Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gioles Lesina Barzot Team
Normal Tactiek calend
43% Balbezit 57%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 40
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 39.5
unsatisfactory Schieten solid
poor Passen good
hopeless Verdedigen average


2e minuut.
Aliberto met een snelle inworp. Pixedda geeft een hoge lob. Sammataro heeft problemen om de bal te vangen. Mendozzi is nu in balbezit. Mendozzi draait met de bal, schiet en ... Seravalle bokst de bal weg.

6e minuut.
Aliberto rent richting de bal. Aliberto geeft een lange en hoge pass. Broglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Broglio haalt uit met een fantastische trap. Seravalle probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gioles Lesina - Barzot Team 0:1

8e minuut.
Pignatari is nu in balbezit. Pignatari speelt de bal door. Pixedda rent richting de bal. Mendozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendozzi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Pixedda passt de bal in één keer door. Daar is Pignatari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pignatari geeft een lange en hoge pass. Broglio krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gioles Lesina - Barzot Team 0:2

14e minuut.
Pixedda speelt de bal door. Daar is Mendozzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arfelli rent richting de bal. Mendozzi onderschept slim de pass. Mendozzi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Aliberto speelt de bal door. Klungelig pakt Broglio de bal. Broglio met een sublieme pass. Klungelig pakt Mendozzi de bal. Mendozzi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Sighinolfi rent richting de bal. Sighinolfi geeft een hoge lob. Ghittoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendozzi verovert de bal door een tackle van achteren. Mendozzi draait met de bal, schiet en ... Seravalle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Sammataro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pignatari verovert de bal door een tackle van achteren. Pignatari passt de bal met de wreef. Mendozzi is nu in balbezit. Mendozzi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Aliberto is nu in balbezit. Aliberto passt de bal zonder na te denken. Mendozzi is nu in balbezit. Mendozzi schiet op doel. Seravalle werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gioles Lesina - Barzot Team 0:3

38e minuut.
Arfelli rent richting de bal. Pixedda verovert de bal door een tackle van achteren. Pixedda passt de bal zonder na te denken. Mendozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendozzi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Patuzzi kopt de bal weg. Aliberto is nu in balbezit. Aliberto speelt de bal door. Broglio is nu in balbezit. Broglio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gioles Lesina - Barzot Team 0:4

43e minuut.
Sammataro verovert de bal door een tackle van achteren. Pignatari onderschept slim de pass. Pignatari geeft de bal voor. Broglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Broglio schiet op doel. Seravalle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Bravo verovert de bal door een tackle van achteren. Bravo speelt de bal door. Aliberto probeert naar een medespeler te passen. Broglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Broglio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gioles Lesina 75%, Barzot Team 25%.
Gioles Lesina - Barzot Team 0:4

49e minuut.
Pixedda is nu in balbezit. Broglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Broglio speelt de bal door. Mendozzi is nu in balbezit. Mendozzi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Seravalle met een harde bal richting middenveld. Aliberto kopt de bal weg. Pixedda probeert naar een medespeler te passen. Broglio rent richting de bal. Broglio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Pignatari probeert naar een medespeler te passen. Bravo heeft problemen om de bal te vangen. Bravo met een sublieme pass. Mendozzi rent richting de bal. Mendozzi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Pignatari verovert de bal door een tackle van achteren. Pignatari met een sublieme pass. Klungelig pakt Broglio de bal. Mendozzi rent richting de bal. Mendozzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gioles Lesina - Barzot Team 0:5

66e minuut.
Klungelig pakt Picaro de bal. Pignatari bereikt de bal nog maar net als eerste. Pignatari passt de bal zonder na te denken. Mendozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendozzi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Bravo kopt de bal weg. Mendozzi probeert de bal aan de voet te houden. Ghittoni begaat een overtreding. Ghittoni krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Pixedda rent richting de bal. Pixedda passt de bal in één keer door. Lavia is nu in balbezit. Lavia geeft een lange en hoge pass. Broglio springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gioles Lesina - Barzot Team 0:6

69e minuut.
Aliberto passt de bal zonder na te denken. Pixedda rent richting de bal. Pixedda probeert naar een medespeler te passen. Broglio is nu in balbezit. Broglio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Seravalle trapt de bal weg van het doel. Aliberto kopt de bal weg. Broglio rent richting de bal. Broglio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Seravalle trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Arfelli de bal. Aliberto speelt de bal door. Broglio rent richting de bal. Broglio haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mendozzi is nu in balbezit. Mendozzi haalt uit met een fantastische trap. Seravalle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Aliberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliberto geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mendozzi de bal. Mendozzi haalt uit met een fantastische trap. Seravalle werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gioles Lesina - Barzot Team 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gioles Lesina 83%, Barzot Team 17%.
Gioles Lesina - Barzot Team 0:7