Na een snelle pass probeert Dicandia de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bałaban zal de hoekschop nemen. Milosteanu controleert de bal met de borst. Milosteanu schiet op doel. Asnago verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AF Ostia 24 - BorgoRossa 0:5

32e minuut.
Dainelli kopt de bal weg. Burak geeft een hoge lob. Milosteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Milosteanu draait met de bal, schiet en ... Asnago werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AF Ostia 24 - BorgoRossa 0:6

35e minuut.
Zampella rent richting de bal. Zampella geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bałaban zal de hoekschop nemen. Kretz krijgt zijn hoofd ertegen. Asnago kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Dicandia kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Balzarini de bal onder controle te krijgen. Milosteanu is nu in balbezit. Milosteanu draait met de bal, schiet en ... Asnago maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AF Ostia 24 - BorgoRossa 0:7

39e minuut.
Ceccucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceccucci speelt de bal door. Klungelig pakt Zampella de bal. Milosteanu onderschept slim de pass. Milosteanu draait met de bal, schiet en ... Asnago kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Balzarini geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Burak neemt de hoekschop. Milosteanu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Dainelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dainelli passt de bal zonder na te denken. Kretz rent richting de bal. Kretz schiet op doel. Asnago werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Balzarini verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Burak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Milosteanu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Dainelli probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bałaban de bal. Bałaban met een sublieme pass. Kretz rent richting de bal. Kretz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AF Ostia 24 - BorgoRossa 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AF Ostia 24 82%, BorgoRossa 18%.
AF Ostia 24 - BorgoRossa 0:8

46e minuut.
Kretz heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Spagone. Kretz raakt geblesseerd tijdens het duel. Dainelli zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Milosteanu maakt een snoekduik en kopt de bal. Asnago bokst de bal weg.

48e minuut.
Bovina kopt de bal weg. Burak is nu in balbezit. Burak geeft een hoge lob. Kretz is nu in balbezit. Kretz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AF Ostia 24 - BorgoRossa 0:9

51e minuut.
Balzarini rent richting de bal. Milosteanu onderschept slim de pass. Taravelli is nu in balbezit. Milosteanu onderschept slim de pass. Milosteanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Asnago met een sublieme pass. Klungelig pakt Bałaban de bal. Bałaban speelt de bal door. Kretz is nu in balbezit. Kretz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Kretz is nu in balbezit. Milosteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kretz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kretz schiet op doel. Dicandia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Asnago met een sublieme pass. Daar is Burak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burak passt de bal zonder na te denken. Milosteanu rent richting de bal. Milosteanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Milosteanu rent richting de bal. Milosteanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Dainelli passt de bal met de wreef. Burak is nu in balbezit. Burak passt de bal in één keer door. Milosteanu rent richting de bal. Milosteanu draait met de bal, schiet en ... Asnago verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

65e minuut.
Burak onderschept slim de pass. Burak speelt de bal door. Daar is Milosteanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milosteanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AF Ostia 24 - BorgoRossa 0:10

67e minuut.
Bałaban geeft een hoge lob. Milosteanu is nu in balbezit. Milosteanu heeft problemen om de bal te vangen. Milosteanu schiet op doel. Asnago werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AF Ostia 24 - BorgoRossa 0:11

77e minuut.
Dainelli passt de bal zonder na te denken. Bałaban speelt de bal door. Kretz met een sublieme pass. Milosteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Milosteanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Burak passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dainelli de bal. Dainelli speelt de bal door. Kretz rent richting de bal. Kretz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Milosteanu is nu in balbezit. Kretz is nu in balbezit. Milosteanu is nu in balbezit. Kretz is nu in balbezit. Kretz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AF Ostia 24 - BorgoRossa 0:12

84e minuut.
Burak met een sublieme pass. Milosteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kretz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kretz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AF Ostia 24 - BorgoRossa 0:13

85e minuut.
Kretz probeert naar een medespeler te passen. Dainelli met een sublieme pass. Milosteanu is nu in balbezit. Klungelig pakt Milosteanu de bal. Milosteanu draait met de bal, schiet en ... Asnago kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AF Ostia 24 82%, BorgoRossa 18%.
AF Ostia 24 - BorgoRossa 0:13