Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bureau Venice United
352 Tactiek Labor Party
43% Balbezit 57%
88% Spel op eigen helft 12%
1 Doelpogingen 59
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 59.5
zwak Schieten briljant
slecht Passen uitstekend
hopeloos Verdedigen goed


2e minuut.
Jabuticaba passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bartoletti de bal. Bartoletti passt de bal zonder na te denken. Veltman heeft problemen om de bal te vangen. Veltman schiet op doel. Coscarello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jabuticaba geeft de bal voor. Twardawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Twardawa haalt uit met een fantastische trap. Coscarello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Coscarello met een sublieme pass. Bellumori probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hristoskov met een sublieme pass. Twardawa rent richting de bal. Twardawa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Veltman rent richting de bal. Segalini rent richting de bal. Veltman verovert de bal door een tackle van achteren. Veltman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bureau - Venice United 0:1

6e minuut.
Twardawa kopt de bal weg. Carusio is nu in balbezit. Veltman verovert de bal door een tackle van achteren. Veltman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bureau - Venice United 0:2

7e minuut.
Twardawa rent richting de bal. Bartoletti is nu in balbezit. Bartoletti passt de bal met de wreef. Veltman bereikt de bal nog maar net als eerste. Veltman schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bureau - Venice United 0:3

9e minuut.
Pinella rent richting de bal. Bartoletti is nu in balbezit. Bartoletti passt de bal zonder na te denken. Twardawa is nu in balbezit. Twardawa draait met de bal, schiet en ... Coscarello bokst de bal weg. Veltman bereikt de bal nog maar net als eerste. Veltman schiet op doel. De bal raakt de paal. Coscarello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Hristoskov verovert de bal door een tackle van achteren. Hristoskov geeft de bal voor. Twardawa met een sublieme pass. Veltman rent richting de bal. Veltman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Jabuticaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabuticaba passt de bal met de wreef. Bartoletti speelt de bal door. Twardawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Twardawa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Twardawa rent richting de bal. Twardawa passt de bal zonder na te denken. Daar is Carusio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coscarello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Twardawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Twardawa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Bartoletti kan de bal niet met de borst controleren. Bartoletti speelt de bal door. Jabuticaba probeert naar een medespeler te passen. Twardawa is nu in balbezit. Twardawa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bureau - Venice United 0:4

14e minuut.
Daar is Luparini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Twardawa is nu in balbezit. Pinella is nu in balbezit. Twardawa verovert de bal door een tackle van achteren. Twardawa schiet op doel. Coscarello bokst de bal weg. Twardawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Twardawa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bureau - Venice United 0:5

17e minuut.
Beştea met een sublieme pass. Bartoletti geeft een hoge lob. Veltman bereikt de bal nog maar net als eerste. Veltman haalt uit met een fantastische trap. Coscarello probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bureau - Venice United 0:6

21e minuut.
Klungelig pakt Veltman de bal. Bartoletti speelt de bal door. Twardawa is nu in balbezit. Twardawa schiet op doel. Coscarello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bureau - Venice United 0:7

23e minuut.
Beştea geeft een hoge lob. Carusio heeft problemen om de bal te vangen. Veltman rent richting de bal. Veltman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bureau - Venice United 0:8

28e minuut.
Bartoletti speelt de bal door. Veltman rent richting de bal. Veltman speelt de bal door. Twardawa is nu in balbezit. Twardawa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bureau - Venice United 0:9

29e minuut.
Carusio kopt de bal weg. Jabuticaba rent richting de bal. Jabuticaba passt de bal met de wreef. Veltman rent richting de bal. Veltman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Twardawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Polimeni rent richting de bal. Twardawa onderschept slim de pass. Twardawa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bureau - Venice United 0:10

31e minuut.
Bellumori probeert naar een medespeler te passen. Daar is Polimeni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinella bereikt de bal nog maar net als eerste. Twardawa rent richting de bal. Twardawa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bureau - Venice United 0:11

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beştea met de inworp. Bartoletti is nu in balbezit. Bartoletti geeft de bal voor. Veltman springt en kopt de bal. Coscarello bokst de bal weg.

35e minuut.
Coscarello met een harde bal richting middenveld. Bartoletti rent richting de bal. Bartoletti passt de bal zonder na te denken. Twardawa is nu in balbezit. Twardawa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bureau - Venice United 0:12

36e minuut.
Di Marco probeert naar een medespeler te passen. Luparini heeft problemen om de bal te vangen. Pinella rent richting de bal. Twardawa onderschept slim de pass. Twardawa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Twardawa rent richting de bal. Twardawa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bureau - Venice United 0:13

37e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Coscarello niet meer kan verder spelen. Sandra komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Luparini met een sublieme pass. Klungelig pakt Garcea de bal. Garcea probeert naar een medespeler te passen. Veltman bereikt de bal nog maar net als eerste. Veltman haalt uit met een fantastische trap. Sandra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Beştea speelt de bal door. Twardawa rent richting de bal. Twardawa met een sublieme pass. Veltman bereikt de bal nog maar net als eerste. Veltman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bureau - Venice United 0:14

41e minuut.
Jabuticaba probeert naar een medespeler te passen. Twardawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Twardawa probeert naar een medespeler te passen. Veltman is nu in balbezit. Veltman haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bureau - Venice United 0:15

43e minuut.
Polimeni is nu in balbezit. Beştea is nu in balbezit. Beştea passt de bal in één keer door. Twardawa is nu in balbezit. Twardawa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Muriglio geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Porco met de inworp. Bellumori is nu in balbezit. Bellumori haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bureau 87%, Venice United 13%.
FC Bureau - Venice United 0:15

47e minuut.
Bartoletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartoletti met een sublieme pass. Veltman bereikt de bal nog maar net als eerste. Twardawa rent richting de bal. Twardawa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Twardawa rent richting de bal. Bartoletti rent richting de bal. Beştea geeft een hoge lob. Jabuticaba rent richting de bal. Jabuticaba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Doeltrap. Sandra met een harde bal richting middenveld. Beştea kopt de bal weg. Twardawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Twardawa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Beştea onderschept slim de pass. Beştea passt de bal in één keer door. Twardawa rent richting de bal. Twardawa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bureau - Venice United 0:16

56e minuut.
Hristoskov verovert de bal door een tackle van achteren. Hristoskov probeert naar een medespeler te passen. Bartoletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Veltman rent richting de bal. Veltman schiet op doel. Sandra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Twardawa is nu in balbezit. Twardawa draait met de bal, schiet en ... Sandra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Zabetas speelt de bal door. Beştea controleert de bal met de borst. Beştea probeert naar een medespeler te passen. Veltman bereikt de bal nog maar net als eerste. Veltman schiet op doel. Sandra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Twardawa heeft problemen om de bal te vangen. Twardawa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bureau - Venice United 0:17

62e minuut.
Sandra met een harde bal richting middenveld. Beştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Beştea passt de bal zonder na te denken. Twardawa is nu in balbezit. Twardawa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bureau - Venice United 0:18

64e minuut.
Veltman verovert de bal door een tackle van achteren. Veltman passt de bal zonder na te denken. Twardawa rent richting de bal. Twardawa haalt uit met een fantastische trap. Sandra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bureau - Venice United 0:19

66e minuut.
Bartoletti met een sublieme pass. Klungelig pakt Veltman de bal. Veltman passt de bal zonder na te denken. Twardawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Twardawa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bureau - Venice United 0:20

68e minuut.
Beştea kopt de bal weg. Bartoletti met een sublieme pass. Twardawa rent richting de bal. Twardawa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bureau - Venice United 0:21

69e minuut.
Luparini speelt de bal door. Bellumori bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellumori passt de bal met de wreef. Twardawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Twardawa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal! Veltman bereikt de bal nog maar net als eerste. Veltman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bureau - Venice United 0:22

71e minuut.
Segalini rent richting de bal. Segalini geeft een hoge lob. Daar is Porco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jabuticaba rent richting de bal. Jabuticaba geeft de bal voor. Sandra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sandra speelt de bal door. Beştea kopt de bal weg. Twardawa is nu in balbezit. Twardawa haalt uit met een fantastische trap. Sandra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bureau - Venice United 0:23

73e minuut.
Beştea met de inworp. Bartoletti probeert naar een medespeler te passen. Veltman is nu in balbezit. Veltman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bureau - Venice United 0:24

75e minuut.
Hristoskov verovert de bal door een tackle van achteren. Hristoskov geeft de bal voor. Veltman bereikt de bal nog maar net als eerste. Veltman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Klungelig pakt Veltman de bal. Carusio bereikt de bal nog maar net als eerste. Veltman onderschept slim de pass. Veltman schiet op doel. Sandra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bureau - Venice United 0:25

82e minuut.
Twardawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Twardawa geeft een hoge lob. Klungelig pakt Segalini de bal. Veltman rent richting de bal. Veltman haalt uit met een fantastische trap. Sandra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Beştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Beştea passt de bal met de wreef. Twardawa is nu in balbezit. Veltman bereikt de bal nog maar net als eerste. Veltman haalt uit met een fantastische trap. Sandra bokst de bal weg.

87e minuut.
Jabuticaba is nu in balbezit. Jabuticaba passt de bal met de wreef. Bartoletti rent richting de bal. Veltman rent richting de bal. Veltman haalt uit met een fantastische trap. Sandra bokst de bal weg.

89e minuut.
Twardawa probeert de bal met de borst te controleren. Carusio is nu in balbezit. Twardawa verovert de bal door een tackle van achteren. Twardawa schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Beştea is nu in balbezit. Beştea speelt de bal door. Bartoletti rent richting de bal. Bartoletti geeft een hoge lob. Veltman krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bureau - Venice United 0:26

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bureau 89%, Venice United 11%.
FC Bureau - Venice United 0:26